Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    19. Svibanj 2021. 08:22

Jutro buduće trudnice
    Ina85 mogli su ti dati aspirin i heparin i malo ranije, ali očito mora proći x pobačaja pogotovo prije heparina. No dobro, koliko čitam s tom terapijom žene uspijevaju iznijeti trudnoću tako da vjerujem da će i tebi biti tako Znam da bockanje ne zvuči primamljivo ali sve za naše bebe.
    Bambina očito je i njemu postao pritisak sve skupa. Možda da mu stvarno prestaneš govoriti kad su plodni dani, muškarci obično nisu nešto s datumima sumnjam da će se sam sjetiti Nemoj se uzrujavati oko toga, slažem se s Lozom i Marinci, ima vojnika i u zasjedi. A i stignete još danas pokriti.
    SamoJa onda ti sitno brojiš! Nadam se da M neće stići ovaj mjesec i da ćemo se za par dana diviti tvom plusiću
    Lozice <3 Drago mi je da odbrojavaš s nama bez obzira što pauziraš ovaj mjesec Brzo će doći i tvoje odbrojavanje. Hvala ti na pozitivi, kod mene je svaki pms drugačiji, prošli mjesec me skroz preskočio, samo sam odjednom procurila. A nekad me zna po tjedan dana boliti trbuh i nervozna sam ko pas. Tako da može biti pms a može i T, kad sam bila trudna isto sam mislila da ću dobiti M, jako su slični simptomi. Mislim da bi ovo prije mogao biti PMS ali vidjeti ćemo.
    MarijaAna žao mi je ako dolazi M
    Jelenko sretno

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    19. Svibanj 2021. 08:25

MarijaAna

Dobro jutro, kako ste na.. kod mene kiša najradije se ne bih ni dizala iz kreveta…

loza neću piškit, počela sam smeđarit tako da glupača će danas doći ☹️

Žao mi je za M.. Ako baš mora doći, neka krene čim prije da te ne drži u neizvjesnosti.. 
    Kako ste bili sa pokrivanjem ovaj ciklus?

• MarijaAna
    19. Svibanj 2021. 08:55

Imala sam par lh trakica pa sam narucila kod betty još da stignem samo nastavit alii moja pošta uvik kasni pa taman kad su počele tamnit sam ostala bez njih, pa sam otprilike nagađala kad bi triba bit pik.. tako da nezz jesmo li uopće pokrili ili ne..
    Ma samo da krene, ovaj mjesec će biti bolje, spremniji smo:) 

31.g.
    aktivni od 03/2021
    izuzetno nestrpljivo žensko

• XOXO
    19. Svibanj 2021. 09:25

Dobro jutro svima, znam da na vasoj temi svi jedva NE cekate M al ja sam jedva cekala nakon kiretaze da se ponovno sve vrati u normalu. I evo jutros tocno 5 tjedana od tada napokon mogu prijavit 1DC. Na pregledu nakon kiretaze sve je bilo uredno i dr je rekla pricekat svakako 1 ciklus, kontrola odmah nakon i ako sve bude ok po osjecaju... Kad budem spremna/htjela. Nadam se da ce se sve sad unormalit, da kontrola prode ok i da se bacim na trakice lovit pikove, O i odbrojavanja sa vama. 🤩

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

*Buffy*
    19. Svibanj 2021. 09:32

Što se tiče muževa..

Moj isto nije mogao par puta otkad pokušavamo (a to mu se apsolutno nikad prije nije dogodilo) i to je užasno frustrirajuće. 
    Ja to gledam na ovaj način: oni jadni daju sve od sebe, jbt da ja znam EVO DANAS MORAŠ SVRŠIT, pa nema tog boga koji bi mene opustio da to postignem - jer kod žena je to više psihička stvar.

Oni su sposobni bolje isključit glavu od nas, ali stvarno je ogroman pritisak na njima i nekad se to prelomi. Ovaj ciklus sam više truda uložila u predigru i nježnost, upalilo je 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Ameliee
    19. Svibanj 2021. 09:33

Hej, samo da javim kako sam pišnula jedan ujutro za ekipu, negativan je, rekla mu Puj, ne vidjela te više i šupila ga u smeće tako da nemam sliku. 🙈😂 Bijeli je da bjelji ne može biti pa bi molila gazdaricu liste čarobnu Lozicu da me makne da ne zbunjujemo ljude, a ja se javim sa novim datumom. ❤️Danas mi je malo gužvovito pa vas čitam popodne. Velika pusa i zagrljaj svima!! 😘🥰

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Bambina
    19. Svibanj 2021. 09:50

Sve to stoji, ali brate mili, onda nema seksa danima prije.. I nema kukanja i letanja oko mene..
    Neke to pali i još su više nabrijani, a nekima je to stres.. 
    Prije kada smo se pazili, taj je mogao kad god, nikad problema.. 
    Teško je sve to tempirati i posložiti kako bi se sve poklopilo, to je najveći problem..

Cure, što mislite koja je pouzdanija metoda za potvrdu O, trakice ili bazalna? 

*Buffy*
    19. Svibanj 2021. 09:53

Bambina

Sve to stoji, ali brate mili, onda nema seksa danima prije.. I nema kukanja i letanja oko mene..

Da, istina. To je malo pederski  kad se moj počne trljat o mene, a ja u lutealnoj.. "MARŠ, ĐAVOLE" 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Bambina
    19. Svibanj 2021. 10:24

_Buffy_

Bambina

Da, istina. To je malo pederskikad se moj počne trljat o mene, a ja u lutealnoj.. "MARŠ, ĐAVOLE"

Hahahaha.. Biži, đavle, ća od mene! 😅😅😅😅

Lori🍀
    19. Svibanj 2021. 10:35

Amelie žao mi je zbog snješkića. Znam da nisi očekivala plus ali svejedno baš se mogao pokazati Nek dođe onda više ta M pa odbrojavamo
    XOXO yessss bravo za M. Znam taj osjećaj, i ja sam slavila prvu nakon spontanog Sretno na kontroli i javi nam kako je prošlo. 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.