Jelenko bok, možete probati ciklus- dva pa onda pred svadbu stati ako se bojiš mučnina/komplikacija u ranoj trudnoći i sl. Ili želiš popit na svadbiRioMare <3 Ja sam ti u dobrom raspoloženju danas, ide vikend, evo 9 DC i malo me cice bole predosjećam oplodnju za 5 dana
Kako si ti? Kad piškiš?
MarijaAna koliko ja znam papu treba svake godine raditi a ne svake dvije. A svakako prije planiranja trudnoće
Ne želim pljuvati po tvojoj ginekologici ali evo prvi put čujem da se nekome ne savjetuje raditi papu prije planiranja trudnoće a zadnja je bila prije 2 godine…
🤣🤣🤣Bravooo... Predosjecas oplodnju🤣🤣🤣top
Ja sam sutra 9dpo i naravno piškim.. Kod nas fejsača je sretni 9 dpo ovaj mjesec😁😁❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
RioMare danas mi je 11DPO mislim da je još rano za test - znam iz iskustva 🙈 Ali neznam hoću li izdržat pa bi mogla u nedjelju da napravim - imam iscjedak ko u obje zadnje trudnoće , nadam se nadam ☺️
O pa u nedjelju ti je 13 dpo to svakako možeš već pišnuti. Držim fige ogromne
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Telefonski sam se čula sa ginek i rekla kako planiramo bebu, nije mi savjetovala da ponovim papu a radila sam ju prije više od godine dana.. samo da pijem folnu i pazim na tezinu..uvijek sam imala dobre nalaze, prije dvije godine sam imala ciste pa sam isla vaditi hormone briseve i sve je bilo u redu.. mislim da me zbog situacije ne zeli trenutno primiti i sad se ja mislim da li da odem privatno.. bojim se da se moja gin vodi onom da je u 2 god jednom papa dovoljna… hvala unaprijed na savjetima
MarijaAna, i ja bih svakako napravila i papu i ultrazvuk prije trudnoće bez obzira na to što ginekologica kaže da ne treba. Nalaz se može promijeniti i u pola godine, a ne u dvije (ne želim te plašiti ali mislim da je oprez potreban :) . Ja volim sve školski odraditi i biti sigurna da je sve ok pa je moj savjet da ipak odeš na pregled. :)
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Držim vam svima fige da zablistaju dvije crtice ili plusić😁😁 Meni jedan test stoji u ormariću u kupaonici, čeka svoj trenutak da zabljesne🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenko bok, možete probati ciklus- dva pa onda pred svadbu stati ako se bojiš mučnina/komplikacija u ranoj trudnoći i sl. Ili želiš popit na svadbiRioMare <3 Ja sam ti u dobrom raspoloženju danas, ide vikend, evo 9 DC i malo me cice bole predosjećam oplodnju za 5 dana
Kako si ti? Kad piškiš?
MarijaAna koliko ja znam papu treba svake godine raditi a ne svake dvije. A svakako prije planiranja trudnoće
Ne želim pljuvati po tvojoj ginekologici ali evo prvi put čujem da se nekome ne savjetuje raditi papu prije planiranja trudnoće a zadnja je bila prije 2 godine…
Lori1988 pa to je sada onda, menstruacija završila jučer a svadba je 14.8. tako da, rekla sam možda sad pokušat pa ako baš uspije iz prve taman će proći ona prva tri mjeseca do svadbe a ako se ne ulovi onda sačekat dalje do poslije svadbe🤷♀️😆
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ivajurjevic žao mi je za m, nadam se da ti trakice na kraju neće ni trebati 🤗 tebi ciklus tako kratko traje? Znaš li kolika ti je lutealna?
Ri sretno 🤗
MarijaAna 🥰🥰
Ina ahh glupi snješko... Ima vremena 🤞
Lori moja ❤️❤️❤️
Jelenko sretno u svakom slučaju kako god odlučiš 🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
T.loza- da ciklus mi je kraci od 26-28 dana, tako da po sadasnjim iskustvima (po iscjedku) rekla bi da mi je ovulacija oko 9-12 dana ciklusa. Ali 3 ciklusa su bila neuspjesna(mada se nismo dobro ni pokrivali sve dane) , tako da ovaj jos cemo probati bez trakica pa u 6 mj s njima kad stignu (ako mi budu trebale 🙂).
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Evo ipak sam danas pišnula.. Kao 8 dpo je..pratila sam trakicama tako da bi trebao biti 🤷♀️❤️❤️
https://ibb.co/d0kXGcJ
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Telefonski sam se čula sa ginek i rekla kako planiramo bebu, nije mi savjetovala da ponovim papu a radila sam ju prije više od godine dana.. samo da pijem folnu i pazim na tezinu..uvijek sam imala dobre nalaze, prije dvije godine sam imala ciste pa sam isla vaditi hormone briseve i sve je bilo u redu.. mislim da me zbog situacije ne zeli trenutno primiti i sad se ja mislim da li da odem privatno.. bojim se da se moja gin vodi onom da je u 2 god jednom papa dovoljna… hvala unaprijed na savjetimaMarijaAna, i ja bih svakako napravila i papu i ultrazvuk prije trudnoće bez obzira na to što ginekologica kaže da ne treba. Nalaz se može promijeniti i u pola godine, a ne u dvije (ne želim te plašiti ali mislim da je oprez potreban :) . Ja volim sve školski odraditi i biti sigurna da je sve ok pa je moj savjet da ipak odeš na pregled. :)
Ne plašiš, ja želim da sve bude u redu.. nazvat ću ja privatno sljedeći tjedan da sam sigurna :)
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Evo ipak sam danas pišnula.. Kao 8 dpo je..pratila sam trakicama tako da bi trebao biti 🤷♀️❤️❤️
https://ibb.co/d0kXGcJ
Rio Mare, sjenicaaaaaaa.. ❤️🤞❤️❤️🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji