Jutro mojim curama iz suncanog Splita
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Meni bi po kalendaru trebala biti ovulacija danas, pokrili smo jučer i prekjučer ali i dosta dana odma iza M. Mislim da neću izdržati do izostanka M koja ne znam ni kada točno bi trebala stići jer su mi šareni ciklusi već da ću napraviti test tamo 31og pa što bude neka bude🤷♀️🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Trudnice🤰:
💞 Ri ➕
💞 Rio Mare ➕
💞 Sandričak ➕
💞 LazyO ➕
⬇️🔜🤰
🌹TIĆNU - 5.MJESEC🌹
Delia 25.05. - 4 dana ❤️
Marinci 25.05. - 4 dana ❤️
Skategirl 27.05. - 6 dana ❤️
Lori1988 27.05. - 6 dana ❤️
Buffy122 30.05. - 9 dana ❤️
Jagodica1988 30.05. - 9 dana ❤️
Aknes 31.05. - 11 dana ❤️
☀️ TIĆNU - 6. MJESEC ☀️
Ivajurjevic 01.06. - 12 dana ❤️
Jelenko93 03.06. - 14 dana ❤️
Bambina 04.06. - 15 dana ❤️
Wonderer 05.06. - 16 dana ❤️
Buhtlica 11.06. - 20 dana ❤️
Ina85 12.06. - 21 dana ❤️
Inna_ 12.06. - 21 dana ❤️
MarijaAna 22.06. - 31 dana ❤️
-------------------------------------------------------
Bella, Monstera, Lindsay, Ancio, Marty ❤️
Ameliee - čekamo novi datum
.
Dobro jutroooo
E iskreno sve sam pozaboravljala dok sam čitala jer sam vas počela čitati onako mamurna od spavanja i kao "neću si ništa zapisivati, zapamtit ću", eeem da 🙄
Ancio ostani nam pozitivna, ali čuvaj se kovida 😁😁😁 a smotani su ali barem im se možemo nasmijati 😁
Jelenko odlično što ste sve pokrili 🥳🥳🥳 tad će ti biti 9-10dpo prema kalendaru pa ćemo možda i moć nešto vidjeti 🤭
.
Moj m i ja smo već napravili top 10 najdražih kondoma, već smo se naviknuli pa ne znam kako ćemo kad ih prestanemo koristiti 🤔
Jedina prednost kod kondoma u odnosu na bez njih, jest to što ne curi sve iz mene nakom seksa 😁😁😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marinci hvala na dobrodošlici i lijepim željama! 🤗
Lori tebi takodjer hvala! 🤗
Cure, jeste vi vadile spolne hormone? Ja sam pitala svog ginekologa mogu li ih izvaditi, jer nisam nikad, a on kaže da nije potrebno jer imam ovulaciju svaki mjesec. 🤦🏽♀️ Kako on to zna ako ne dolazim svaki mjesec? 🙄
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Loza da možda će se nešto vidjeti, moožda... Mada mene je najviše strah ponovne vanmaterične, nebi htjela to ponovno proživljavat, živi pakao je to bio jer nisu nikako mogli naći gdje je, ma dva tjedna mučenja i straha.. Tako da sam sad u tom strahu opet, nekako me obuzima ta pomisao 😏
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Marincihvala na dobrodošlici i lijepim željama! 🤗
Lori tebi takodjer hvala! 🤗
Cure, jeste vi vadile spolne hormone? Ja sam pitala svog ginekologa mogu li ih izvaditi, jer nisam nikad, a on kaže da nije potrebno jer imam ovulaciju svaki mjesec. 🤦🏽♀️ Kako on to zna ako ne dolazim svaki mjesec? 🙄
Hej, dobrodošla i čim prije prošla.. 🤗
Ako ti baš sada želiš provjeriti hormone, ili inzistiraj da ti napiše uputnicu ili ih idi privatno na svoju ruku izvaditi..
Pretpostavljam da on misli da nije potrebno još vaditi hormone jer ste tek počeli raditi na bebi..
Moj gin. me isto nije htio na te po njima dodatne pretrage slati jer kao na to šalje ako do trudnoće ne dođe u roku godine dana..
Tako da sam ja to na svoju ruku išla privatno odraditi da budem mirnija.. 🙂
Lozice nemoj mi molim te reći da si ti jedna od onih koja se vraća ponedjeljkom?! 😱😱 Sve što mogu naštimat, štimam za četvrtak... Ovo je ispala više sreća nego štimanje, ali eto valjda se svemir navikao na moje navike. 😂😂😂
Delia žao mi je znog snjegovića, ali kako se kaže dok ne dođe M nije gotovo. 💪 Ako već mora doći, neka te ne pati i neka brzo prođe pa hrabro u novi ciklus. ❤️
MarijaAna žao mi je zbog M. 😢 Neka brzo prođe i da sljedeći bude dobitan. 🤞
Marty ako čitaš samo znaj da mi je jako, jako žao ako se radi o biokemijskoj. Nadam se da su ipak u krivu i da će beta rasti kako Ina i Lori kažu. 🤞❤️😘
Kamilice pozdrav, ma neki bi rekli da si u najboljim godinama, najbitnije je kako se osjećaš i kako ih nosiš. A ovo za spremnost mi je jako poznato, kao i da mi nikad nije pravo vrijeme. No, samo sam jedan dan razmislila i shvatila kako si ne mogu zamisliti život bez djece pa smo se bacili na posao. 🙈😁 Nadam se da ćeš ubrzo ugledati svoj plus i prijeći na ljepše i trbušastije teme. 🤞❤️
Bambina super za pokrivanje, držim fige da se uhvatiiii... 🤞🤞
Lori draga hvala ti. ❤️ Baš se sprdam na poslu da sam znala da će me tako dočekati vratila bi se davnih dana. Dobila prekrasan buket, šopaju me čokoladom, sipaju komplimente za liniju, milina... 🥰😂😂
Marinci zavidim ti na suncu, ovdje kod mene lije kao iz kabla i ne pokazuje namjeru prestanka. 😅
Anci baš mi je drago da ti godi odmor i na sljedećoj listi si ti na vrhu juhuuuuuu 💕
Jelenko super ste sve pokrili, držim fige da se uhvati i da ubrzo ugledaš svoj plus. 🤞❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Ancio ❤
Kamilica vadila sam hormone u 4. ciklusu pokušavanja (idem k privatnoj gin). Sve svoje osnovne pretrage sam obavila, čeka se samo analiza plivača😁
Jelenko dobro ste pokrili, velike su šanse za plusić
Delia puuuno prerano si pišnula, stigne se to sve promijeniti na pozitivno. 😊
Lori vidim po tickeru da se približavaš testiću.🥰 Držim fige da ti bude pozitivan 🥰
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Trudilice moje drage,
taman sam se u utorak htjela javiti nekim lijepim dužim postićem da vam zahvalim od srca na predivnim čestitkama, moram reći da ste me baš bile rasplakale... ❤️❤️❤️ divne moje Wonderer, Inna, Anci, Lori, Ameliee, Lavanya, Marinci, Lindsay, te naše Leah i Tommy trudnice koje su mi došle ovamo čestitati, Lozica koja je rekla da lijepo krasim vrh liste... nemojte zamjeriti ako sam koju zaboravila spomenuti, nije namjerno.
Nažalost moje veselje je trajalo samo dva dana, jer u utorak ujutro je već bila drama kad je test bio skoro pa bijel, navečer ista stvar. Vadila sam betu i iznosila je 8, odmah sam znala što slijedi. Jučer sam doslovno isplakala dušu, no muž me navečer dignuo iz mrtvih, i danas sam evo ok. Dopodne sam prokrvarila i idemo dalje, nećemo raditi nikakvu pauzu, u glavi sam posložila da je tako moralo biti, ionako sam nemoćna a od daljnjih suza nema pomoći.
.
Žene moje svašta smo već prošle, ali smo i dokazale kakve smo lavice i borci za svoje mrvice. Ne damo se mi ničemu, ni neuspješnim pokušajima kojih ima ohoho, ni glupačama kad dođu, ni biokemijskima, ni spontanima, vanmaterničnima, hormonima koji nam luduju, ciklusima koji luduju još više, trakicama kad zezaju, svim živim pretragama i svakakvim nalazima.. Idemo hrabro tako dugo dok ne dođemo do cilja, jednog dana ćemo baš sve držat svoje mrvice u rukama i to nam mora biti glavna misao. Bace nas katkad ovakvi događaji iz takta malo više, ali ne smijemo dozvoliti da dugo traje, treba se dići, zainatiti i posložiti glavu, jer psiha je jako bitna u cijeloj priči.
Sad sam namljela svašta, još samo hoću reći što sam i curama iz naše fb grupe koje su zaista predivne isto rekla.. Malo ću se povući sa foruma i grupe, treba mi sada takav odmak. Znajte da sam vam podrška i navijam jaako za vaše plusiće čim čim prije! ❤️ čitat ću vas povremeno da ne izgubim nit skroz. ljubim vas i grlim
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Buhtlice jesi me nasmijala s ovim zečevima Mislim da je Kamilica htjela reći da mlađe žene imaju više vremena pred sobom što i je istina. Bit će sve ok, nemoj se uspoređivati s drugima jer će ti samo biti teže, znam po sebi. Imam prijateljice koje su zatrudnile a nisu to uopće htjele, "pull out" metoda nije uspjela. Ali to je tako u životu, ne ide sve kako smo planirali i svatko nosi svoj križ.
Marinci ženo vidim poslala si nam malo sunca na sjever, napokon se pojavilo Ima kakvih simptoma kod tebe, kad nas častiš hcg-om?
Anci mozak na paši zvuči super, ja bi svog pustila ali ne da se Navijam za tebe jako samo da znaš
Lozice ti baš voliš voditi liste, lista trudilica, top lista kondoma I ja mrzim to curenje nakon.
Ajde još malo pa će biti kondomi bye bye
Jelenko nisam iskreno nikad čula da je netko imao 2 vanmaternične. Sumnjam da si toliko loše sreće. Bit će sve ok, probaj se opustiti
Amelie super za doček na poslu. Kažeš toliko su ti dragi sad da im ne bi dala da probaju "sok" u koji umačeš lh trakicu
Inna hvala ti
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji