Buhtlice joooj tko će dočekati taj petak?! Čini mi se miljama daleko… 🙈😳
Minnie1234 čestitam na plusiću, neka bude uredna i školska! ❤️
Kamilice toliko mi je vruće i sparno da smišljam način kako da to beskontaktno odradimo. 😂😂😂 Nadam se i ja da je ovo samo zatišje pred buru i da nas čeka baby boom!! 🤞
Marinci šta ima kod tebe novoga? Jel hvataš O ili si ovaj ciklus odlučila ići opušteno?
Lori kako si? Kako podnosiš ove vrućine? Ja ti tek u 8. mjesecu idem na godišnji, no već bi u 7. trebao tempo postati malo podnošljiviji. Iako, ja još uvijek čekam da se izrealizira moj prijelaz tako da nemam pojma šta me tamo čeka, ali nadam se da ovoliki kaos ipak ne može biti. 🙈 Glupača još traje, taman pomislim kako je gotova kad evo nje opet, neka je čudnjikava bitcharka ovaj mjesec. 😂
Ex_inna super za uredne briseve!!! 🥰🥰 Držim fige da nam se uskoro javljaš s lijepim vijestima. 🤞❤️
Ode se nastaviti cijediti u svom uredu bez klime i zamišljati da pijuckam ledeni mohito, a ne mlaku vodu pipus vulgaris. 🥵😅
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Buhtlicejoooj tko će dočekati taj petak?! Čini mi se miljama daleko…🙈😳
Minnie1234čestitam na plusiću, neka bude uredna i školska!❤️
Kamilicetoliko mi je vruće i sparno da smišljam način kako da to beskontaktno odradimo.😂😂😂Nadam se i ja da je ovo samo zatišje pred buru i da nas čeka baby boom!!🤞
Marincišta ima kod tebe novoga? Jel hvataš O ili si ovaj ciklus odlučila ići opušteno?
Lorikako si? Kako podnosiš ove vrućine? Ja ti tek u 8. mjesecu idem na godišnji, no već bi u 7. trebao tempo postati malo podnošljiviji. Iako, ja još uvijek čekam da se izrealizira moj prijelaz tako da nemam pojma šta me tamo čeka, ali nadam se da ovoliki kaos ipak ne može biti.🙈Glupača još traje, taman pomislim kako je gotova kad evo nje opet, neka je čudnjikava bitcharka ovaj mjesec.😂
Ex_innasuper za uredne briseve!!!🥰🥰Držim fige da nam se uskoro javljaš s lijepim vijestima.🤞❤️
Ode se nastaviti cijediti u svom uredu bez klime i zamišljati da pijuckam ledeni mohito, a ne mlaku vodu pipus vulgaris.🥵😅
Cao draga ne hvatamo nista opuštena sam skroz jer nece bit nista,muz taman ide na godišnji s malom kad krenu plodni dani tako da nista od računanja hahahhh
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ex Inna super za uredan bris Sad u nove pobjede!
Amelie bome te zaje...vješticaNemoj brinuti za posao, vjerujem da ćeš vrlo brzo ostati trudna pa te čeka i porodiljini, sve to brzo dođe
I ti ćeš se načekati do g.o. isto kao i ja hehe. Mi smo tek u 2.polovici 8.mj. Možda šmugnemo sad koji vikend u 7.mj da malo razbijemo taj dugi 7.mj
Inače sam super, vrućine mi smetaju ali vidim po prognozi da će biti lakše od četvrtka. Umorna sam stalno, već sam se navikla. To je priprema za bebu
Marinci zato kad se muž vrati s godišnjeg bit će vatrometa
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Pozdrav curke!😊
Čestitke novim plusićima!!😘😘🥰
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Bok svima :) dok nismo poceli planirati dijete nikada nisam razmisljala o tome, ali u kojem trenutku prestajete sa stvarima koje bi mogle nastetiti bebi (alkohol, cigarete, ali i neki medicinski postupci - npr. fizikalna terapija)? Svaki mjesec drugi dio ciklusa ili tek nakon pozitivnog testa. Najvise me zanima zbog fizikalne (lumbalni dio kraljeznice) s kojim bi trebala poceti sutra, a do kraja ovog tjedna ili pocetka sljedeceg necu raditi test. Znam da mogu pitati doktora, ali sam htjela vidjeti i tuda iskustva :)
Duplo123 što se tiče fizikalne ne trebaš se bojati,ne znam koje terapije imaš,uzv,struju,vježbe,što su ti dali?
Fizioterapeut sam,u slučaju trudnoće reci doktoru ali do tad nemaš straha nikakvog,slobodno odradi terapije😊
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Duplo123 što se tiče fizikalne ne trebaš se bojati,ne znam koje terapije imaš,uzv,struju,vježbe,što su ti dali?
Fizioterapeut sam,u slučaju trudnoće reci doktoru ali do tad nemaš straha nikakvog,slobodno odradi terapije😊
Da, mislim da to troje, trebala bi vidjeti na kartoncicu :) bas sam se takvom odgovoru i nadala 😆 hvala ti 😊
Trudnice🤰:
💞 Minnie 1234 ➕
💞 WannaBeMommy ➕
💞 XOXO ➕
💞 Jagodica1988 ➕
💞 Ancio ➕
💞 Rea ➕
💞 Jelenko ➕
💞 Bambina ➕
💞 Lori ➕
⬇️🔜🤰
🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴