Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    07. Svibanj 2021. 19:09

Bella🌟

Ajme t.lozice kako si lijepo listu plusevima napunila 🤩😍💝💕💗😍🥂 ima da i mene uskoro upišeš na vrh, da sam znala da ćeš nam takvu sreću donijeti već bi ti ju odavno prepustila❤❤
    Drage moje žene, hvala što me se sjetite i pitate za mene❤ treba mi predah. Nakratko sam došla škicnuti i morala se javiti kad vidim ove prekrasne vijesti. Ma Mare,Sandričak,LazyO … žene čestitke od srca,neka budu uredne i školske😘💕💕💗grlim vas,ljubim i sretna sam što ste napokon ugledale svoje plusiće,💝
    Sve moje drage žene koje ste ugledale snješka ,iskreno mi je žao i želim vam da se čim prije na listu upišite na vrh s plusom,dani vama loza donese sreću💗🤞🤞
    T.lozice žao mi je za spermio, ali vjerujem da se može poboljšati ,ipak je s njima lakše nego nama kad nešto ne valja jer imam dojam da lakše to dovedu u red. Držim fige od srca da popravite i da uskoro i sebe upises na vrh🤞💗
    Marty draga,nadam se da se držiš uz sve što vas je snašlo,neka ti onaj pik donese sreću❤ spremila sam tvoj mail,nisam zaboravila ni izgubila pa se možda stvarno uskoro i javim😘😘
    Ancio, nek ti godišnji donese sreću🤞💗
    Lavanya,Skategirl sestrice po endo nadam se da se drzite😘💗
    Monstera 💗
    Wonderer draga,Lori, Ginny,Marinci,Buhtlice,Iva,Lunamoon,…i sve ostale trudilice koje sam nenamjerno izostavila sretno,držite se i želim vam plusiće čim prije🤞💗💕💗💝
    P.s. kod mene ništa pretjerano. Treba mi predah jer sam prefokusirana i svaki mjesec ima breakdown,pa me muž tješi. I ne valja tako da sam hiperfokusirana na T. Očito kod mene vrijedi onda frustrirajuca recenica: ma samo se opusti😂😅 mislim da mi je to prioritet. Tako da se spremam na proljetno čišćenje, pokušavam ne pratiti sve i maknuti se mentalno. Ovaj ciklus sam nešto malo pratila ali ne znam točno kad je O,mislim da nismo ni pokrili dobro pa se ni ne nadam previše. Ali u redu je to. Trebam malo usmjeriti fokus. Pratim vas još malo danas i sutra pa ću se opet povući.
    P.p.s. lozice možeš me staviti na listu u prikrajak negdje da sam s vama 😁😆al ne još u odbrojavanje😘
    Pozzzzzić🤗💛🤗💛💕

Falisssssss

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Ameliee
    07. Svibanj 2021. 22:06

Ufff, koji dan danas, tek sam sada uspjela sjesti na miru... 🙈  Danas sam bila na sistematskom, sve što sam odradila je tip-top! 💪 Čekam samo nalaze krvi i pape, ali kako sam papu radila prije koji mjesec vjerujem da će sve biti ok. Zamolila sam gin da baci oko jel možda bila O i ima li kakvih naznaka hoće li ponovno stići M ili je prošla bila slučajnost. Ukratko, M bi trebala doći jer je vidjela zadebljanje maternice, žuto tijelo nije uspjela vidjeti tako da mi O ipak nije pobjegla, ako je uopće bude ovaj ciklus. U svakom slučaju, strpljivo piškim trakice, nadam se da će mi se ciklusi uskoro ustabiliti i da neki od hopseva upalit. 🥰 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Ameliee
    07. Svibanj 2021. 22:07

Aknes žao mi je zbog M, nemojte tonuti, bit će tu plusić, pa nisi bzvz na Lozicinoj listi, vidiš da žena radi čuda. 😉🥰
    Lozice, čudotvorko naša, vidim da si se sve već informirala, ne sumnjam da ćete i asthenozoospermiju uspjeti riješiti, zbog svake ove prepreke tvoj će uspjeh biti samo još slađi. Nedavno sam tu pročitala jednu mudru, baš mi se usjekla, a kaže ovako: Na kraju sve ipak bude dobro, ako nije dobro - nije kraj. ❤️
    Wonderer čitajući tebe uvijek me obuzme neki osjećaj smirenosti i staloženosti. Stvarno mi je žao zbog minusa, ja si uvijek mantram da nije gotovo dok ne dođe M, pa se potajno nadam da će te ipak dočekati jedno lijepo rođendansko iznenađenje. 💕 Ako pak dođe tetka iz Amerike, drago mi je da imate plan B.
    Sandričak iiiiii kako se osjećaš trudnice? 🥰🥰 Kada vidim ovaj tvoj test, razvučem osmjeh od uha do uha i kesim se kao budala. Melem za moje oči. 😍😍
    IvaJ žao mi je zbog M. 😢 Ja baš često imam i jake odljeve i ugruške, ali najčešće samo prva 2 dana, gin rekla ništa zabrinjavajuće, jbg tako ti pao grah. 🤷‍♀️🙈 No, to sam ja pa možda ne bi bilo na odmet provjeriti sa svojom gin.
    Ina85 ima još vremena da se pojavi plus. 🤞🤞
    Jelenko hej dobrodošla. 👋 Znaš kako kažu 100 ljudi, 100 ćudi, 100 žena, 200 sisa... 😂 Na kraju krajeva, sve se svede na želje i dogovor između tebe i tvog dragog. A što god odlučili želim vam svu sreću. 🥰
    Rio hvala ti. 😘 Ma 8 dpo, 10 dpo - tko još broji?! 😂 Najbitnije je da je || tu!!! 💕
    Lavanya žao mi je zbog M, neka sljedeći bude dobitni, drži se. 🤞❤️

Ako sam koga preskočila, ne zamjerite nije bilo namjerno, ubiše me ova čitaba. 🙈 Svima želim ugodan vikend i odmorite se! 😘

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    🫖 Vrkuta od 5/2021.

• Malina_10
    07. Svibanj 2021. 22:48

Čestitam Rioooooo 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Meni M kasni... nisam radila test od pocetka tjedna... 

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 22:55

Malinaaaa pa kad ces test raditi opet?? 
    Amelie podsjeti me molim te sto se dogodilo s tvojim ciklusom, koji si dc i zasto mislis da nece biti O? 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Ameliee
    08. Svibanj 2021. 03:29

Lori1988

Malinaaaa pa kad ces test raditi opet??
    Amelie podsjeti me molim te sto se dogodilo s tvojim ciklusom, koji si dc i zasto mislis da nece biti O?

Prošla M mi je bila prva nakon poroda, danas sam 21 DC, a trakice mrvicu tamnije, ali daaleko od pika. Kako još uvijek dojim nisam bila sigurna je li i ta prošla bila slučajnost, a kako tek prvi mjesec zapravo lovim pik mislila sam da mi je možda pobjegao. 🤷‍♀️ Prije poroda su mi ciklusi bili cca. 26-30 dana, pa se nekako vodim tim, znam da će trebati vremena da se tijelo uštima, ali džabe ja sebi rezoniram sve u glavi kada sam u dubini duše samo nestrpljiva kao malo dijete i želim da sve odmah radi po ps-u. 🙈🙈 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    🫖 Vrkuta od 5/2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    08. Svibanj 2021. 07:27

Malina_10

Čestitam Rioooooo 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Meni M kasni… nisam radila test od pocetka tjedna…

Gvalaaa💜💜 pa sto cekas sa testom?. 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Ri
    08. Svibanj 2021. 07:33

Dobro jutro cure najdraže 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Ri
    08. Svibanj 2021. 07:34

Neće da mi učita sliku nisam mogla izdržati 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

lunamoon
    08. Svibanj 2021. 07:40

Jutro cure. Trebam dobiti u pon. Jel mi rano za digitalac danas ? Da potrošim sve sta imam od testova i zdravo 😂

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.