Ajmeeee nema mi ništa ljepše nego kada samo malo provirim ovdje i ugledam nečiji plusić. ❤️
Draga Rio to nije sjenica, sjena niti sjenetina, meni je to pravi plusić i to na 8 DPO, ma prekrasno!! 🥰🥰 Čestitam ti od srca, neka bude uredna i školska. 💕💕
Malo sam u gužvi, na miru sve pročitam navečer, nadam se da ste sve dobro i šaljem puse. 😘😘
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Hvala curke moje drage, svakoj od vas, na lijepoj rijeci i podrsci ❤😘. Ja sam dobro - danas je Sv. Duje, meni od djetinjstva najdrazi dan u godini, tako da ga od jutros provodim neradno/blagdanski, s dragim ljudima 🙂🙃.
Mare, ovo ne da je sjenica, ovo je zeno +!!! Cestitam ti od ❤, predivnoooooooo! Nemoj sad nestat, molim svakodnevni update kako tamni 🤞😃😘🤗.
Ina, znam kako je. Ali ti imas jos koji dan da potamni, dok ne dođe M, nade ima! 🤞🤞
Svima saljem 😘😘😘😘
Nema nestajanja… Samo da tamni i bit ce sve ok…bome sam reagirala kao se nista nije desilo osim sto je srce lupalo.. Uzela sam metlu pomela kuću zapalila cigaretu ali gledam u test i nevjerujem iskreno… Naravno da cu bit tu❤️❤️❤️
Rio, čestitke! :))
Vidim u potpisu da imaš malo viši TSH - jesi uzimala kakvu terapiju za to tijekom planiranja trudnoće? Moj je bio viši pa niži, uskoro idem opet provjeriti pa me zanima… :)
Joj nisam.. Reko mi dr idemo jedno po jedno pa cemo terapiju ali evo...😁 Pila sam samo kapi joda... Al svakkao cu sad popratit taj tsh u mešuvremenu
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ajmeeee nema mi ništa ljepše nego kada samo malo provirim ovdje i ugledam nečiji plusić. ❤️
Draga Rio to nije sjenica, sjena niti sjenetina, meni je to pravi plusić i to na 8 DPO, ma prekrasno!! 🥰🥰 Čestitam ti od srca, neka bude uredna i školska. 💕💕
Malo sam u gužvi, na miru sve pročitam navečer, nadam se da ste sve dobro i šaljem puse. 😘😘
Hvala ti puno.. ❤️❤️ I nek se tebi brzo pokaze plusić🤞🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
RioMare- bome je ovo sjenetina za 8dpo. 😍😍😍😍😍 čestitam od srca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Nadam se da cemo i mi ove testove ubrzo imati 🤞🏻😘
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Mareeeeee zasto ja ne mogu uc u slikicuuuuu,čestitam nece da mi sliku ocitaaa
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Uglavnom zeznula sam 10 dpo sam danas ipak… Al neža veze bitno da je crtica tu❤️❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
https://ibb.co/1vDv35C jel sad možeš?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
RioMare , predivno ! Rasplače se ja od sreće !
Ima nešto u ovom mjesecu , neka sve bude u redu , koje divne vijesti ! ❤️
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Uglavnom zeznula sam 10 dpo sam danas ipak… Al neža veze bitno da je crtica tu❤️❤️❤️❤️
Bas tako bitno da je crtica tu😍 Javljaj nam se nemoj da te tamo po temi zimske bebe moramo naganjati😎
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
https://ibb.co/1vDv35C jel sad možeš?
Ajme zenoooooo vidimmmmm pa ovo je plusss ogromannnn,ma bravoooo ma sad sam tako sretna morala sam ja to vidit,sad mi reci recepttttt
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji