Molim vas pomoć tko zna.. možete mi reci kakav iscjedak je znak nečega u smjeru trudnoće? To sam tu slučajno skužila a nisam obraćala pažnju, sad gledam i imam iscjedak Prozirno bjelkasti i ljepljiv je.
Niki zna se dogoditi žućkasti iscjedak, ali to je sve individualno. Koji si doo?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
U nedavnoj trudnoci sam tri dana nosila ulozak koliko mi je cureo sekret, redak i belicast, uradila sam test nakon tri dana kasnjenja posto nisam ocekivala da u mojim godinama (38) uspe iz prve, test je momentalno izbacio dve crte
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Lunamoondanas sam 10dpo, u srijedu bi trebala piškit test
Onda sretno 😊🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ljudi, jutros je test pozitivan, jasno se vidi ali je blaga linija, isla sam na onaj link koji ste kacile ali ne znam sta kad up loud-ujem... pozitivan je sve u svemu, simptomi nista osim pojacanog sekreta juce, bio je rastegljiv kao u ovulaciji u jednom trenutku, nadam se da ce biti sve u redu, praticu vas i javljati se i dalje. Citam vas mesecima, donele ste mi srecu, vi i Dalmacija, puno pozdrava za ekipu podrske
👩💼38 🤵♂️38
Ljudi, jutros je test pozitivan, jasno se vidi ali je blaga linija, isla sam na onaj link koji ste kacile ali ne znam sta kad up loud-ujem… pozitivan je sve u svemu, simptomi nista osim pojacanog sekreta juce, bio je rastegljiv kao u ovulaciji u jednom trenutku, nadam se da ce biti sve u redu, praticu vas i javljati se i dalje. Citam vas mesecima, donele ste mi srecu, vi i Dalmacija, puno pozdrava za ekipu podrske
Cestitam! 😍 Nek je sretno! 🤗
• 20.04.2022. 🌷
Uspela sam sliku da stavim kao profil, znam da je blaga, volela bih cuti vasa misljenja
👩💼38 🤵♂️38
Izgleda da ne moze bistro da se uveca, za dva dana cu ga ponoviti
👩💼38 🤵♂️38
Beban nažalost ne mogu dobro vidjeti fotku, ali nadam se da je to to 🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Beban čestitke Ja kao da vidim drugi crticu preko slike
Jutro curke,evo mi jučer pokrili bila je O ne znam dal' bi trebali i danas 🤣
Vidim te pozitivne testiće zadnjih dana ,predivne vijesti samo nek se taj niz nastavi
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji