Cao zenice :) Nisam se javljala dvadesetak dana, ali sam ispratila zadnja desavanja i iskreno cesttitam na novim plusicima 🥰
Ina85, vidim da si skepticna u da se plasis nakon svega sto su prosla, ali polako, malkice pozitive, i zelim ti da ovog puta bude plusic i da teudnocu izvedes do kraja uspjesno i skolski😊
Amelie, moja mens bi trebala doci na dan 31.07. , pa me mozes dodati na spisak.. a kamo srece kad bi umjesto nje dosao plusic😇😇 Mada, nisam optimisticna, jer ni ovaj mjesec nismo bili narocito aktivni.
.
Zanimljivo mi je citati i vasa desavanja s muzevima i pracenje ovulacije, plodnih dana i svega, pa se sjetim mog muza, on inace to ne prati i nema kad, i ja mnogo ne pricam o tome, i on prosli mjesec pred menstruaciju,poslije odnoss kaze ostani ti ljubavi, malo lezi, ne idi odmah u wc, mozda zatrudnis 🤣 Rekoh, da si ti meni ziv i zdrav, al ja vec osjecam predmenstrualne bolove, kasnis, zalim🤣
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Curkeee, nisam se oglašavala dugooo ali sam sve čitala s vremena na vrijeme. Menga otišla davno, po kalendaru plodni dani ali se mi hopsamo kad god stignemo, svaki dan il jednom il vise puta pa vidjeti ćemo. Ovih dana su plodni, sutra i prekosutra je ovulacija msm bar bi trebala po kalendaru ali ne gledam previse. Opusteni smo totalno, ja kao nikad haha ubacujemo neke novitete eksperimentisemo, provociramo itd😂 aBd da uspije, a ako ne uspije biće kada Bog odluci da smo spremni😊😊
DRAGOO MI JE ZBOG VASIH PLUSICA KAO DA SU MOJI, CESTITAM SVIMA I LJUBIM VAS❤
Cujemo se kad vjestica ne dođe haha
• 👩22
• 🧔23
• Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
• Plusić 8.11. ➕😇
Mamaandjela, mnogo si me nasmijala, pa sam se onda bas rastužila kad sam vidjela tvoj potpis, a posebno jer je to moj dan rođenja :( Šaljem ti zagrljaj i čuvam fige za +.
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Usput, meni je 5DPO ali ni ja ništa naročito ne očekujem jer ni mi nismo bili naročito aktivni (pokrili smo samo dan pred O i 4 dana prije toga - što se tiče plodnih dana) jer smo oboje imali posla preko glave i grozne rokove, a meni se ozbiljno ukočio vrat koji me tek danas malo popustio.
I prestala sam piti folnu svaki dan jer je pijem već 6 mjeseci i dosadilo mi je. Čak sam prestala i s onom dijetom - ne meso, gluten, šećer i dobro sam se najela kolača 😄 Ako Amelie pita, još uvijek sam u čakra modu i mogu li i ja na listu za 30.7.? 😄
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Usput, meni je 5DPO ali ni ja ništa naročito ne očekujem jer ni mi nismo bili naročito aktivni (pokrili smo samo dan pred O i 4 dana prije toga 😄
Ček, ukupno 5 dana ste pokrili ili 2?
Jer ako je ovo prvo... to nije malo, draga ja i M jedva uspijemo 3x pokrit svaki ciklus.
Ako ne bude plusa, na jesen ga tlačim dobrano. Nema više labavo. AAAAAAJMOOOOOOOOOOO!!!
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Trudnice🤰:
💞 TeaBj94 ➕
💞 Ninica6➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
LaVi 25.07. - 3 dana ❤️
MartaZ. 30.07. - 8 dana ❤️
Mama_andjela 31.07. - 9 dana ❤️
🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
Babe 05.08. - 14 dana ❤️
Buhtlica 07.08. - 16 dana ❤️
Kamilica 10.8. - 19 dana ❤️
Malenileptirić 13.08. - 22 dana ❤️
Ameliee 18.08. - 27 dana ❤️
Lavica1234 20.08. - 29 dana ❤️
Pozdrav svima! 👋
Danas debelo kasnim sa svima, nabrzinu sam samo ću proletila da objavim listu pa vas pozornije čitam kasnije. 💕
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Pozdrav drage moje,evo nakon spontanog pobacaja u 4 mj,odlucili amo ponovno krenuti u akciju.Od danas mi pocinju plodni dani,a sljedecu M bi trebala dobiti 8.8. pa vas molim da me dodate na listu,sretno svima ☺🍀🍀🍀
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Draga Ina nadam se da je to to❤🙏
Čestitam Tea na plusiću 🥳
Sretno Zoe, moje 2 prijateljice za koje koje znam da su imale spontane su zatrudnile 3-4 mjeseca poslije i rodile zdravu dječicu. 😊
Buhtlica, i mi smo se cijepili prije mjesec dana, odlučili se nakon puno mjeseci odgađanja.
Ja sam bila prošli tjedan na konzultacijama na humanoj reprodukciji, doktor je pregledao sve dosadašnje nalaze i mene ultrazvukom, kaže da je za sad sve dobro, dogovorili smo sono-HSG za 9. mjesec, moram nazvati kad stigne menga 💪
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Mi smo se isto cijepili s obje doze.
Kaže mi stara: "Ostat ćeš neplodna od toga!!", a ja njoj "da, jer evo, u ovih pola godine je sve pucalo na sve strane od plodnosti" potajno se nadam da cjepivo prodinsta ta moja jebena jajašca. Možda mutiraju u nadjajašca.
Govorim gluposti. PMS i to.
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Mamaandjela, mnogo si me nasmijala, pa sam se onda bas rastužila kad sam vidjela tvoj potpis, a posebno jer je to moj dan rođenja :( Šaljem ti zagrljaj i čuvam fige za +.
Hvala draga :) Sto je tu je, neki datumi ce zauvijek ostati urezani, dalje zivjeti moramo ❤
Drzim fige tebi takodjer, da nakon toliko neuspjelih pokisaja, stigne jedan uspjesan 😙
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji