Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lunamoon
    13. Kolovoz 2021. 18:25

Niki777

Molim vas pomoć tko zna.. možete mi reci kakav iscjedak je znak nečega u smjeru trudnoće? To sam tu slučajno skužila a nisam obraćala pažnju, sad gledam i imam iscjedak Prozirno bjelkasti i ljepljiv je.

Niki zna se dogoditi žućkasti iscjedak, ali to je sve individualno. Koji si doo?

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Beban
    13. Kolovoz 2021. 19:05

U nedavnoj trudnoci sam tri dana nosila ulozak koliko mi je cureo sekret, redak i belicast, uradila sam test nakon tri dana kasnjenja posto nisam ocekivala da u mojim godinama (38) uspe iz prve, test je momentalno izbacio dve crte

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

lunamoon
    13. Kolovoz 2021. 20:23

Niki777

Lunamoondanas sam 10dpo, u srijedu bi trebala piškit test

Onda sretno 😊🤞 

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Beban
    14. Kolovoz 2021. 08:47

Ljudi, jutros je test pozitivan, jasno se vidi ali je blaga linija, isla sam na onaj link koji ste kacile ali ne znam sta kad up loud-ujem... pozitivan je sve u svemu, simptomi nista osim pojacanog sekreta juce, bio je rastegljiv kao u ovulaciji u jednom trenutku, nadam se da ce biti sve u redu, praticu vas i javljati se i dalje. Citam vas mesecima, donele ste mi srecu, vi i Dalmacija, puno pozdrava za ekipu podrske

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• A11
    14. Kolovoz 2021. 08:54

Beban

Ljudi, jutros je test pozitivan, jasno se vidi ali je blaga linija, isla sam na onaj link koji ste kacile ali ne znam sta kad up loud-ujem… pozitivan je sve u svemu, simptomi nista osim pojacanog sekreta juce, bio je rastegljiv kao u ovulaciji u jednom trenutku, nadam se da ce biti sve u redu, praticu vas i javljati se i dalje. Citam vas mesecima, donele ste mi srecu, vi i Dalmacija, puno pozdrava za ekipu podrske

Cestitam! 😍 Nek je sretno! 🤗

• 20.04.2022. 🌷

Beban
    14. Kolovoz 2021. 09:30

Hvala puno

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Beban
    14. Kolovoz 2021. 09:38

Uspela sam sliku da stavim kao profil, znam da je blaga, volela bih cuti vasa misljenja

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Beban
    14. Kolovoz 2021. 09:40

Izgleda da ne moze bistro da se uveca, za dva dana cu ga ponoviti 

👩‍💼38 🤵‍♂️38

lunamoon
    14. Kolovoz 2021. 10:03

Beban nažalost ne mogu dobro vidjeti fotku, ali nadam se da je to to 🤞

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Atina25
    14. Kolovoz 2021. 11:03

Beban čestitke Ja kao da vidim drugi crticu preko slike
    Jutro curke,evo mi jučer pokrili bila je O ne znam dal' bi trebali i danas 🤣 
    Vidim te pozitivne testiće zadnjih dana ,predivne vijesti samo nek se taj niz nastavi 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.