Kamilica nema veze uvijek postoji nada pogotovo dok testić nije snješko 🤞🤞🤞😘😘😘
Luna i tebi drzim fige da ili kasni godinu barem ili dođe čim prije 😄 jedno od toga !
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Bok cure, evo i mene među vama! Krenuli smo nedavno s pokušavanjem, mjesec i pol tako da nam jedan ciklus za sada nije uspjelo. Za ovaj ćemo vidjeti oko 20.9. 🤞 pa eto, da iščekujemo zajedno 😊
Bok cure, evo i mene među vama! Krenuli smo nedavno s pokušavanjem, mjesec i pol tako da nam jedan ciklus za sada nije uspjelo. Za ovaj ćemo vidjeti oko 20.9. 🤞 pa eto, da iščekujemo zajedno 😊
Sretno, nadam se da ce sreca ubrzo pokucati na vasa vrata 🙂 samo hrabro
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Pozdrav cure drage 🤗🌞Evo i mene 😅
Lunaajme super sto M nije jos dosla 🥳 drzim figeee 🤞🤰🤗
Atinazao mi je zbog M. Bit ce to ljetna bebica. 🤗
Samoja6sretno s nalazima, javi kako je proslo! 🤞🤗
—
Ja po kalendaru danas trebam dobiti, ali po ovulaciji prekosutra. Tako da je ocekujem prekosutra 😅 Nemam nikakvih simptoma osim onih uobičajenih prije M. Samo da prodje ovaj PMS pa da idemo dalje. 😀
—
Mama andjela, Ameliee, NanaJ, ex Inna…..🤗
—
I da pozdravim one koje nisu baš aktivne u zadnje vrijeme:Buffy, Buhtlica, Lavi, Leptiric, Marinci, Loza…🤗
—
I poziv svim curama koje nas citaju samo da nam se pridruže. 🤗
—
I svim ostalima koje nisam nabrojala 😅 zelim lijep ostatak vikenda! 🤗🌞🏖️🌊💓
Hejheej, tu sam ja samo nemam sto prijaviti pa se ni ne javljam. Malo sam klonila. Krenili raditi poslje GO tako da mi je to slag na tortu sto bi se reklo. .. pratim sve i citam svaki dan no eto nemam volje ni za sta. A i ova kisa nista ne poboljsava ..
Drzite se pusicee😘😘
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica ne znam jesi ikad pratila temu Lh trakica, Anchy je tipkala s nama tamo na temi, u godinu dana samo je jednom ovulirala i ostala je trudna🥰 da te malo ohrabrim, nadam se da cete uspjet rijesiti taj problem.
Htjela sam te pitat, kako to da nisi pila letrozol ili klomifen za stimuliranje ovulacije? Utrogestan skrati ciklus isto kao duphaston ali koliko znam nema nikakav ucinak u poticanju ovulacije. 😬
Pratim te vec duze vrijeme tu pa me zato zanima 😊
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Buhtlica ne znam jesi ikad pratila temu Lh trakica, Anchy je tipkala s nama tamo na temi, u godinu dana samo je jednom ovulirala i ostala je trudna🥰 da te malo ohrabrim, nadam se da cete uspjet rijesiti taj problem.
Htjela sam te pitat, kako to da nisi pila letrozol ili klomifen za stimuliranje ovulacije? Utrogestan skrati ciklus isto kao duphaston ali koliko znam nema nikakav ucinak u poticanju ovulacije. 😬
Pratim te vec duze vrijeme tu pa me zato zanima 😊
Ja sam htjela klomifen i folikulometriju, no moja gin mi to ne zeli raditi nego me salje u bolnicu na MPO. Pa nek oni to odrade. Zadnji put sam se bas jako posvadala sa njom. Kao to mogu i tamo odraditi, ono da mogu ali ne mogu muza natjerati da ide po bolnicama jer imaa napade panike od doktora. Onda sma otisla privatno i tamo me docekala jedna super doktorica koja me je pregledala i rekla da stvarno nema ovulacije ni na vidiku. No tu dolazim do drugog problema a taj je da oni ne mogu davati terapiju znaci ne mogu mi dati klomifen vec samo pratiti i raditi folikulometriju. Onda sam zvala ginekologinju da vidim moze li mi dati klomifen odgovor je bio da mi je pustila uputnicu i da idem u bolnicu. I tako da se sada nigdje ne micem.🤯
Isto tako pila sam i ja duphaston i to preko 2 godine i to od 14 dc tako da mislim da mi je to i sredilo ovulacije posto ona nikad nije rekla dodi na pregled poprati si to. A ja nisam znala da to utjece na ovulaciju a tada i nisam htjela djecu pa me nije pretjerano zanimalo. Prvi put kad sam joj rekla da pokusavamo mi je dala utrogasten pod izlikom da on ne povisuje tlak kao duphaston( nikad nisam imala visok tlak). I tako sam nastavila sa utricima. I slucajno tu saznala na forumu za duphaston. Pa su mi sve kockice sjele na mjesto. Ugl poludila sam skroz na skroz 😅🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Draga Ina, jako mi je žao zbg ponivne biokemijske. ☹☹ Kod tako učestalih biokemijskih potrebno je genetsko testiranje žene i muškarca. Definitivno se morate javiti u neki tercijarni centar za humanu reprodukciju (znači klinički bolnički centar ili neki dobar privatnik koji zna posao) da krenete s obradom.
Buhtlica ti isto - pravac humana reprodukcija. Ne mora nužno da ćeš morati na potpomognutu oplodnju, ali barem da vidiš moguće terapijske opcije. Doktorica je dobro postupila da ti nije dala klomifen na svoju ruku, jer uzimanje klomifena i sličnih može uzrokovati teške nuspojave poput OHSS (prekomjerne stimulacije jajnika). Bolje je da klomifen propisuje subspecijalist humane reprodukcije.
Nego, da ne budem skroz ozbiljna 😄😄 Pozdravljam sve vas, proletit ću sad cijelu temu, bila sam užasno sva u poslu 🙈
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Buhtlica aha, kuzim, gle, ima ginekologa koji se stvarno ne kuze u nase probleme s neplodnoscu, i tu mi je okej od nje da te radje uputila u bolnicu, ako vec ne zna kako ti pomoci. Nadam se da ce ti tamo naci odgovarajucu terapiju, jer ako je s muzem sve okej, tebi je dovoljna jedna ovulacija i na konju si😊 nadam se da neces jos dugo cekati da dodje do toga🤞🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Lara19 hvala ti za dobre vibre, tebi također se nadam da ćeš skoro vidjeti zeljeni plus.
Luna Kamilica, vama drzim tige da ne dođe.
Inače, prije 5 godina sam uspjela iz prve ostati trudna i dobiti zdravu djevojčicu, unatoč tome što imam pco tako da su mi ciklusi nepredvidivi i tad se oplodnja desila pred sam kraj ciklusa.
Sad su mi cca 30 dana, ali sad već na 10-i dan osjećam bolove u donjem dijelu leda i trbuha tako da sam prilično sigurna da je ovulacija u tijeku.
Koje trakice koristite, gdje ih nabavljate?
Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Lunamoon 28.08. - 2 dana kasni ❤️
Kamilica 29.08. - 1 dan kasni ❤️
Nanaj 31.08. - 1 dan ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 5 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 9 dana ❤️
Beban 10.09. - 11 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 16 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 19 dana ❤️
Allie 20.09. - 21 dan ❤️
Atina25 23.09. - 24 dana ❤️
Malina_30
Niki777
Pozdrav svima!🥰
Allie dobrodošla i što prije otišla na ljepše teme. 🤞😄 Stavila sam te na listu i odbrojavanje može početi! 🥳Inače, ja trakice naručim od Betty s Njuškala, ok je cijena i brzo dođu…
Buhtlica, Kamilice, Ex-inna 😘😘😘
Lunamoon nadam se da ni danas neće biti M na vidiku. 🤞❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Sortiraj odgovore