Dobra večer dame! 🥰
Sve sam pročitala, nažalost ništa zapamtila, izuzev Lozicinog bisera od muža. 😂😂😂 Da ga nema trebalo bi ga izmisliti. 😆 Iiiiii XOXO juhuuuuu za M! 🥳 Sve koje sam preskočila, nemojte zamjeriti, nije namjerno, zbrčkana sam, sutra se vraćam na posao nakon podulje pauze, a meni još nije sjelo u glavi. 🙈
Svim skorim hcg piškilicama želim da ugledaju plusić, lh piškilicama da ulove pik i koje su započele odbrojavanje neka simptomi PMS-a budu zapravo simptomi T.
Meni krenula neka težina u jajnicima, samo neka više dođe pa da ja mogu krenuti s planiranjem taktike sljedećeg napada. 😝😄
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ja sam, kako vidim po opisima profila, najstarija od vas. 🙈 Vi ste cure jos mlade, ja se na vasem mjestu ne bi previse nervirala. Vrijeme je na vašoj strani. 💪🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Bambina e msm da su osjetljive 10 ove roze. Toliko su osjetljive da je na njima uvijek vidljiva testna linija ali kao sjenica
Amelie kako to misliš vraćaš se na posao četvrtkom? 😂 Sretno sutra na poslu, cura će ti preživit bez tebe 😁😁😁❤️
Heeej kamilica pa msm da sam ja ovdje među najmlađima, da je samo buhtlica mlađa od mene 🙈 aliiii mi ne gledamo na godine, družimo se jer nam je cilj isti 😊😊 možeš staviti u potpis neke info o sebi da se lakše pratimo i ako želiš s nama na listu odbrojavanja do m, reci datum kada trebaš ne dobiti i onda odbrojavamo do plusića 🥰🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Haloo, evo i mene malo da se javim 😁 Danas mi je bilo lose na poslu, vrtoglavica, visok pritisak i unutarnja vrucina me obuzela. Pitala me je doktorica da li sam trudna, kao odavno ja njoj vec izgledam u licu kao da sam trudna, kaze jesi jesi 100% 😂 Eee moja doktorice mi odbrojavamo jos 🙄 daj Boze da je upravu.
Zelim nam da sve koje cekamo da ne dodje M, dobijemo plusice ovaj mjesec. 🤗
Haha, to su super simptomi! 🤞🤞🤞🤞😄
Kada piškiš da se veselimo malo?
To će Loza opet za vikend sigurno bacati čare-bare.. 🧙♀️😅
haha 😂 Mislim kad bismo sabrale sve testove koje smo do sad radile, bilo bi 3 šlepera sa poluprikolicom. 😅
Loza iz Oza vrijeme je da počne bacati čare-bare 🌟 Imam jedan Clear Blue 6 dana ranije i jedan obični, al žao mi da opet gledam u bijelo i tražim bilo kakvu liniju, ovako se još nadam.
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Loza možeš me stavit za 22.6. stigla je... sljedeći put ću se obračunati s njom da je ne bude neko vrijeme🙃🙃
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Delia još 4 dana jel? Pa ti sitno brojiš 😁 možda bi mogla već nešto pišnuti aliiiiii neću te nagovarati, kad god budeš bila spremna samo nemoj da nas nr obavijestiš 😁😁
MarijaAna išišiš glupa mengo! Puj puj puj da te nema sljedećih 9 mjeseci 😤😤 evo ga, Lozine vradžbine su učinile svoje, sad čekamo 🧘♀️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Loza dodala sam godine u profil. 🙈A za mengu ne znam kad stize jer mi u zadnje vrijeme nisu redovite. 🙄🤦🏽♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica ma pff kakve su to godine 😁 ovo vam je dakle prvi ciklus pokušavanja? Sretno! Koliko ti variraju m, imaš li problema sa cistama možda?
.
Btw cure msm da Martyć nije vamo pisala ništa, ali nažalost bila je biokemijska trudnoća u pitanju 😔 vadila je betu i iznosila je 8 tih jedinica...
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Loza ja skoro u menopauzi po godinama😅 A sta cu kad prije nisam bila spremna.🙈 Mislim, nikad ja neću bit spremna, ali biološki sat nije na mojoj strani, pa eto, idemo pokusati. U isto vrijeme sam prestravljena i uzbudjena. Pa sta bude bude.🤷🏼♀️😊
A ciklusi su mi se produzili najvjerojatnije zbog stresa i upala dolje...cekam papa test.🤷🏼♀️
Vama curama svaka čast na trudu i tolikoj zelji za bebom, i svu sreću vam zelim.🤗👏💕
Delia još 4 dana jel? Pa ti sitno brojiš 😁 možda bi mogla već nešto pišnuti aliiiiii neću te nagovarati, kad god budeš bila spremna samo nemoj da nas nr obavijestiš 😁😁
MarijaAna išišiš glupa mengo! Puj puj puj da te nema sljedećih 9 mjeseci 😤😤 evo ga, Lozine vradžbine su učinile svoje, sad čekamo 🧘♀️
haha ti si kraljica 😊😊
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Sortiraj odgovore
Najstariji