Dobro jutro, drage moje, kako ste mi?? Zadnjih dana nisma bas bila aktivna zbog nekih obavjesti ali mislim na vas i vase plusice u iscekivanju☺️🥰
Ja sutra idem na prvi pregled, sad mi je 6 tjedni i 5 dana jako sam uzbudena, malo me strah, nadam se da ce sve biti uredu.Od simptoma imam jedibo bolne grudi, tu i tamp neki miris jace osjetim al ovak nemam mucnine i dobro sam :)
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
obavezi* tamo*oprostite na pravopisnim greskama
Jutro je jos🤣
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Jutroo curke ☕
kod mene nema ništa, sve mi je stalo, ko zatišje pred buru (mengu), počelo dolje boluckati kao inače pred m i stigli i pms-prištići tak da čekam kuyu. jedinoo mi je dnevna tempica još uvijek viša nego inače (36.8), inače sam ledena pa se kreće ugl oko 35 sa nešto sitno, recimo 36,4 je za mene vrh. iako ja to povezujem sa onim jakim bolovima dolje i u leđima ako se koja sjeća, 2x ovaj mjesec i ostale dane pritisak, pa ne znam kaj se dešava unutra, ugl čekam m pa ću kontaktirati dr. jedna dobra stvar je da uobičajene pms-migrene joooš nema pa sam sretna zbog toga
Bella i T.loza drage moje hvala što pitate za mene, ma imala sam razne situacije jučer pa sam svašta morala rješavati, a vezano s tim još visoki dpo pa nervoza i ionako nisam od jutra bila raspoložena pa nisam htjela kvariti raspoloženje ovdje
Bella grliiim te! ❤ ma pusti sjene i 11 dpo, gdje je to još do 14 dpo🤞kolika je osjetljivost te hcg trakice? ima kakvih simptoma? htjela sam te pitati u vezi bazalne ako znaš, koliko dana prije m obično počne padati tempica?
Mare, Sandričak, T.loza, Ginny, Inna, Wonderer hvala na podrški divne ste 💖💖 kako ste mi vi?
Mare čekamo tvoj testić🤞🤞
**svima želim lijep dan
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutrooo ☕
Ima li neko danas da pišne ? Makar neko da dobije ➕😍
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Hej Marty🤗💕 ma osjetljivost je 10, trebala bi 6 dana prije pokazati. Imam lagani pritisak kao i inače tako da stvarno ne očekujem ništa pozitivno. Lakše mi se tako nositi s tim.. Al nema veze. Tak je kak je. Ovo za ne migrene mi se jako sviđa🤞🤞😘 iskreno se nadam da ćeš ovaj ciklus ugledati ➕ napokon💖💖
Bambina nisam baš pratila tj upisivala sve ovaj ciklus al bi rekla da smo pokrili oko pika,koji dan prije . Mislim da je bio 10,14,15 al nisam sigurna,mislim da je možda i između 10 i 14 bio još jedan, ali poslije vise nismo. Stvarno nisam zapisala.
T.lozica Hmmm graf ti izgleda kao anovulatorni ciklus, možda sam ja to krivo vidjela. 🤔
Jutro dragičkeee! 💜💜
Curkaznaš da nam ne kvaris raspoloženje, samo ti dođi nama i piši! 🙆♀️ Jedino nam minusići i M kvare raspoloženje
Inna kakvo je stanke kod tebe? 🤗
Bella,Martyhm hm ja nekako sve uvjerenija da ce doći M 🤷♀️🤷♀️ hehehhe kako to par dana pred kraj se sve zdrma lagano hahhaha🤣🤣
Cekate potvrdu ili snješka? ☃️☃️🙏🙏🙏😣😣
Bella.. Cestitam na hrabrosti ipak💜💜Ti danaa 11 dpo? Pa hajde jos je to sve rano i stigne se sve promijeniti... Koliko sam ja jucer klipova pogčedala na yt od cura sa testovima,stvarno ke svasta moguće🙏🤗🤗🤗💜
Zoeeuzoeesretno ti na pregledu i javi namm see💜💜💜
MartYmožda bas ta migrena tebii nesto hoće poruciti🙏🙏🙏❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sjedim pijem ☕☕cekam da mi se piš piš... Svejedno cu ga napravoti iako evo prvi put feeling da ništa🤷♀️🤷♀️💜💜💜 ali dok ne dođeeeee M nek sam ja 🤰🤰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sjedim pijem ☕☕cekam da mi se piš piš… Svejedno cu ga napravoti iako evo prvi put feeling da ništa🤷♀️🤷♀️💜💜💜 ali dok ne dođeeeee M nek sam ja 🤰🤰
Ajde ribiceee 🐟🐟🐟 brzo piš piš, da bude jedan veliki ➕❤
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
Sjedim pijem ☕☕cekam da mi se piš piš… Svejedno cu ga napravoti iako evo prvi put feeling da ništa🤷♀️🤷♀️💜💜💜 ali dok ne dođeeeee M nek sam ja 🤰🤰
Hehehe eno ga ceka... Ja sma pobjegla 🤣🤣💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Hehehe eno ga ceka… Ja sma pobjegla 🤣🤣💜
Ti zažmiri, a nama slikaj da mi proučavamo 😂😂
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
Sortiraj odgovore