Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    07. Svibanj 2021. 15:48

Ajmeeee nema mi ništa ljepše nego kada samo malo provirim ovdje i ugledam nečiji plusić. ❤️
    Draga Rio to nije sjenica, sjena niti sjenetina, meni je to pravi plusić i to na 8 DPO, ma prekrasno!! 🥰🥰 Čestitam ti od srca, neka bude uredna i školska. 💕💕

Malo sam u gužvi, na miru sve pročitam navečer, nadam se da ste sve dobro i šaljem puse. 😘😘

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 15:53

Jagodica1988

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer

Hvala curke moje drage, svakoj od vas, na lijepoj rijeci i podrsci ❤😘. Ja sam dobro - danas je Sv. Duje, meni od djetinjstva najdrazi dan u godini, tako da ga od jutros provodim neradno/blagdanski, s dragim ljudima 🙂🙃.
    Mare, ovo ne da je sjenica, ovo je zeno +!!! Cestitam ti od ❤, predivnoooooooo! Nemoj sad nestat, molim svakodnevni update kako tamni 🤞😃😘🤗.
    Ina, znam kako je. Ali ti imas jos koji dan da potamni, dok ne dođe M, nade ima! 🤞🤞
    Svima saljem 😘😘😘😘

Nema nestajanja… Samo da tamni i bit ce sve ok…bome sam reagirala kao se nista nije desilo osim sto je srce lupalo.. Uzela sam metlu pomela kuću zapalila cigaretu ali gledam u test i nevjerujem iskreno… Naravno da cu bit tu❤️❤️❤️

Rio, čestitke! :))
    Vidim u potpisu da imaš malo viši TSH - jesi uzimala kakvu terapiju za to tijekom planiranja trudnoće? Moj je bio viši pa niži, uskoro idem opet provjeriti pa me zanima… :)

Joj nisam.. Reko mi dr idemo jedno po jedno pa cemo terapiju ali evo...😁 Pila sam samo kapi joda... Al svakkao cu sad popratit taj tsh u mešuvremenu

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 15:54

Ameliee

Ajmeeee nema mi ništa ljepše nego kada samo malo provirim ovdje i ugledam nečiji plusić. ❤️
    Draga Rio to nije sjenica, sjena niti sjenetina, meni je to pravi plusić i to na 8 DPO, ma prekrasno!! 🥰🥰 Čestitam ti od srca, neka bude uredna i školska. 💕💕

Malo sam u gužvi, na miru sve pročitam navečer, nadam se da ste sve dobro i šaljem puse. 😘😘

Hvala ti puno.. ❤️❤️ I nek se tebi brzo pokaze plusić🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• ivajurjevic92
    07. Svibanj 2021. 15:58

RioMare- bome je ovo sjenetina za 8dpo. 😍😍😍😍😍 čestitam od srca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Nadam se da cemo i mi ove testove ubrzo imati 🤞🏻😘

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

Marinci
    07. Svibanj 2021. 16:00

Mareeeeee zasto ja ne mogu uc u slikicuuuuu,čestitam  nece da mi sliku ocitaaa

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 16:06

Uglavnom zeznula sam 10 dpo sam danas ipak… Al neža veze bitno da je crtica tu❤️❤️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 16:35

Marinci

Mareeeeee zasto ja ne mogu uc u slikicuuuuu,čestitam nece da mi sliku ocitaaa

https://ibb.co/1vDv35C jel sad možeš? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Ri
    07. Svibanj 2021. 16:51

RioMare , predivno ! Rasplače se ja od sreće ! 
    Ima nešto u ovom mjesecu , neka sve bude u redu , koje divne vijesti ! ❤️

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 17:34

RiO MArE🐟😅❣️

Uglavnom zeznula sam 10 dpo sam danas ipak… Al neža veze bitno da je crtica tu❤️❤️❤️❤️

Bas tako bitno da je crtica tu😍 Javljaj nam se nemoj da te tamo po temi zimske bebe moramo naganjati😎

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Marinci
    07. Svibanj 2021. 17:36

RiO MArE🐟😅❣️

Marinci

Mareeeeee zasto ja ne mogu uc u slikicuuuuu,čestitam nece da mi sliku ocitaaa

https://ibb.co/1vDv35C jel sad možeš?

Ajme zenoooooo vidimmmmm pa ovo je plusss ogromannnn,ma bravoooo ma sad sam tako sretna morala sam ja to vidit,sad mi reci recepttttt

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.