Loza ja skoro u menopauzi po godinama😅 A sta cu kad prije nisam bila spremna.🙈 Mislim, nikad ja neću bit spremna, ali biološki sat nije na mojoj strani, pa eto, idemo pokusati. U isto vrijeme sam prestravljena i uzbudjena. Pa sta bude bude.🤷🏼♀️😊
A ciklusi su mi se produzili najvjerojatnije zbog stresa i upala dolje…cekam papa test.🤷🏼♀️
Vama curama svaka čast na trudu i tolikoj zelji za bebom, i svu sreću vam zelim.🤗👏💕
joooj pa najbolje godine, znam ih dosta sta su u tim a i koju godinu posli zatrudnile i sve ok bilo.. želim i tebi da što prije uspiješ 😊
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
joooj pa najbolje godine, znam ih dosta sta su u tim a i koju godinu posli zatrudnile i sve ok bilo.. želim i tebi da što prije uspiješ 😊
Hvala ti, i ja tebi isto zelim 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Loza ja skoro u menopauzi po godinama😅 A sta cu kad prije nisam bila spremna.🙈 Mislim, nikad ja neću bit spremna, ali biološki sat nije na mojoj strani, pa eto, idemo pokusati. U isto vrijeme sam prestravljena i uzbudjena. Pa sta bude bude.🤷🏼♀️😊
A ciklusi su mi se produzili najvjerojatnije zbog stresa i upala dolje…cekam papa test.🤷🏼♀️
Vama curama svaka čast na trudu i tolikoj zelji za bebom, i svu sreću vam zelim.🤗👏💕
Dobrodošla draga i da znas da su to jako lijepe godine za bebu evo meni par poznanica sa 39 rodilo prvu bebu,mama moja je treću dobila sa 39 i kaze da je uživala vise nego ikad,,, primit će se to nista ne brini
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Kamilica ma pff kakve su to godine 😁 ovo vam je dakle prvi ciklus pokušavanja? Sretno! Koliko ti variraju m, imaš li problema sa cistama možda?
.
Btw cure msm da Martyć nije vamo pisala ništa, ali nažalost bila je biokemijska trudnoća u pitanju 😔 vadila je betu i iznosila je 8 tih jedinica…
Joj jako mi je žao ,gdje je pisala,uh♡
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Marty ako čitaš, ne daj se još, ponovi betu za 2-3 dana. Drži se 😘❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Delia još 4 dana jel? Pa ti sitno brojiš 😁 možda bi mogla već nešto pišnuti aliiiiii neću te nagovarati, kad god budeš bila spremna samo nemoj da nas nr obavijestiš 😁😁
MarijaAna išišiš glupa mengo! Puj puj puj da te nema sljedećih 9 mjeseci 😤😤 evo ga, Lozine vradžbine su učinile svoje, sad čekamo 🧘♀️
Jutros sam pišnula Clear blue 6 dana ranije, bijelo pa bijelo. 😥 Nista sad cekat da dodje vjesticurina. Pa Boze jest mi dodijalo 😟 ne znam ni sto sam mislila da ce ovaj put upalit. Javim se za sljedeci mjesec odbrojavanje.
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Delia još 4 dana jel? Pa ti sitno brojiš 😁 možda bi mogla već nešto pišnuti aliiiiii neću te nagovarati, kad god budeš bila spremna samo nemoj da nas nr obavijestiš 😁😁
MarijaAna išišiš glupa mengo! Puj puj puj da te nema sljedećih 9 mjeseci 😤😤 evo ga, Lozine vradžbine su učinile svoje, sad čekamo 🧘♀️
Jutros sam pišnula Clear blue 6 dana ranije, bijelo pa bijelo. 😥 Nista sad cekat da dodje vjesticurina. Pa Boze jest mi dodijalo 😟 ne znam ni sto sam mislila da ce ovaj put upalit. Javim se za sljedeci mjesec odbrojavanje.
Delia, znam da si tužna, ali dok ne dođe M, ništa nije gotovo.. Ako i mora doći ovaj ciklus, sljedeći neće, kad tad će doći bebica.. I ja bi voljela da sve ide kao po špagi, ali nažalost, ništa od toga.. Rijetki su ti kome ide, tako da moramo se boriti dalje.. 🤗❤️
Jesi pratila sa trakicama O?
Jutro žene drage
Bambina ja sam ok, hvala na pitanju. Bravo za pokrivanje jučer. Ako si i jučer imala tamnu trakicu moguće da ti je noćas bila O ili čak tek danas. Tako da ste taman pokrili
Amelie sretno 1. dan na poslu. Sviđa mi se ovo vraćanje na posao u četvrtak
Kamilice ja ću za 2 mjeseca napuniti 33. Ima nas tu različitih godišta i s različitim pričama ali kako Loza kaže svaka od nas je s istim ciljem i tu smo u tome jedna drugoj podrška Želim ti da čim prije ugledaš svoj plusić
Delia ma rano je još, stigne se još plusić pojaviti, ne gubi nadu. Probaj za 2-3 dana opet ponoviti test, držim fige!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Marty <3
Drži se draga. Žao mi je jako jako ako je biokemijska u pitanju Iako se nadam kao i Inna da nije i da će iduća beta pokazati suprotno
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Jutro curee,
Vidim pise se o godinama, mislim da godine stvarno nemaju vezu sa tim. Evo ja imam 24, ne pazimo se 3 godine od tog 2 bas bas. Mislim da je tu bitnija genetika.
Imam frendicu koja ono doslovno muz je pogleda trudna. Trenutno je 5 mj trudnoce, a vec ima 2 djecaka. A mi se tu natezemo ko 🐇 pa nista. No bit ce kad dragi Bog da.
Svima zelim dobro jutroo, doduse kisno no sta je tu je 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji