Lori ahhh dobro poznata nervoza pred nalaze 🤦♀️ hej, imaš još 10 dana, vjerujem da ćeš tek taj dan goriti od nervoze. 10 dana je dug period i nemoj sad živčaniti, ostavi to za kad ti stigne mail s nalazom i onda ne znaš jel bi ga otvorila ili ne bi 😁 šalim se malo, nadam se da će sve biti u redu ❤️
A što se nas tiče, konačno mi se danas njegova dr OP javila da ona ne želi komentirati spermiogram i neka ga komentira onaj doktor koji je tražio da se to obavi. Ja sam to tražila na svoju ruku bez da je moj gin išta rekao jer sam malo nestrpljiva i da se mene pita, napravio bi to još prije 2mj. Sad me strah da me neće i gin otpilit kao i ona, nadam se da će nas već netko htjet uputiti što dalje 😔
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
A zašto dr neće da komentira spermiogram? Nije mi to bas jasno? Kako može da “neće”?
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Ma Lozice ginekolog ce sigurno htjeti komentirati pa to je njegov dio posla. Ako nece uvijek mozete privatno otici. Ali ne vidim zasto ne bi htio, pa muz ima pravo bilo kad odraditi spermio ne mora ga ginekolog uputiti. Doktori OP su druga prica, nisu specijalizirani za ni jednu granu posebno pa se ne zele petljati. Sto i nije tako lose jer ja sam sigurna da moja dr OP iza onog svog velikog ekrana googla kad ju nesto pitas jer joj treba 5 min da odg🤣 a to mogu i sama😁
Sto se tice mojih 10 dana i nalaza sta da ti kazem, muka mi je vise od pregleda, doktora i cekanja nalaza pa se nerviram unaprijed😅
Nemoj prepustiti listu vidis da ti ide🍀😁
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Ričestitam :)) prekrasna crtica! Što se tiče molitve svetoj Riti - također sam čula priče žena koje su ostale trudne nakon što su se počele moliti. Nije da nisam religiozna, samo mislim da još nisam stigla do toga :) bravo, odlično!
Samoja msm da bi pik mogao sutra. Piški još jednom navečer i u akciju 🥳🥳 a sutra bi ti čak preporučila da 3 trakice piškiš jer je moje iskustvo da pik na istim trakicama uhvatim oko 12-13h i kasnije već počne svjetliti. Btw pitala sam te neki dan, jesi išla raditi hormone?
Lori moja draga, ma okej sam. Danas sam nekako malo tužnija pri pomisli na trudnoću i to sve. Ali zato se trudim ne razmišljati puno o tome, ionako neće biti ničeg još neko vrijeme (pripremila sam se na sigurno pola godine) tako da sam se i maknula s odbrojavanja. Imam momente kad bi cijelu listu prepustila nekom drugom ali što ako taj neko donese manje plusića 🙈 bolje da ne saznamo onda! Jesi mi ti dobro?
Vidit ćemo 🙂, probat ću još večeras! Oprosti, nisam vidila da si me pitala... Nisam išla raditi... Imam problem sa svim doktoricama, pa sam mislila pričekati još malo, pa onda opet probati pitati uputnice... Po njima sam ja savršeno zdrava i nema potrebe za ičim!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Lunamoon , nema odustajanja! MM i ja smo veoma dugo zajedno i mislila sam da će beba doći odmah. Sto je najgore, 3 godine smo se pazili samo zato dok nismo riješili stambeno pitanje. I sad mi je muka kad pomislim na propušteno vrijeme. Razumijem te u potpunosti. Imala sam nedavno maničnu fazu kad sam zamalo htjela rastavu braka jer je MM insistirao da traćimo vrijeme dok nismo zbavili stan. A onda sam poslije toga u depresivnoj fazi počela ubjedjivat sebe da opće ne želim dijete. To su samo faze. Nemoj da odustaješ već trebamo pokušati mnogo relaksiranije misliti na to, ono u smislu, hajmo uživati u životu, pa kad se desi - desi ;)
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Sandričak ma kasni vrlo malo, ali su mi ciklusi redoviti... ne znam, nisam testirala jer me do sada sve previse opterecivalo i to taj snješko uvijek, dođe mi da svaki put test bacim kroz balkon -.- i tako radije cekam da prođe period menge... ali mislim da nisam...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Hej Marta nemoj se gristi zato sto niste ranije pokusavali. Ja mislim da za dijete treba biti spreman i nije nesto u sto se srlja samo zbog godina i sl. Htjeti rijesiti stambeno pitanje prije djeteta je ok. Znamo kakvi su danasnji stanodavci. Isto kao sto je ok biti podstanar i htjeti dijete. To je sve vas izbor i dogovor izmedju tebe i partnera.
Slazem se da se sve trebamo opustiti i pokusati uzivati u zivotu bez obzira na - na testu. Doci ce i taj + jednom😊
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Hej Martanemoj se gristi zato sto niste ranije pokusavali. Ja mislim da za dijete treba biti spreman i nije nesto u sto se srlja samo zbog godina i sl. Htjeti rijesiti stambeno pitanje prije djeteta je ok. Znamo kakvi su danasnji stanodavci. Isto kao sto je ok biti podstanar i htjeti dijete. To je sve vas izbor i dogovor izmedju tebe i partnera.
Slazem se da se sve trebamo opustiti i pokusati uzivati u zivotu bez obzira na - na testu. Doci ce i taj + jednom😊
Ma doći će naši plusici,zamisli uzbuđenja kad bude plusic ,da mi ga je opet vidit sto prijeee
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Hvala vam na utjehi ❤️ utjesi? 🤔 Enivej, hvala što ste me utješile 😂😂
Ugl danas slavim rođendan vol. 2,to je kod mene kao Ivkova slava pa traje 3 dana 😂😂 danas mi dolaze prijateljice pa ću se malo opustiti 🥂🥂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala vam na utjehi ❤️ utjesi? 🤔 Enivej, hvala što ste me utješile 😂😂
Ugl danas slavim rođendan vol. 2,to je kod mene kao Ivkova slava pa traje 3 dana 😂😂 danas mi dolaze prijateljice pa ću se malo opustiti 🥂🥂
Daaaaa,sta se pije
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji