Pozdrav cure, evo apdejta i od mene :)
Još mi je ostalo 11 dana do (ne)očekivane M, ako je ovulacija bila u predviđeno vrijeme. Trebala je biti u nedjelju, pokrili smo petak i subotu i još dan-dva u tom tjednu. Ovaj tjedan nismo ništa mogli pokriti, a ja si sad mislim da je O sigurno bila kasnije od nedjelje jer je još uvijek nekakva prozirna sluz prisutna
Tako da nekako ne očekujem puno od ovog ciklusa, moguće je sve i ništa
i već se lagano pripremam za idući...
Želim svima vama puno sreće i plusića i čestitke onima koje su ih već ugledale!
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Cure pratim vas već neko vrijeme i već duže se planiram pridružiti temi ali ne nalazim vremena... Evo želim s vama podijeliti profil na IG-u jedne nutricionist ice koja se specijalizirala u području ženskog zdravlja, ima hrpu korisnih informacija i videa koje bi vam mogle poslužiti na putu do bebe. IG se zove- majaoglisic.
Nemam ništa s njom da me krivo ne shvatite ali željela sam podijeliti s vama jer je stvarno 👍👍👍
Drage moje borilice, molim za savjet. Danas mi je 20dc, bol u lijevom jajniku je nepodnosljiva, sta bi to moglo biti? Inace imam ciste na jajnicima ali nikad me nisu jajnici boljeli. Hvala vam
1. 👧🏻 2017.
2. 2019- do danas neuspjesno. Folacin, vrkuta, selen,
cink, macina trava.
Brisevi, uzv, papa ✅
Lh trakice ✅
Pozdrav svim trudilicama! Tek nedavno sam Vas otkrila 😁🙈 zanima me koje vitamine ili samo folnu koristite.. Eto ja sam jedna od neznam koliko kojoj elevit ne odgovara, također i od ostalih proizvođača sam imala nuspojava... Tak da sam po preporuci ginekologa i tete s ljekarne uzela samo folnu od proizvođača sogar... Trenutno ne povraćam, ne smrde mi a ni ne boli stomak po njima..
P. S. Jos pitanjce dal iste pijete kad imate M?
sally66 - nisam imala s tako jakim bolovima iskustva, možda neka od drugih cura može pomoći? U svakom slučaju se nadam da nije ništa zabrinjavajuće :)
Catty - Dobrodošla! :) Ja koristim folnu od Solgara. To je prva koju sam kupila i nisam puno birala proizvođača, ali nisam ni imala problema s ovom folnom tako da mi je zasad ok. Također povremeno uzimam vitamin C i vitamin D, ali to sam uzimala neovisno o želji za trudnoćom. A što se tiče M, pijem Neofen forte za bolove, uglavnom to bude samo prva dva dana.
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Bambina nadam se da će se naći jedan brzi spermić 🤞🤞🤗 vezano za bbt i lh trakice - moje iskustvo: TRAKICE!!! meni je bbt bila grozna, uopće nisam imala tu razliku i značajno povišenje bbt kao i druge cure, a ulovim pik i sve. Ubjeđena da ja ipak nemam o i da trakice griješe odem kod gin koji mi potvrdi da sma ovulirala, vidio je žuto tijelo. Od tada ne mjerim temp, a i on mi je rekao sa na bbt utječw milion faktora a da nismo ni svjesni, to je samo igra živaca. Sou, živjele trakice!
MarijaAna uhhh jel stigla m?
Lori nadam se da griješiš i da nije pms 🤗🤞
Xoxo eto tvoja m je baš dobra vijest 🥳🥳🥳🥳😁 čekamo teee ❤️❤️
Amelie tebi prognoziram plusić sljedeći ciklus 😁😘
Jagodica1988 ma sve su to simptomi t, sve je moguće, ne odustaj 😁😁
Pukica hvala na info, pogledat ću :) nadam se da savjetuje jest hrpu čokolade, u suprotnom joj ne vjerujem 🙄😁
Sally66 hej pa ne znam, može biti svašta. Ovulacija ili cista, najbolje je posavjetovati se sa gin.
Catty hej 🤗 ja sam isto pila tu folnu, sada sam malo na pauzi a inače sam ju pila i za vrijeme m. Od drugih vitamina pila sam i B kompleks i jako kratko selen.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
E jesam se smijala onom mom mužu danas 😂😂😂
Imamo sad dosta obaveza preko ljeta i plan je da kad popijemo terapiju što smo dobili za bakteriju da se prestanemo paziti, ali nema doktora ni ničeg više do jeseni. Tek tada ćemo poduzeti opet neke korake ako se ne vidi napredak i rezultat.
A govori on sav bitan: kako misliš "vidit ćemo rezultat"? Pa nisi ti doktor da znaš jel mi se nalaz spermiograma poboljšao. Baš me zanima kako bi ti vidjela rezultat bez ponovljenih pretraga 🙄
Ja: (vidim mu po pogledu da me doživljava kao idiota i google doktora) paaaaa rezultat i napredak bi bio da ostanem trudna, ne misliš li? 🙄
Nakon par sekundi se sam sebi opalio smijati 😂😂😂😂😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Heeej curke, prvo cu krenit s isprikom na nestajanjima, imam ovaj tjedan bf's wedding pa sam okupirana s milijun stvari i obaveza 😊. Zadnje sam u miru procitala kad se Marty javila s predivnim vijestima, sve nakon toga u letu, na preskoke. Nadam se da ste sve dobro, da hvatanja pika idu po planu, a izbjegavanje M jos i vise, pa da naš mali čarobnjak iz (L)oza upise što vise pluseva u narednim danima 🤞🤞! 😘😘😘
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Heeej curke, prvo cu krenit s isprikom na nestajanjima, imam ovaj tjedan bf's wedding pa sam okupirana s milijun stvari i obaveza 😊. Zadnje sam u miru procitala kad se Marty javila s predivnim vijestima, sve nakon toga u letu, na preskoke. Nadam se da ste sve dobro, da hvatanja pika idu po planu, a izbjegavanje M jos i vise, pa da naš mali čarobnjak iz (L)oza upise što vise pluseva u narednim danima 🤞🤞! 😘😘😘
Aaaaaaaaa sviđa mi se Čarobnjak iz (L)oza, trebala sam si to stavot za nick 😂😂😂😂 baš sam se nasmijala sad hahaha, oprošteno ti je nestajanje ❤️😁
Lijep provod u svatovima želim, uzmi komad torte i za nas 😁😘😘😘❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Aaaaaaaaa sviđa mi se Čarobnjak iz (L)oza, trebala sam si to stavot za nick 😂😂😂😂 baš sam se nasmijala sad hahaha, oprošteno ti je nestajanje ❤️😁
Lijep provod u svatovima želim, uzmi komad torte i za nas 😁😘😘😘❤️
❤
Ma samo cu rec da sam toliko mislima izvan everyday life (i hvatanja O) da sam jucer zaboravila ponit lh trakice na posao, a danas je dragi ostao bez rucka jer sam zaboravila da bi trebalo nesto skuhat i ostavit mu 🤣🤣. Pisem govor za vjencanje pa kad sam slobodna umjesto citanja foruma, trazim inspiraciju po netu, trazim tjednima robu, cipele, nakit, a nista ne nalazim 😎. Tipicno žensko 👸.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji