U zadnja dva dana dva plusa 🎉 čestitam curke na vašim plusićima nadam se da će se trend pozitivnih testova sad samo nastaviti. Svima puno sreće želim ❤️
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
👩🏼❤️👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
☕️ Vrkuta
🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽
Pozdrav cure, evo opet petak 😀🥳🎉🍻
Buhtlice evo dobro sam, kako si ti? 🤗 Nadam se da uzivas na godišnjem. 🌊🏖️🌞 A te price o djeci na plazi i roditeljima....nista nas vise ne treba iznenaditi. Ljudi ostavljaju djecu u autima na + 40, sta drugo reći? 🤦🏼♀️Cega sam se ja sve nadgledala, to je prestrašno. Ali oguglas s vremenom. 😅 kod nas je sve krcato turistima, ali dolazi bas polusvijet, nazalost posljedica masovnog turizma. Mi smo najbliza i najjeftinija destinacija, pa nam takvi i dolaze. Ali, bit ce bolje. 😅
Ameliee rado bi ja u unutrašnjost, nema veze sto je isto vruce, samo da nema guzvi. Bas izazivaju nervozu. Barem kod mene. Treba mi sat vremena do ducana udaljenog 1 km. I isto toliko natrag. Uzas. Ali proci ce i ovo.😀 Nadam se da i ti uzivas na godišnjem. 🤗
A11 cestitam 🥳
---
Vi cure mladje od 30, a pogotovo mladje od 25, ako ste zdrave, ne zamarajte se kad cete ostati trudne, jer je to neminovno da ce se desiti.😀 Sa zamaranjem samo odgadjate. Ja sam se u tim godinama bojala da me pogleda da bi ostala trudna. 😂 A vjerojatno i bi iz prve kad ne zelis, a kad zelis onda je malo teže. Takav je zivot. 😅☺️
---
Niki, ex Inna, Malina, Atina, samoja6, lavica…😘
I svim ostalim curama veliki pozdrav, i uzivajte u vikendu! 🤗🥂🌞🏖️🌊💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav svima ! ❤️
Nakon pauze od foruma i svega odlučili smo ponovno poceti pokušavati. Pa se eto vratih i na forum 😊😂
Vidim da ima puno novih cura i vecinu ne znam.😯 No svima zelim puno plusića. Isto tako čestike trudnicama ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Buhtlice i Ex- Inna vas se sjećam. Kako ste ?
Vidim da mi se i potpis izbrisao. Moram i to rijesiti. 🤭
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Lunamoon dobrodošla natrag! 🥳🥳 Evo me, starosjedilac na ovoj temi 😅. Nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić, da i tebe što prije ispratimo na Trudnice 😘😘
Katarina čestitam😍😍😍, evo tak to treba - kad 5 dana kasni, ne treba tražiti sjenice 😎
Kamilica slažem se s tobom, sve si dobro rekla.😘😘
Imamo u širem društvu 2 cure od 23-24 godine, bez dosadašnjih ginekoloških tegoba, obje su ostale trudne unutar 6 mjeseci pokušavanja
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Danas bih trebala dobiti, perem sudove i osetim da je curnulo, otrcim u kupatilo, belicasta voda, u ponedeljak je test bio negativan, verovatnoca je bas mala ali eto rodila se nada, ako ne dodje vestica do sutra, ujutro radim test, prosto mi me zao koliko sam se ponadala
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Buhtlice i Ex- Inna vas se sjećam. Kako ste ?
Vidim da mi se i potpis izbrisao. Moram i to rijesiti. 🤭
Hejhej, evo gustam jos malo dok sam na GO.
Kako si ti? Drago mi je da si se vratila ☺
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozz curke j bi trebala dobiti u nedjelju Al danas mi neki žuti iscjedak ide.. Nije rastezljivo tekuce je.. Ali dolazi menga 100% samo nikad nisam imala taj žuti iscjedak prije
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ex Inna Hvala ti. I ja se nadam da cemo sto prije dalje 😘😊 Vidim da si bila na humanoj i da ides na sono HSG u rujnu. Držim fige 😊 I ja imam konzultacije s gin dok se vrati sa godišnjeg pa da konačno krenemo sve obrađivati. Promijenila sam ginekologicu i znam ju osobno pa se nadam da cemo to sve odraditi kako treba. 😊
Buhtlica hvala ti 😘 fino uzivaj na moru i da odmor bude plodonosan. Kažu da je sunce ☀️ dobro za jajnike pa iskoristi to 😄😊
I ja imam konzultacije s gin dok se vrati sa godišnjeg pa da konačno krenemo sve obrađivati.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Zbrkan mi je post. Sorry 😄
Amy znas da taj iscjedak moze ubaciti puno toga. Držim fige 🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji