Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    30. Lipanj 2021. 12:09

Marinci

Kamilice draga kako si mi ti

Ej draga, ja uzivam na plazi jos par dana dok ne dodje M. Uvijek kazem da ne zivim na moru, mislim da ga nikad ne bi vidjela. 😅Tako da sam sretna sto bar mogu na plazu kad hocu. 😊
    Kako si ti? Kad ce tebi godišnji? ☺️🤗
    Ameliee ajme, u uredu bez klime....🥵😳😳😳 Suosjećam s tobom. Nadam se da ce ti sto prije proci to vrijeme do godišnjeg. ☺️🤗
    Nadam se da nam ostale cure uzivaju, piske, hopsaju, i da ce biti puno lijepih vijesti uskoro. 🤞🤰☺️🌞🏖️🌊💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Marinci
    30. Lipanj 2021. 12:19

Kamilica ♥️

Marinci

Ej draga, ja uzivam na plazi jos par dana dok ne dodje M. Uvijek kazem da ne zivim na moru, mislim da ga nikad ne bi vidjela. 😅Tako da sam sretna sto bar mogu na plazu kad hocu. 😊
    Amelieeajme, u uredu bez klime….🥵😳😳😳 Suosjećam s tobom. Nadam se da ce ti sto prije proci to vrijeme do godišnjeg. ☺️🤗
    Nadam se da nam ostale cure uzivaju, piske, hopsaju, i da ce biti puno lijepih vijesti uskoro. 🤞🤰☺️🌞🏖️🌊💕

Nema meni godišnjeg ljeti tako da meni sad udarno ,nema više godisnjeg

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Kamilica ♡
    30. Lipanj 2021. 12:22

Marinci

Kamilica ♥️

Marinci

Amelieeajme, u uredu bez klime….🥵😳😳😳 Suosjećam s tobom. Nadam se da ce ti sto prije proci to vrijeme do godišnjeg. ☺️🤗

Nema meni godišnjeg ljeti tako da meni sad udarno ,nema više godisnjeg

Nazalost, tako je to ako radis u ugostiteljstvu, trgovini ili turizmu na obali. 😌 Ako zivis na moru, onda lijepo bar mozes na plazi napuniti baterije. 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ameliee
    30. Lipanj 2021. 13:27

Marinci draga neka si se ti nama nauživala. 🥰 Ufff, neka što prije prođe taj udaran tempo. 💪 Btw., ne javlja nam se Delia već neko vrijeme… Deliaaa, gdje siii? 

Kamilice baš ti zavidim. 😅🙈 Meni ured gleda na naše kupalište, svaki dan kad idem biciklom prođem pored njega i brondam si u bradu kako bi se brčnula. Ali dobro, još malo će vikend pa će se i moji batkovi umočiti. 😂 I da, ured mi više nije bez klime, riješila sam prijenosnu klimu, nema kod mene cile-mile… 💪 Ili kako bi rekla jedna moja draga kolegica, zalaj na pravim vratima i sve će biti riješeno. 😂

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Erdina
    30. Lipanj 2021. 14:57

Zene moje kojem ja da vjerujem 🙄
    Istovremeno uradjeno, na ljubicastom je 2 dana bio blink smajli, a sad stoji smajli
    https://ibb.co/r035GkW

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Z-MARTA
    30. Lipanj 2021. 15:05

Erdina: Hmmm, a da ponoviš s nekim novim? 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Z-MARTA
    30. Lipanj 2021. 15:14

Ma ovi CB ništa ne valjaju, digitalni su skupi ko svetog Petra kajgana, a ne valjaju. Pokušavam skontati koji su to iz Mullera jer ovdje kod mene nema Mullera. A danas je 8DPO, ne da mi na pamet opet trošiti na CB bezveze. Nikakvih simptoma nemam ovaj put osim sto se stoniram u krevetu i sto mi se malo vrti u glavi, tek neznatno, sto može biti i od vrućine ili od Mije vratne kičme. Super lagani neki pritisak u stomaku ali nije PMSovski. Ne znam ni bih li se uoce testirala ovaj mjesec pa opet tuga da me obuzme.

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Lulina6
    30. Lipanj 2021. 17:22

Curke nadam se da ste sve dobro. Meni je danas 36 dc,inace mi traju 35-40 dana,grudi uzasno bolne,zdjelica bolna prilikom sjedenja,tu i tamo imam grceve i bijeli iscjedak. Nisam ni sama sigurna da napravim test ili jos sacekam. 🧐🧐

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 biokemijska trudnoća

Kamilica ♡
    30. Lipanj 2021. 18:40

Erdina slazem se s Martom, clear blue je 💩. Probaj s nekim trakicama radije. 🤷🏼‍♀️
    Ninica ja bi uvijek pricekala dan-dva da zakasni, pa onda test. Da budes sigurnija.😊
    Ameliee hahaha treba se znat snac. Svaka čast. 😅👏

Lulina6
    30. Lipanj 2021. 19:23

Kamilica ♥️

Erdinaslazem se s Martom, clear blue je 💩. Probaj s nekim trakicama radije. 🤷🏼‍♀️
    Ninicaja bi uvijek pricekala dan-dva da zakasni, pa onda test. Da budes sigurnija.😊
    Amelieehahaha treba se znat snac. Svaka čast. 😅👏

Onda da cekam 40ti dan,ako ne dodje do tada? 😁 Sta je sigurno sigurno je

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 biokemijska trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.