Riooomareee pa jel ja to dobro vidim, pozitivan test na 8dpo!!🤓❤❤❤🤗🤗🤗
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Rioo to je sjencuga za 8dpo,usudit cu se cestitat tii 🥳🥳
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtilice pa jelda?? Ja sam ocekivala da cu ju morati traziti a kad ono bam tu je i jos je crvena! I ja cu cestitati to mora biti to❤ Divno RioMare🤗
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Buhtilice pa jelda?? Ja sam ocekivala da cu ju morati traziti a kad ono bam tu je i jos je crvena! I ja cu cestitati to mora biti to❤ Divno RioMare🤗
I još ona zbunjenog smajla stavlja, ja reko idem naočale staviti, haha.. Kad ono paaaaaaf! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
I još ona zbunjenog smajla stavlja, ja reko idem naočale staviti, haha.. Kad ono paaaaaaf! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Hahaha daaa jer je 8dpo...stvarno sam ulovila i pik i sve... Jos se mislim mozda je ranije O bila al nemoguće❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳🥳
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hahaha daaa jer je 8dpo…stvarno sam ulovila i pik i sve… Jos se mislim mozda je ranije O bila al nemoguće❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳🥳
Predivne vijesti, baš jučer kako sam rekla, zatišje pred plusiće! Čestitam i držim fige za dalje.. ❤️
Da li ste išta drugačije prakticirali od prošlih ciklusa? 😋
Hahaha daaa jer je 8dpo…stvarno sam ulovila i pik i sve… Jos se mislim mozda je ranije O bila al nemoguće❤️❤️❤️🥳🥳🥳🥳🥳
Predivne vijesti, baš jučer kako sam rekla, zatišje pred plusiće! Čestitam i držim fige za dalje.. ❤️
Da li ste išta drugačije prakticirali od prošlih ciklusa? 😋
Nista draga moja drugacije... Mislim da smo 1 ili 2 dana nakon pika preskocili čak..sve prije pika, pik, O i to je to.. Kao uvijek.. ❤️❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Hvala curke moje drage, svakoj od vas, na lijepoj rijeci i podrsci ❤😘. Ja sam dobro - danas je Sv. Duje, meni od djetinjstva najdrazi dan u godini, tako da ga od jutros provodim neradno/blagdanski, s dragim ljudima 🙂🙃.
Mare, ovo ne da je sjenica, ovo je zeno +!!! Cestitam ti od ❤, predivnoooooooo! Nemoj sad nestat, molim svakodnevni update kako tamni 🤞😃😘🤗.
Ina, znam kako je. Ali ti imas jos koji dan da potamni, dok ne dođe M, nade ima! 🤞🤞
Svima saljem 😘😘😘😘
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Hvala curke moje drage, svakoj od vas, na lijepoj rijeci i podrsci ❤😘. Ja sam dobro - danas je Sv. Duje, meni od djetinjstva najdrazi dan u godini, tako da ga od jutros provodim neradno/blagdanski, s dragim ljudima 🙂🙃.
Mare, ovo ne da je sjenica, ovo je zeno +!!! Cestitam ti od ❤, predivnoooooooo! Nemoj sad nestat, molim svakodnevni update kako tamni 🤞😃😘🤗.
Ina, znam kako je. Ali ti imas jos koji dan da potamni, dok ne dođe M, nade ima! 🤞🤞
Svima saljem 😘😘😘😘
Nema nestajanja... Samo da tamni i bit ce sve ok...bome sam reagirala kao se nista nije desilo osim sto je srce lupalo.. Uzela sam metlu pomela kuću zapalila cigaretu ali gledam u test i nevjerujem iskreno... Naravno da cu bit tu❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Svima saljem 😘😘😘😘
Nema nestajanja… Samo da tamni i bit ce sve ok…bome sam reagirala kao se nista nije desilo osim sto je srce lupalo.. Uzela sam metlu pomela kuću zapalila cigaretu ali gledam u test i nevjerujem iskreno… Naravno da cu bit tu❤️❤️❤️
Rio, čestitke! :))
Vidim u potpisu da imaš malo viši TSH - jesi uzimala kakvu terapiju za to tijekom planiranja trudnoće? Moj je bio viši pa niži, uskoro idem opet provjeriti pa me zanima... :)
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Sortiraj odgovore
Najstariji