Ameliecekam nestrpljivo tvoj testic sutra. Nikad ne znas kad te mose iznenadit, ionako uvijek dode taj plus kad se najmanje nadamo🤗
Lozanemoj tako, ja vjerujem da si ti uskoro tićnu i gotovo! A mi ne bi htjele da pustis listu jer ti dobro ide😁 Nemoj mi sad i ti radit pauzu od foruma😢
Bambinasuuuper za pik! Ma to je dobar plan za pokrivanje, neka bude dobitno!!
Marinci i ja imam ponekad takav pms uzas. A i kad sam ono kratko bila trudna bila sam nemoguca😳
Normalno da ces pisnut, da nd propadnu testovi😊
Inavjerujem da ti je tesko zbog toliko spontanih ali doci ce i tvoja dugina bebica, mora! Jesi prije zadnjeg spontanog pila aspirin ili si tek sad pocela? Cula sam da je dobar kod trombofilije ali i opcenito za cirkulaciju koja je vazna kod implantacije.
Mislim da ti na njuskalu pise broj od Betty pa joj posaljes poruku meni je odmah odg.
A pijem ga unazad 2 mjeseca. A od potvrdene trudnoce cu dobit i heparin 😪
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Poludit ću, eto..
Znači, večerašnji pokušaj, nula bodova! Toliko sam ljuta i iskočila bih iz svoje kože da mogu sada.. 😬🤯
Ina85 https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299
Lori ma ne napuštam vas, puno mi značite ❤️ radujem se svim vašim plusićima, baš budem sretna kao da je moj i nema šanse da ne sudjelujem u tome 😁 jedva čekam tvoj plusić 🥰🥰 btw znaš kako se zovu ti tvoji simptomi? Implantacija!!! 😁😁😁😁🤞
Samoja jel misliš testić pišnuti sutra u toku dana? Vidim da sutra treba m ne doći.
Bambina štoooooo?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza, on ne može, opet u ključnom trenutku! 🤯🤯 S tim da zna samo da su plodni dani, a ne zna za pik.. Valjda je preforsiran jer par dana za redom seksa.. Kao bez pritiska ga puštam, da živi u neznanju.. Znači, imam totalnu krizu sada, pun mi k više iz mjeseca u mjesec da ne pokrivamo ključni dan.. Umorna sam, ljuta na sebe najviše jer se cijeli mjesec trudim, pratim trakice, temp., sve, sve.. A za što? Ma.. Sljedeći mjesec ako budem imala volje, neće seksati bome do pika.. 😔😬🤯🙄 Ahhhh, baš loše..
Nemojte se obazirati na ovo u potpisu jer su mi ciklusi totalno poremećenim! Ni jedan graf to nemože pratiti, tako da u tom slučaju ni ja neznam kad treba stići... Danas mi je 8 dpo (po trakicama)...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Bambina uhhh, razumijem tvoju frustraciju. Bez brige, ako ste pokrivali već ovih dana znači da imaš vojnike u zasjedi koji samo čekaju js, dovoljan je samo jedan spermić 😊🤞
Samoja ahaaaa, e pa super. Kad misliš piškiti?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza, on ne može, opet u ključnom trenutku! 🤯🤯 S tim da zna samo da su plodni dani, a ne zna za pik.. Valjda je preforsiran jer par dana za redom seksa.. Kao bez pritiska ga puštam, da živi u neznanju.. Znači, imam totalnu krizu sada, pun mi k više iz mjeseca u mjesec da ne pokrivamo ključni dan.. Umorna sam, ljuta na sebe najviše jer se cijeli mjesec trudim, pratim trakice, temp., sve, sve.. A za što? Ma.. Sljedeći mjesec ako budem imala volje, neće seksati bome do pika.. 😔😬🤯🙄 Ahhhh, baš loše..
Ma zeno ne brini vec ste se dovoljno seksali,evo ni stalno pa se nista ne prima bome cu iduci mjesec samo na pik bas me boli briga dosta mi je seksa i svega pa nek se ljuti koliko hoće,ja se iduci mjesec necu seksat
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ma zeno ne brini vec ste se dovoljno seksali,evo ni stalno pa se nista ne prima bome cu iduci mjesec samo na pik bas me boli briga dosta mi je seksa i svega pa nek se ljuti koliko hoće,ja se iduci mjesec necu seksat
Dosta mi je hopsanja i skakutanja svaki dan, sad je on musav kad je čuo koja je nova taktika♡🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Totalno te razumijem.. Mi pokušavamo malo više od 2 mjeseca i moj M kaže da je njemu pritisak kad zna da mora.. da bi najradije da nez kad su plodni dani ni ništa.. iako me sam pita di su trakice jesi piškila.. pa ti to sad razumi...
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
😂😂😂😂 Moj mene sam pita za trakice i kad je ovulacija! Mi smo pokrili pik i sutradan kad je trebala biti ovulacija... S tim da je meni bio pressing i nisam imala volje! A on čim sam mu rekla da je "taj dan", ajde idemo! 😂 Mi smo jedan put išli na onaj način svaki 2-3 dan... Bože sačuvaj! Mučenje!
P. S. - ne piškim do daljnjeg! Koliko god mogu izdržati... A i mislim da je još prerano...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji