Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lunamoon
    07. Svibanj 2021. 17:47

Rio kakve divne vijesti 😍 divna crta. Čestitam

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 18:02

Nema cure recepta stvarno.. Hopsamo svaki put isto😊 ocito je stvar i sreće😑 neidem na zimske ne sekirajte se hahaha... Meni je tu top sa vama❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Marinci
    07. Svibanj 2021. 18:26

RiO MArE🐟😅❣️

Nema cure recepta stvarno.. Hopsamo svaki put isto😊 ocito je stvar i sreće😑 neidem na zimske ne sekirajte se hahaha… Meni je tu top sa vama❤️❤️

Jojjjjjj naravno da ostaješ s nama,daj mi reci kako je dragi reagirao

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• MarijaAna
    07. Svibanj 2021. 18:26

Rio čestitam, neka je sa srećom 😍😍

31.g.
    aktivni od 03/2021
    izuzetno nestrpljivo žensko

Bella🌟
    07. Svibanj 2021. 18:32

Ajme t.lozice kako si lijepo listu plusevima napunila 🤩😍💝💕💗😍🥂 ima da i mene uskoro upišeš na vrh, da sam znala da ćeš nam takvu sreću donijeti već bi ti ju odavno prepustila❤❤
    Drage moje žene, hvala što me se sjetite i pitate za mene❤ treba mi predah. Nakratko sam došla škicnuti i morala se javiti kad vidim ove prekrasne vijesti.  Ma Mare,Sandričak,LazyO ... žene čestitke od srca,neka budu uredne i školske😘💕💕💗grlim vas,ljubim i sretna sam što ste napokon ugledale svoje plusiće,💝
    Sve moje drage žene koje ste ugledale snješka ,iskreno mi je žao i želim vam da se čim prije na listu upišite na vrh s plusom,dani vama loza donese sreću💗🤞🤞
    T.lozice žao mi je za spermio, ali vjerujem da se može poboljšati ,ipak je s njima lakše nego nama kad nešto ne valja jer imam dojam da lakše to dovedu u red. Držim fige od srca da popravite i da uskoro i sebe upises na vrh🤞💗
    Marty draga,nadam se da se držiš uz sve što vas je snašlo,neka ti onaj pik donese sreću❤ spremila sam tvoj mail,nisam zaboravila ni izgubila pa se možda stvarno uskoro i javim😘😘
    Ancio, nek ti godišnji donese sreću🤞💗
    Lavanya,Skategirl sestrice po endo nadam se da se drzite😘💗
    Monstera 💗
    Wonderer draga,Lori, Ginny,Marinci,Buhtlice,Iva,Lunamoon,...i sve ostale trudilice koje sam nenamjerno izostavila sretno,držite se i želim vam plusiće čim prije🤞💗💕💗💝
    P.s. kod mene ništa pretjerano. Treba mi predah jer sam prefokusirana i svaki mjesec ima breakdown,pa me muž tješi. I ne valja tako da sam hiperfokusirana na T. Očito kod mene vrijedi onda frustrirajuca recenica: ma samo se opusti😂😅 mislim da mi je to prioritet. Tako da se spremam na proljetno čišćenje, pokušavam ne pratiti sve i maknuti se mentalno. Ovaj ciklus sam nešto malo pratila ali ne znam točno kad je O,mislim da nismo ni pokrili dobro pa se ni ne nadam previše. Ali u redu je to. Trebam malo usmjeriti fokus. Pratim vas još malo danas i sutra pa ću se opet povući.
    P.p.s. lozice možeš me staviti na listu u prikrajak negdje da sam s vama 😁😆al ne još u odbrojavanje😘
    Pozzzzzić🤗💛🤗💛💕

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 18:44

Marinci

RiO MArE🐟😅❣️

Nema cure recepta stvarno.. Hopsamo svaki put isto😊 ocito je stvar i sreće😑 neidem na zimske ne sekirajte se hahaha… Meni je tu top sa vama❤️❤️

Jojjjjjj naravno da ostaješ s nama,daj mi reci kako je dragi reagirao

Ma nezna dragi jos... Hahaha❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 18:46

Bellaaa duso naša… Lijepo sto si se javila i navratila... Bas mi je jako drago❤️❤️
    Nadala sam se da cea se brzo vratiti nam ali ako ti bas treba mir ih predah razumijem te u potpunosti❤️❤️ nadam se da cea nam stvarno jako brzo doć sa plusićem i da budeš na vrhu liste💜 vjerujem jako jer loza rastura sa upisivanjem💜💜 e da i Maša je trudna isto neznam dali si pohvatala dosad sve💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

buhtlica23
    07. Svibanj 2021. 18:49

Bella🌟

Ajme t.lozice kako si lijepo listu plusevima napunila 🤩😍💝💕💗😍🥂 ima da i mene uskoro upišeš na vrh, da sam znala da ćeš nam takvu sreću donijeti već bi ti ju odavno prepustila❤❤
    Drage moje žene, hvala što me se sjetite i pitate za mene❤ treba mi predah. Nakratko sam došla škicnuti i morala se javiti kad vidim ove prekrasne vijesti. Ma Mare,Sandričak,LazyO … žene čestitke od srca,neka budu uredne i školske😘💕💕💗grlim vas,ljubim i sretna sam što ste napokon ugledale svoje plusiće,💝
    Sve moje drage žene koje ste ugledale snješka ,iskreno mi je žao i želim vam da se čim prije na listu upišite na vrh s plusom,dani vama loza donese sreću💗🤞🤞
    T.lozice žao mi je za spermio, ali vjerujem da se može poboljšati ,ipak je s njima lakše nego nama kad nešto ne valja jer imam dojam da lakše to dovedu u red. Držim fige od srca da popravite i da uskoro i sebe upises na vrh🤞💗
    Marty draga,nadam se da se držiš uz sve što vas je snašlo,neka ti onaj pik donese sreću❤ spremila sam tvoj mail,nisam zaboravila ni izgubila pa se možda stvarno uskoro i javim😘😘
    Ancio, nek ti godišnji donese sreću🤞💗
    Lavanya,Skategirl sestrice po endo nadam se da se drzite😘💗
    Monstera 💗
    Wonderer draga,Lori, Ginny,Marinci,Buhtlice,Iva,Lunamoon,…i sve ostale trudilice koje sam nenamjerno izostavila sretno,držite se i želim vam plusiće čim prije🤞💗💕💗💝
    P.s. kod mene ništa pretjerano. Treba mi predah jer sam prefokusirana i svaki mjesec ima breakdown,pa me muž tješi. I ne valja tako da sam hiperfokusirana na T. Očito kod mene vrijedi onda frustrirajuca recenica: ma samo se opusti😂😅 mislim da mi je to prioritet. Tako da se spremam na proljetno čišćenje, pokušavam ne pratiti sve i maknuti se mentalno. Ovaj ciklus sam nešto malo pratila ali ne znam točno kad je O,mislim da nismo ni pokrili dobro pa se ni ne nadam previše. Ali u redu je to. Trebam malo usmjeriti fokus. Pratim vas još malo danas i sutra pa ću se opet povući.
    P.p.s. lozice možeš me staviti na listu u prikrajak negdje da sam s vama 😁😆al ne još u odbrojavanje😘
    Pozzzzzić🤗💛🤗💛💕

Ooj zeno draga, bas mi je drago da si se javila. Odmori se i vrati se ko zena zmaj 😁 pusicaa

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

07. Svibanj 2021. 18:50

RioMare čestitam od ❤!!! Predivan plusic 😍
    Bella ❤ Razumijem sve...
    Marty ❤ malo sam se povukla, tako mi paše trenutno... jos jedan ciklus neuspješan, danas stigla 💔 idemo dalje. 🙏 Grlim 💗
    Inace cure... jel muž koje od vas imao problema s aglutinacijom spermija? Moj je ponovio neki dan, nalaz normozoospermia, svi parametri stvarno top, ali i aglutinacija umjerena, cega na proslom spermiogramu nije bilo 

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 19:05

Bella❤
    Drago mi je da si nam se javila❤
    Falis nam na temi i svako malo te neka od nas spomene. Ali razumijem te u potpunosti, samo ti uzmi odmora koliko ti treba. Mozes nas uvijek skicnuti i malo napisati kako si😊
    Proljetno ciscenje uhhh to i mene ceka😅
    Lavanya tebe isto nismo dugo vidjeli, zao mi je za minus😢 Drzi se, doci ce i tvoj plusic🤗

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.