Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    20. Svibanj 2021. 14:01

▪Marty

Trudilice moje drage,
    taman sam se u utorak htjela javiti nekim lijepim dužim postićem da vam zahvalim od srca na predivnim čestitkama, moram reći da ste me baš bile rasplakale…❤️❤️❤️ divne moje Wonderer, Inna, Anci, Lori, Ameliee, Lavanya, Marinci, Lindsay, te naše Leah i Tommy trudnice koje su mi došle ovamo čestitati, Lozica koja je rekla da lijepo krasim vrh liste… nemojte zamjeriti ako sam koju zaboravila spomenuti, nije namjerno.
    Nažalost moje veselje je trajalo samo dva dana, jer u utorak ujutro je već bila drama kad je test bio skoro pa bijel, navečer ista stvar. Vadila sam betu i iznosila je 8, odmah sam znala što slijedi. Jučer sam doslovno isplakala dušu, no muž me navečer dignuo iz mrtvih, i danas sam evo ok. Dopodne sam prokrvarila i idemo dalje, nećemo raditi nikakvu pauzu, u glavi sam posložila da je tako moralo biti, ionako sam nemoćna a od daljnjih suza nema pomoći.
    .
    Žene moje svašta smo već prošle, ali smo i dokazale kakve smo lavice i borci za svoje mrvice. Ne damo se mi ničemu, ni neuspješnim pokušajima kojih ima ohoho, ni glupačama kad dođu, ni biokemijskima, ni spontanima, vanmaterničnima, hormonima koji nam luduju, ciklusima koji luduju još više, trakicama kad zezaju, svim živim pretragama i svakakvim nalazima.. Idemo hrabro tako dugo dok ne dođemo do cilja, jednog dana ćemo baš sve držat svoje mrvice u rukama i to nam mora biti glavna misao. Bace nas katkad ovakvi događaji iz takta malo više, ali ne smijemo dozvoliti da dugo traje, treba se dići, zainatiti i posložiti glavu, jer psiha je jako bitna u cijeloj priči.
    Sad sam namljela svašta, još samo hoću reći što sam i curama iz naše fb grupe koje su zaista predivne isto rekla.. Malo ću se povući sa foruma i grupe, treba mi sada takav odmak. Znajte da sam vam podrška i navijam jaako za vaše plusiće čim čim prije!❤️ čitat ću vas povremeno da ne izgubim nit skroz. ljubim vas i grlim

Rasplakala sam se upravo na poslu na ovo, sreća pa sam sama u uredu. Draga Marty neizmjerno mi je žao zbog biokemijske. Apsolutno si sve rekla i nemam ništa za nadodati. Samo ću ti reći da sam sa par strana čula da nakon biokemijske/spontanog nova trudnoća dođe brže i uglavnom bude školska. Tako da - glavu gore i idemo u nove pobjede <3
    Znam da ti treba odmor ali škicni nas barem tu i tamo i dođi pozdraviti kad poželiš

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    20. Svibanj 2021. 14:25

Marty, žao mi je jako.. Drži se i vrati se još jača! Hrabre smo mi ženice.. ❤️🍀

Ina85
    20. Svibanj 2021. 15:12

Cure koje ste mi preporucile.betty za lh trakice hvala vam. Danas me cura povratno nazvala sve smo dogovorile za roze lh trakice jer zelene su mi smrt. Sve su mi nejasne. I kako mi se ciklus malo poremetio i produzio valjda ce ove nove trakice pomoc. Uglavnom na putu su. Neznam tocno kad ce stic posto je vikend a nase poste su jedno veliko šranje. Al kako god jos smo na vrijeme danas mi ke tek 6 dc. 
    Marty zao mi je. Sve sam to prosla x puta. 
    Nema rijeci koje mogu utjesiti. Prebolit ces ti to zena si 💪💚 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Marinci
    20. Svibanj 2021. 15:25

▪Marty

Trudilice moje drage,
    taman sam se u utorak htjela javiti nekim lijepim dužim postićem da vam zahvalim od srca na predivnim čestitkama, moram reći da ste me baš bile rasplakale…❤️❤️❤️ divne moje Wonderer, Inna, Anci, Lori, Ameliee, Lavanya, Marinci, Lindsay, te naše Leah i Tommy trudnice koje su mi došle ovamo čestitati, Lozica koja je rekla da lijepo krasim vrh liste… nemojte zamjeriti ako sam koju zaboravila spomenuti, nije namjerno.
    Nažalost moje veselje je trajalo samo dva dana, jer u utorak ujutro je već bila drama kad je test bio skoro pa bijel, navečer ista stvar. Vadila sam betu i iznosila je 8, odmah sam znala što slijedi. Jučer sam doslovno isplakala dušu, no muž me navečer dignuo iz mrtvih, i danas sam evo ok. Dopodne sam prokrvarila i idemo dalje, nećemo raditi nikakvu pauzu, u glavi sam posložila da je tako moralo biti, ionako sam nemoćna a od daljnjih suza nema pomoći.
    .
    Žene moje svašta smo već prošle, ali smo i dokazale kakve smo lavice i borci za svoje mrvice. Ne damo se mi ničemu, ni neuspješnim pokušajima kojih ima ohoho, ni glupačama kad dođu, ni biokemijskima, ni spontanima, vanmaterničnima, hormonima koji nam luduju, ciklusima koji luduju još više, trakicama kad zezaju, svim živim pretragama i svakakvim nalazima.. Idemo hrabro tako dugo dok ne dođemo do cilja, jednog dana ćemo baš sve držat svoje mrvice u rukama i to nam mora biti glavna misao. Bace nas katkad ovakvi događaji iz takta malo više, ali ne smijemo dozvoliti da dugo traje, treba se dići, zainatiti i posložiti glavu, jer psiha je jako bitna u cijeloj priči.
    Sad sam namljela svašta, još samo hoću reći što sam i curama iz naše fb grupe koje su zaista predivne isto rekla.. Malo ću se povući sa foruma i grupe, treba mi sada takav odmak. Znajte da sam vam podrška i navijam jaako za vaše plusiće čim čim prije!❤️ čitat ću vas povremeno da ne izgubim nit skroz. ljubim vas i grlim

Marty nasa draga znam da je teško i necu ti niti pisati koliko mi je zao,ali nema predaje iduci mjesec ce se opet primiti mrvica i nece se ovo vise ponoviti,cekat ćemo kad budeš spremna da nam se javis

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    20. Svibanj 2021. 15:29

Lori🍀

Buhtlicejesi me nasmijala s ovim zečevimaMislim da je Kamilica htjela reći da mlađe žene imaju više vremena pred sobom što i je istina. Bit će sve ok, nemoj se uspoređivati s drugima jer će ti samo biti teže, znam po sebi. Imam prijateljice koje su zatrudnile a nisu to uopće htjele, "pull out" metoda nije uspjela. Ali to je tako u životu, ne ide sve kako smo planirali i svatko nosi svoj križ.
    Marinciženo vidim poslala si nam malo sunca na sjever, napokon se pojaviloIma kakvih simptoma kod tebe, kad nas častiš hcg-om?
    Anci mozak na paši zvuči super, ja bi svog pustila ali ne da seNavijam za tebe jako samo da znašLozice ti baš voliš voditi liste, lista trudilica, top lista kondomaI ja mrzim to curenje nakon.Ajde još malo pa će biti kondomi bye byeJelenko nisam iskreno nikad čula da je netko imao 2 vanmaternične. Sumnjam da si toliko loše sreće. Bit će sve ok, probaj se opustitiAmelie super za doček na poslu. Kažeš toliko su ti dragi sad da im ne bi dala da probaju "sok" u koji umačeš lh trakicuInna hvala ti

Zeno zadnjih tjedan i vise menstrualni grčevi,bolna ledja i velike sise i sad dva tri dana pred m mi nema bolova,primijetila sam da mi je tako u zadnje vrijeme da se prije menstruacije bolovi smirenje skroz,al nikad se me znam,ima li u tebe simptoma,kad ti misliš piskit

👦38👩32

Marinci
    20. Svibanj 2021. 15:30

Ameliee

Lozicenemoj mi molim te reći da si ti jedna od onih koja se vraća ponedjeljkom?!😱😱Sve što mogu naštimat, štimam za četvrtak… Ovo je ispala više sreća nego štimanje, ali eto valjda se svemir navikao na moje navike.😂😂😂
    Deliažao mi je znog snjegovića, ali kako se kaže dok ne dođe M nije gotovo.💪Ako već mora doći, neka te ne pati i neka brzo prođe pa hrabro u novi ciklus.❤️
    MarijaAnažao mi je zbog M.😢Neka brzo prođe i da sljedeći bude dobitan.🤞
    Martyako čitaš samo znaj da mi je jako, jako žao ako se radi o biokemijskoj. Nadam se da su ipak u krivu i da će beta rasti kako Ina i Lori kažu.🤞❤️😘
    Kamilicepozdrav, ma neki bi rekli da si u najboljim godinama, najbitnije je kako se osjećaš i kako ih nosiš. A ovo za spremnost mi je jako poznato, kao i da mi nikad nije pravo vrijeme. No, samo sam jedan dan razmislila i shvatila kako si ne mogu zamisliti život bez djece pa smo se bacili na posao.🙈😁Nadam se da ćeš ubrzo ugledati svoj plus i prijeći na ljepše i trbušastije teme.🤞❤️
    Bambinasuper za pokrivanje, držim fige da se uhvatiiii…🤞🤞
    Loridraga hvala ti.❤️Baš se sprdam na poslu da sam znala da će me tako dočekati vratila bi se davnih dana. Dobila prekrasan buket, šopaju me čokoladom, sipaju komplimente za liniju, milina…🥰😂😂
    Marincizavidim ti na suncu, ovdje kod mene lije kao iz kabla i ne pokazuje namjeru prestanka.😅
    Ancibaš mi je drago da ti godi odmor i na sljedećoj listi si ti na vrhu juhuuuuuu💕
    Jelenkosuper ste sve pokrili, držim fige da se uhvati i da ubrzo ugledaš svoj plus.🤞❤️

Amelie ne čudi me da su te tako dočekali na poslu predraga si i pretopla osoba nije čudo da te vole

👦38👩32

Bambina
    20. Svibanj 2021. 15:32

Ina85

Cure koje ste mi preporucile.betty za lh trakice hvala vam. Danas me cura povratno nazvala sve smo dogovorile za roze lh trakice jer zelene su mi smrt. Sve su mi nejasne. I kako mi se ciklus malo poremetio i produzio valjda ce ove nove trakice pomoc. Uglavnom na putu su. Neznam tocno kad ce stic posto je vikend a nase poste su jedno veliko šranje. Al kako god jos smo na vrijeme danas mi ke tek 6 dc.
    Marty zao mi je. Sve sam to prosla x puta.
    Nema rijeci koje mogu utjesiti. Prebolit ces ti to zena si 💪💚

Hej, ja koristim zelene.. Meni su za sada ok.. U kom smislu su ti nejasne? Ne uspiješ pik uhvatiti ili? 

Loza 💙😇
    20. Svibanj 2021. 16:49

Kamilica vezano za vađenje hormona - ovisi od gina do gina i njihovoj volji. Ne znam jel ti uputnicu može dati dr opće prakse? A uvijek postoji opcija i privatno na svoju ruku :) 
    Jelenko ma nadam se da se vanmaterična neće ponoviti, ne znaž jel ikome ikad bila dva puta :)
    Ameliee joooj baš su te lijepo dočekali na poslu 🥰🥰 btw ja ti uvijek čekam ponedjeljak jer "krećem od početka" 😂 ne znam što mi mpra biti da bi se u sred tjedna vratila na posao
    Lori kako si mi ti? 
    Ina85 super da su trakice na putu 🥳🥳🥳
    Martyć moja, sve znaš, drži mi se ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    20. Svibanj 2021. 17:30

Maarty, neopisivo mi je zao 😔😔
    Drzi se, bitno da je muz tu i da je podrska,to puno znaci!

Sto se tice mene i mojih trakica,ostala sam na jednoj 😂 s obzirom da su olafi odlucila sam malo napraviti pauzu od piskenja istih. Danas sam si kupila Evine kapi, te slijedeca 3 mj pijem njih. Mozda mi to pomogne. Konacno sam naucila piti marulju 🤣 tako da je kombinacija marulje i tih kapi. Paa cemo vidit sto ce biti. Takoder sam odlucila malo pripaziti na prehranu. Sto manje kruha,slatkog,sokova, sto vise proteina i vitamina 😅

Te naravno puno hopsanja 🐇🐇

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Delia
    20. Svibanj 2021. 17:37

Bambina

Delia

Loza 🧙‍♀️🥀

Delia još 4 dana jel? Pa ti sitno brojiš 😁 možda bi mogla već nešto pišnuti aliiiiii neću te nagovarati, kad god budeš bila spremna samo nemoj da nas nr obavijestiš 😁😁
    MarijaAna išišiš glupa mengo! Puj puj puj da te nema sljedećih 9 mjeseci 😤😤 evo ga, Lozine vradžbine su učinile svoje, sad čekamo 🧘‍♀️

Jutros sam pišnula Clear blue 6 dana ranije, bijelo pa bijelo. 😥 Nista sad cekat da dodje vjesticurina. Pa Boze jest mi dodijalo 😟 ne znam ni sto sam mislila da ce ovaj put upalit. Javim se za sljedeci mjesec odbrojavanje.
    Delia, znam da si tužna, ali dok ne dođe M, ništa nije gotovo.. Ako i mora doći ovaj ciklus, sljedeći neće, kad tad će doći bebica.. I ja bi voljela da sve ide kao po špagi, ali nažalost, ništa od toga.. Rijetki su ti kome ide, tako da moramo se boriti dalje.. 🤗❤️
    Jesi pratila sa trakicama O?

Nisam pratila sa trakicama O, nego sa Maybe Baby mini mikroskopom. 🧐 Ali kao sto si rekla, jos nista nije gotovo 😁 Imam jos jedan testic za svaki slucaj. Nema predaje! 

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.