Heeej curke, prvo cu krenit s isprikom na nestajanjima, imam ovaj tjedan bf's wedding pa sam okupirana s milijun stvari i obaveza 😊. Zadnje sam u miru procitala kad se Marty javila s predivnim vijestima, sve nakon toga u letu, na preskoke. Nadam se da ste sve dobro, da hvatanja pika idu po planu, a izbjegavanje M jos i vise, pa da naš mali čarobnjak iz (L)oza upise što vise pluseva u narednim danima 🤞🤞! 😘😘😘
Aaaaaaaaa sviđa mi se Čarobnjak iz (L)oza, trebala sam si to stavot za nick 😂😂😂😂 baš sam se nasmijala sad hahaha, oprošteno ti je nestajanje ❤️😁
Lijep provod u svatovima želim, uzmi komad torte i za nas 😁😘😘😘❤️
❤
Ma samo cu rec da sam toliko mislima izvan everyday life (i hvatanja O) da sam jucer zaboravila ponit lh trakice na posao, a danas je dragi ostao bez rucka jer sam zaboravila da bi trebalo nesto skuhat i ostavit mu 🤣🤣. Pisem govor za vjencanje pa kad sam slobodna umjesto citanja foruma, trazim inspiraciju po netu, trazim tjednima robu, cipele, nakit, a nista ne nalazim 😎. Tipicno žensko 👸.
Samo ti budi vrijedna. Pretpostavljam da ćeš jedva naći nešto što ti se sviđa za obući i onda ćeš sat vremena pred vjenčanje kukat kako ti se ipak to ne sviđa 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jagodice drzim fige za dobitni ciklus🤞 Spermiji mogu i par dana prezivjeti tako da...😊
Sally bas jaku bol nisam nikad imala pa je znam kako bi pomogla. Jel bila kratkotrajna bol ili?
Catty meni je Novalac prenatal super, nemam nuspojava
Loza 😂😂😂 reci muzu da carobnjak iz Loza vidi i stanje njegovih spermica😂😂😂 nadimak je top!
Wonderer lijepo te je vidjeti makar ovako u prolazu, dobro se provedi😊
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Loza sad ćeš ti mužu pokazati da su mu spermići dobri. 🥰 Svima nam nosiš sreću i zaslužuješ taj plusić. ❤
Catty dobrodošla! Meni je Novalac najbolji. Isprobala Almageu - grozno mi je bilo od ribljeg aftertaste-a, Elenatal su bile okej pod uvjetom da ne popijem natašte (u par navrata jesam dok sam se žurila na posao, povraćala sam žestoko, svi su na poslu mislili da sam trudna xD🤣 )
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Bambinanadam se da će se naći jedan brzi spermić 🤞🤞🤗 vezano za bbt i lh trakice - moje iskustvo: TRAKICE!!! meni je bbt bila grozna, uopće nisam imala tu razliku i značajno povišenje bbt kao i druge cure, a ulovim pik i sve. Ubjeđena da ja ipak nemam o i da trakice griješe odem kod gin koji mi potvrdi da sma ovulirala, vidio je žuto tijelo. Od tada ne mjerim temp, a i on mi je rekao sa na bbt utječw milion faktora a da nismo ni svjesni, to je samo igra živaca. Sou, živjele trakice!
MarijaAnauhhh jel stigla m?
Lorinadam se da griješiš i da nije pms 🤗🤞
Xoxoeto tvoja m je baš dobra vijest 🥳🥳🥳🥳😁 čekamo teee ❤️❤️
Amelietebi prognoziram plusić sljedeći ciklus 😁😘
Jagodica1988ma sve su to simptomi t, sve je moguće, ne odustaj 😁😁
Pukica hvala na info, pogledat ću :) nadam se da savjetuje jest hrpu čokolade, u suprotnom joj ne vjerujem 🙄😁
Sally66 hej pa ne znam, može biti svašta. Ovulacija ili cista, najbolje je posavjetovati se sa gin.
Catty hej 🤗 ja sam isto pila tu folnu, sada sam malo na pauzi a inače sam ju pila i za vrijeme m. Od drugih vitamina pila sam i B kompleks i jako kratko selen.
Neće pa neće.. popodne ništa.. pa baš me muči..
Catty ja pijem te, jedno sam vrijeme mislila da se debljam od njih al shvatila sam da zapravo puno jedem 😀🙃🙃😊
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Haloo, evo i mene malo da se javim 😁 Danas mi je bilo lose na poslu, vrtoglavica, visok pritisak i unutarnja vrucina me obuzela. Pitala me je doktorica da li sam trudna, kao odavno ja njoj vec izgledam u licu kao da sam trudna, kaze jesi jesi 100% 😂 Eee moja doktorice mi odbrojavamo jos 🙄 daj Boze da je upravu.
Zelim nam da sve koje cekamo da ne dodje M, dobijemo plusice ovaj mjesec. 🤗
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Hvala cure na savjetima, samo da velim probala i Novalac, nažalost nisu odgovarale, eto nadam se da sogar bude 😁
Ja sam mjerila dva mjeseca, ovo mi je treći, ali isto mi nije baš neki prijelaz mada vidim razliku kako mi je u drugom dijelu ciklusa viša temperatura.. Ali nakon O mi par dana još bude niža temp.. S obzirom da često loše spavam, dižem se na wc, piti vodu, nije mi baš mjerodavna.. Tako da ipak ostajem na trakicama kao glavnom pokazatelju.. 🙂
Evo mog današnje, još drži tamniju boju, ali mrvu manje i imam grčeve..
https://ibb.co/9TzQQ7g
Da li i na dan O isto bude tamnija testna od kontrolne?
Lozice, Lori, kako ste?
Gdje nam je Skategirl?
Catty, ja sam popila jednu bočicu Solgara, ali Folate, zadovoljna sam bila, ali ipak sam onda prešla na Novalac zbog drugih vitamina.. Udebljala se jesam, ali ipak mislim da je to jer volim papati, a ne idem u teretanu više.. 😄
Nove cure, dobrodošle! 🤞❤️
Haloo, evo i mene malo da se javim 😁 Danas mi je bilo lose na poslu, vrtoglavica, visok pritisak i unutarnja vrucina me obuzela. Pitala me je doktorica da li sam trudna, kao odavno ja njoj vec izgledam u licu kao da sam trudna, kaze jesi jesi 100% 😂 Eee moja doktorice mi odbrojavamo jos 🙄 daj Boze da je upravu.
Zelim nam da sve koje cekamo da ne dodje M, dobijemo plusice ovaj mjesec. 🤗
Haha, to su super simptomi! 🤞🤞🤞🤞😄
Kada piškiš da se veselimo malo?
To će Loza opet za vikend sigurno bacati čare-bare.. 🧙♀️😅
Bambina hmm 🤔 ja koristim roze trakice i meni na dan o bude testna baš vidno svjetlija, još svjetlija nego je tebi ovdje. Netko tko koristi iste te trakice će ti znati bolje reći 🤷♀️
Ja sam dobro, hvala na pitanju 😁 vamo kišno vrijeme pa nisam cijeli dan izašla iz kuće, ali sam bar po kući bila produktivna 😁 ako m bude raspoložen pokrijte i večeras 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bambina hmm 🤔 ja koristim roze trakice i meni na dan o bude testna baš vidno svjetlija, još svjetlija nego je tebi ovdje. Netko tko koristi iste te trakice će ti znati bolje reći 🤷♀️
Ja sam dobro, hvala na pitanju 😁 vamo kišno vrijeme pa nisam cijeli dan izašla iz kuće, ali sam bar po kući bila produktivna 😁 ako m bude raspoložen pokrijte i večeras 😁
Ženo, jesmo maloprije, vidiš da sam dobre volje, hahaha.. Imala sam monolog i morao je kako god zna.. Mada mislim da mi je danas O jer imam baš grčiće, ali ok, bolje išta nego ništa.. Pokrivali smo mi već pikove pa se opet nije uhvatilo tako da se sad ne nadam baš previše..
A roze koje koristiš, one su osjetljivije ili? Ove zelene piše da su od 20.. 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji