Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 14:47

Riooomareee pa jel ja to dobro vidim, pozitivan test na 8dpo!!🤓❤❤❤🤗🤗🤗

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

buhtlica23
    07. Svibanj 2021. 14:50

Rioo to je sjencuga za 8dpo,usudit cu se cestitat tii 🥳🥳

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 14:53

Buhtilice pa jelda?? Ja sam ocekivala da cu ju morati traziti a kad ono bam tu je i jos je crvena! I ja cu cestitati to mora biti to❤ Divno RioMare🤗

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bambina
    07. Svibanj 2021. 14:54

Lori1988

Buhtilice pa jelda?? Ja sam ocekivala da cu ju morati traziti a kad ono bam tu je i jos je crvena! I ja cu cestitati to mora biti to❤ Divno RioMare🤗

I još ona zbunjenog smajla stavlja, ja reko idem naočale staviti, haha.. Kad ono paaaaaaf! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 14:56

Bambina

Lori1988

I još ona zbunjenog smajla stavlja, ja reko idem naočale staviti, haha.. Kad ono paaaaaaf! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Hahaha daaa jer je 8dpo...stvarno sam ulovila i pik i sve... Jos se mislim mozda je ranije O bila al nemoguće❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳🥳

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bambina
    07. Svibanj 2021. 15:00

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Lori1988

Hahaha daaa jer je 8dpo…stvarno sam ulovila i pik i sve… Jos se mislim mozda je ranije O bila al nemoguće❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳🥳

Predivne vijesti, baš jučer kako sam rekla, zatišje pred plusiće! Čestitam i držim fige za dalje.. ❤️
    Da li ste išta drugačije prakticirali od prošlih ciklusa? 😋

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 15:05

Bambina

RiO MArE🐟😅❣️

Bambina

Lori1988

Hahaha daaa jer je 8dpo…stvarno sam ulovila i pik i sve… Jos se mislim mozda je ranije O bila al nemoguće❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳🥳

Predivne vijesti, baš jučer kako sam rekla, zatišje pred plusiće! Čestitam i držim fige za dalje.. ❤️
    Da li ste išta drugačije prakticirali od prošlih ciklusa? 😋

Nista draga moja drugacije... Mislim da smo 1 ili 2 dana nakon pika preskocili čak..sve prije pika, pik, O i to je to.. Kao uvijek.. ❤️❤️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

🌈Wonderer🌞
    07. Svibanj 2021. 15:11

Hvala curke moje drage, svakoj od vas, na lijepoj rijeci i podrsci ❤😘. Ja sam dobro - danas je Sv. Duje, meni od djetinjstva najdrazi dan u godini, tako da ga od jutros provodim neradno/blagdanski, s dragim ljudima 🙂🙃. 
    Mare, ovo ne da je sjenica, ovo je zeno +!!! Cestitam ti od ❤, predivnoooooooo! Nemoj sad nestat, molim svakodnevni update kako tamni 🤞😃😘🤗.
    Ina, znam kako je. Ali ti imas jos koji dan da potamni, dok ne dođe M, nade ima! 🤞🤞
    Svima saljem 😘😘😘😘

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Svibanj 2021. 15:13

Wonderer

Hvala curke moje drage, svakoj od vas, na lijepoj rijeci i podrsci ❤😘. Ja sam dobro - danas je Sv. Duje, meni od djetinjstva najdrazi dan u godini, tako da ga od jutros provodim neradno/blagdanski, s dragim ljudima 🙂🙃.
    Mare, ovo ne da je sjenica, ovo je zeno +!!! Cestitam ti od ❤, predivnoooooooo! Nemoj sad nestat, molim svakodnevni update kako tamni 🤞😃😘🤗.
    Ina, znam kako je. Ali ti imas jos koji dan da potamni, dok ne dođe M, nade ima! 🤞🤞
    Svima saljem 😘😘😘😘

Nema nestajanja... Samo da tamni i bit ce sve ok...bome sam reagirala kao se nista nije desilo osim sto je srce lupalo.. Uzela sam metlu pomela kuću zapalila cigaretu ali gledam u test i nevjerujem iskreno... Naravno da cu bit tu❤️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Jagodica1988
    07. Svibanj 2021. 15:38

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer

Svima saljem 😘😘😘😘

Nema nestajanja… Samo da tamni i bit ce sve ok…bome sam reagirala kao se nista nije desilo osim sto je srce lupalo.. Uzela sam metlu pomela kuću zapalila cigaretu ali gledam u test i nevjerujem iskreno… Naravno da cu bit tu❤️❤️❤️

Rio, čestitke! :)) 
    Vidim u potpisu da imaš malo viši TSH - jesi uzimala kakvu terapiju za to tijekom planiranja trudnoće? Moj je bio viši pa niži, uskoro idem opet provjeriti pa me zanima... :) 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.