Evo mene ponovo kod vas. Na zalost nakon pozitivnog testa prokrvarila sam u 5tj točno. Otišla kod dr kaže nema ništa u maternici, beta HCG 100. Već 6dan krvarim. Kako je vama padala beta ? Ja je trebam sutra provjeriti. Nadam se kako neću morati na kiretazu 🤞
☹️☹️ Žao mi je jako! Mene nisu slali vaditi betu...
Al ako krvariš, sumnjam da ćeš na kiretažu... Drži se!
Cure, da danas napravim još jedan lh?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jutro, cure.. ❤️
T.loza, pratimo seeee.. 🤗
Wonderer, sretan rođendan! 🥳🥳
I žao mi je zbog M, ali super da imate plan, fino na konzultacije i javi nam obavezno što kažu.. 🤞
TijanaB, žao mi je jako, kako se držiš?
Evo mene ponovo kod vas. Na zalost nakon pozitivnog testa prokrvarila sam u 5tj točno. Otišla kod dr kaže nema ništa u maternici, beta HCG 100. Već 6dan krvarim. Kako je vama padala beta ? Ja je trebam sutra provjeriti. Nadam se kako neću morati na kiretazu 🤞
☹️☹️ Žao mi je jako! Mene nisu slali vaditi betu…
Al ako krvariš, sumnjam da ćeš na kiretažu… Drži se!
Cure, da danas napravim još jedan lh?
Pišni, zašto ne, čisto da vidiš kako kod tebe funkcionira.. 🙂
Lori moja, danas sam puno bolje nego prošlih dana, hvala na pitanju 🥰 sutra imam ispit pa se pripremam, baš mi godi malo maknuti misli od trudnoće pa sam vjerojatno zato i bolje. Lozina slava je gotova nakon 2 dana slavljenja rođendana 😂 btw kome se da raditi ponedjeljkom? 🙄
Wondereeeeer sretan ti rođendan sa zakašnjenjem! Sad kad si to spomenula sam se sjetila da si rekla, oprosti što sam slučajno to smetnula s uma 🤦♀️ svr najbolje ti želim i nek ti je ovo posljednja m u sljedećih 9 mjeseci! ❤️
TijanaB žao mi je baš 😔😔😔 drži se ❤️
Bambina ❤️❤️
Gdje su nam Buffy, Inna, Buhtlica, Belinda, Lavanya, Lunamoon?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Btw Wonderer zapravo mi nije žao što ti nisam jučer čestitala rođendan, nisi ni ti meni čestitala 14dc 😂😂😂😂😂 šalim se 😘😘😘😘❤️
Samoja pa poprati čisto zato što ti je ovo prvi ciklus praćenja pa da znaš kako reagiraju :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bambina, čini mi se kako nemam osjećaja vise. Nakon ovoliko godina dodje mi da se prestanem nadati bilo čemu. Ne ide pa ne ide
Btw Wonderer zapravo mi nije žao što ti nisam jučer čestitala rođendan, nisi ni ti meni čestitala 14dc 😂😂😂😂😂 šalim se 😘😘😘😘❤️
Samoja pa poprati čisto zato što ti je ovo prvi ciklus praćenja pa da znaš kako reagiraju :)
🤣😘❤
Ooooprostiiii Loziceee, jucer sam bila okupirana prvim činom slavlja (s obitelji), sutra drugi (na poslu) pa u subotu treći (s prijateljicama) 😎. Necu ja bit gora od tebe, fešta danima 🤣🤣🤣. Ipak sam na po puta do 70 😱😱.
Bambina, hvala, javim novosti svakako 😘❤.
Lozice, di je Rea? Reci joj da se javi malo, bas se pokusavam sjetit sto je uopce zadnje ovde pisala i jel na pauzi od foruma 🤔.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Bambina, čini mi se kako nemam osjećaja vise. Nakon ovoliko godina dodje mi da se prestanem nadati bilo čemu. Ne ide pa ne ide
Žao mi je 😔. Kad vidim da vam godinama ne ide, ne mogu se sjetiti jesi li pisala (ispričavam se ako jesi), postoji li neki zdravstveni problem? Jer ako se sad bilo uhvatilo, a koliko se sjećam što su curke pisale, unatoč tome što ovaj put nije trudnoća uspjela, sljedećih mjeseci imaš velike šanse ponovno ugledati + 🙏!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Wonderer ,2018 dva IVF bezuspješno , nakon toga 2019 plus na testu ali prokrvarila u vreme očekivane tako da to ni ne znam šta je bilo jer mi je beta tada bila 490 tako nekako, a nakon dva dana 200 i nešto sitno. I evo sada prvi put mi je zakasnila 7 dana beta 100. Sada se nadam da će pasti samo od sebe.
Ne mogu citirat poludi mi telefon pa pišem uvek ovako posebno 😁
I imam 35godina 🙈. Aktivno pokušavamo od 2018, ali i prije toga nismo pazili samo nisam obraćala pažnju na ovulaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji