Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 09:42

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer

Jutro curke drage 🤗😘.
    Bella, Mare, žao mi je što se već jutros nisu pojavile vaše druge crtice, ali nije još gotovo, dok nema M, ima nade ❤.
    Marty, puno naših trudnica je govorilo da nisu imale skoro nikakve simptome, zašto i ti ne bi bila jedna od njih 😃🙏.
    Inna, kad će testić? 🤞

Jutrooo… Ma bit će sigurno ne bojim se… Već za par dana nekome sigurno💜💜💜

Marty spasiteljice daj ti onaj filter 🤣🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sunshine10
    17. Ožujak 2021. 09:54

https://ibb.co/Bz0bL3D
    https://ibb.co/jHsc6q9

Evo ja sam provukla malo kroz filter 🤔

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 09:56

Sunshine10

https://ibb.co/Bz0bL3D
    https://ibb.co/jHsc6q9

Evo ja sam provukla malo kroz filter 🤔

Ostat cu buljava dok ćoratam🤣🤣🤣👀👀👀
    Jedino na ovoj zadnjoj slici sta sam stavila...
    Btw hvala sunshine💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 10:04

Sandričak čičak ljepoto naša disi nam kako si?
    Lunamoon danima te ne cujemooooo....

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    17. Ožujak 2021. 10:08

Dobroo jutroo ☕❤
    Bella zao mi je zbog belog testa,ali eto ako te tesi , ima jos vremena.  Ljubim i grlim ❤
    T.loza Curka Sarita_00 ne komentarisem vam te preglede jer nikad nisam imala takve nalaze. Jednom me jedan ginekolog zeznuo,zamislite ,rekao mi je da imam kondilome samo da bi me operisao i uzeo paree. 😯😯 secam se samo kako sam se tad isprepadala čitajuci o kondilomima,hpv infekciji. Spominjao mi je da moram da radim tipizaciju,te biopsiju grlica materice itd itd. Kad se samo setim tog straha, tako da vas razumem u potpunosti.  A inace nista od toga nisam imala.  Imala sam samo gardnellu  bakteriju. Pa to je strasno kako ginekolog može da te upropasti. Naravno ovaj je izuzetak i bas sam imala nesrecu da naletim na njega.  Grlim vas ❤
    Curkaa odlično za raspolozenjee 🥳🥳 I ja cesto padam u neku anksioznost, pa se nekako drzim trenutno.  😘❤
    Zoeeuzoee Bas lepo sto si se javila.  Javi nam se i posle pregleda. 🥰😘
    Marty ja sam dobroo . Trenutno je dosadno razdoblje pred ovulaciju, danas preskacem sa trakicama,sutra cu da krenem lepo da piskim. 😄🥰 Mozda ta temperatura nesto govori.  😍 koji si dpo ? Isto tu 11. 12.?  Mozda i bolje tako ne nadati se pa se na kraju iznenadis. Drzim palčeve 🤞💋❤
    Maree evo mee,dok stignem sve da procitam i malo da prokomentariseem. 💋❤ Muž me često zove čičak 😅🤣❤
    Videh sada tvoje testice,ja ne vidim nista. 😏❤ Ali ne gubi nadu,sve je moguće do veštice.  Kakvi su ti simptomi? Jel te i dalje ne bole grudi. ? Ljubi i grlim 😘🤗❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    17. Ožujak 2021. 10:09

I naravno lep i prijatan dan svim devojkama koje sam spomenula i koje nisaam . 🤗🤗💋❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Ožujak 2021. 10:10

Sandričak

Dobroo jutroo ☕❤
    Bella zao mi je zbog belog testa,ali eto ako te tesi , ima jos vremena. Ljubim i grlim ❤
    T.loza Curka Sarita_00ne komentarisem vam te preglede jer nikad nisam imala takve nalaze. Jednom me jedan ginekolog zeznuo,zamislite ,rekao mi je da imam kondilome samo da bi me operisao i uzeo paree. 😯😯 secam se samo kako sam se tad isprepadala čitajuci o kondilomima,hpv infekciji. Spominjao mi je da moram da radim tipizaciju,te biopsiju grlica materice itd itd. Kad se samo setim tog straha, tako da vas razumem u potpunosti. A inace nista od toga nisam imala. Imala sam samo gardnellu bakteriju. Pa to je strasno kako ginekolog može da te upropasti. Naravno ovaj je izuzetak i bas sam imala nesrecu da naletim na njega. Grlim vas ❤
    Curkaa odlično za raspolozenjee 🥳🥳 I ja cesto padam u neku anksioznost, pa se nekako drzim trenutno. 😘❤
    ZoeeuzoeeBas lepo sto si se javila. Javi nam se i posle pregleda. 🥰😘
    Marty ja sam dobroo . Trenutno je dosadno razdoblje pred ovulaciju, danas preskacem sa trakicama,sutra cu da krenem lepo da piskim. 😄🥰 Mozda ta temperatura nesto govori. 😍 koji si dpo ? Isto tu 11. 12.? Mozda i bolje tako ne nadati se pa se na kraju iznenadis. Drzim palčeve 🤞💋❤
    Maree evo mee,dok stignem sve da procitam i malo da prokomentariseem. 💋❤ Muž me često zove čičak 😅🤣❤
    Videh sada tvoje testice,ja ne vidim nista. 😏❤ Ali ne gubi nadu,sve je moguće do veštice. Kakvi su ti simptomi? Jel te i dalje ne bole grudi. ? Ljubi i grlim 😘🤗❤

Ma ne gubim ja nadicu... Svakako ce doć ako ne sad onda za Božić, 💜💜💜 moram malo ić stavit obloge na oči... Buljatam u ovo nebi li vidila nesto🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Sandričak
    17. Ožujak 2021. 10:12

RiO MArE🐟😅❣️

Sandričak

Dobroo jutroo ☕❤
    Bella zao mi je zbog belog testa,ali eto ako te tesi , ima jos vremena. Ljubim i grlim ❤
    T.loza Curka Sarita_00ne komentarisem vam te preglede jer nikad nisam imala takve nalaze. Jednom me jedan ginekolog zeznuo,zamislite ,rekao mi je da imam kondilome samo da bi me operisao i uzeo paree. 😯😯 secam se samo kako sam se tad isprepadala čitajuci o kondilomima,hpv infekciji. Spominjao mi je da moram da radim tipizaciju,te biopsiju grlica materice itd itd. Kad se samo setim tog straha, tako da vas razumem u potpunosti. A inace nista od toga nisam imala. Imala sam samo gardnellu bakteriju. Pa to je strasno kako ginekolog može da te upropasti. Naravno ovaj je izuzetak i bas sam imala nesrecu da naletim na njega. Grlim vas ❤
    Curkaa odlično za raspolozenjee 🥳🥳 I ja cesto padam u neku anksioznost, pa se nekako drzim trenutno. 😘❤
    ZoeeuzoeeBas lepo sto si se javila. Javi nam se i posle pregleda. 🥰😘
    Marty ja sam dobroo . Trenutno je dosadno razdoblje pred ovulaciju, danas preskacem sa trakicama,sutra cu da krenem lepo da piskim. 😄🥰 Mozda ta temperatura nesto govori. 😍 koji si dpo ? Isto tu 11. 12.? Mozda i bolje tako ne nadati se pa se na kraju iznenadis. Drzim palčeve 🤞💋❤
    Videh sada tvoje testice,ja ne vidim nista. 😏❤ Ali ne gubi nadu,sve je moguće do veštice. Kakvi su ti simptomi? Jel te i dalje ne bole grudi. ? Ljubi i grlim 😘🤗❤

Ma ne gubim ja nadicu… Svakako ce doć ako ne sad onda za Božić, 💜💜💜 moram malo ić stavit obloge na oči… Buljatam u ovo nebi li vidila nesto🤣🤣🤣

https://imgbb.com/ 
    Mada opeet ,vidi 🤔🤔

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    17. Ožujak 2021. 10:13

https://ibb.co/dGj35bY
    Ovo sam htela 🤣

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

🌈Wonderer🌞
    17. Ožujak 2021. 10:16

Curke kojima su spolni hormoni domaći teren, molim malu pomoć 🙂.
    Zadnja dva ciklusa su mi bila kraća (25 i 26 dana), je li možda zbog toga bolje vaditi hormone 3.dc (što je meni sutra) ili taj raspon za vađenje do 5dc nema nikakve veze s trajanjem ciklusa?
    Drugo, ako vadim 17-OHP, trebam li vaditi i progesteron koji mi nije na uputnici ili je ovo dovoljno? 
    Gledam naknadno otići privatno izvaditi još DHEA-S sto mi nije na uputnici, pa onda usput mogu i progesteron tada, jer za ovo prvo nije važno koji je dio ciklusa. 
    Treće i zadnje, vitamin D, nemam ga na uputnici, mislite li da je to bitno izvadit pa da i to odradim privatno?
    Unaprijed hvalaaaaa 🤗😘

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.