Danas mi je 12dpo - hvala svima drage cure . Sada pricekati koji dan pa opet napravit test. Sretna sam ali cu ostati suzdrzana jos neko vrijeme i nadati se najboljem ishodu.
LOZICE ti si cudo - da znas da si mi u molitvama i ti i sve ostale cure. Evo podijelila bi nesto sa vama, nebitno da li ste religiozne ili ne; nakon svega sto mi se izdogadalo pocela sam se moliti svetoj Riti , 15 cetvrtaka - nekidan je bio zadnji cetvrtak i evo danas iznenadjenje. Ja vjerujem i uvijek sam vjerovala. Inace sto se tice bakterije koju sam imala oba ginekologa su mi rekla da ona nema utjecaj na tako ranu trudnocu- e sada tko bi znao. Ja cu ipak na prvom pregledu kojeg ako sve bude ok cu zatrazit najranije sto moze cisto da vidimo da li se je plod smjestio dobro i ponoviti opet briseve jer su ovi bili u 12 mj( svi su bili u redu samo je eserihija izdvojena i nakon antibiotika je nestala-zanimljivo muz je nije imao). , a i papu bi napravila jer ce u 7 mj biti godina dana- redovito uvijek radim od 18 te godine.Koji tjedan, koji dan - ovdje cini se svaki dan imamo jednu trudilicu :)) Rekla sam vam- ma sve cemo mi doci do naseg cilja. I bas mi je divno sta se tu mozemo jedna drugoj otvoriti.
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Danas mi je 12dpo - hvala svima drage cure . Sada pricekati koji dan pa opet napravit test. Sretna sam ali cu ostati suzdrzana jos neko vrijeme i nadati se najboljem ishodu.
LOZICE ti si cudo - da znas da si mi u molitvama i ti i sve ostale cure. Evo podijelila bi nesto sa vama, nebitno da li ste religiozne ili ne; nakon svega sto mi se izdogadalo pocela sam se moliti svetoj Riti , 15 cetvrtaka - nekidan je bio zadnji cetvrtak i evo danas iznenadjenje. Ja vjerujem i uvijek sam vjerovala. Inace sto se tice bakterije koju sam imala oba ginekologa su mi rekla da ona nema utjecaj na tako ranu trudnocu- e sada tko bi znao. Ja cu ipak na prvom pregledu kojeg ako sve bude ok cu zatrazit najranije sto moze cisto da vidimo da li se je plod smjestio dobro i ponoviti opet briseve jer su ovi bili u 12 mj( svi su bili u redu samo je eserihija izdvojena i nakon antibiotika je nestala-zanimljivo muz je nije imao). , a i papu bi napravila jer ce u 7 mj biti godina dana- redovito uvijek radim od 18 te godine.Koji tjedan, koji dan - ovdje cini se svaki dan imamo jednu trudilicu :)) Rekla sam vam- ma sve cemo mi doci do naseg cilja. I bas mi je divno sta se tu mozemo jedna drugoj otvoriti.
Prekrasno♡♡♡♡
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Curice moje drage ja sad idem radit pa veceras pripremat kolače,sutra je nećaku pricest nadam se da ću se bar malo opustiti ,,,a vi druge volite se sa svojim muzevima ja ću večeras ako ne zaspem u zadnje vrime smo stalno u akciji u pet ujutro jer jedino tako nađemo vremena hahahqhhqhqhahahah
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
https://ibb.co/WV98W2F
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sandricak ja sam dobro, krenuli smo u akciju 😊 Popratit cu trakicama pa da svakako pokrijemo pik i O a ovo ostalo kako bude, opusteno😎 javi nam kad ti je pregled😊
Ri bas lijepa crta za 12 dpo 😊 Cestitam ti jos jednom🤗 Ja sam isto ostala trudna u vrijeme kad sam se najvise molila ali onda kad sam izgubila bebu sam malo i potonula sto se tice vjere. Imam faze kada vjerujem vise i kada vjerujem manje. Sad mi se polako vraca vjera kako sam i psihicki bolje.
Razumijem da si na oprezu, ja cu isto mozda kad ostanem trudna otici ranije na pregled cisto da se smirim. Tesko je to cekanje do 1.pregleda. Vjerujem da ce biti sve dobro ovaj put kod tebe❤
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
https://ibb.co/WV98W2F
Hej sutra bi mogla biti skroz tamna ja mislim. Iskoristite😎
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Ri čestitam :)) prekrasna crtica! Što se tiče molitve svetoj Riti - također sam čula priče žena koje su ostale trudne nakon što su se počele moliti. Nije da nisam religiozna, samo mislim da još nisam stigla do toga :) bravo, odlično!
Samoja msm da bi pik mogao sutra. Piški još jednom navečer i u akciju 🥳🥳 a sutra bi ti čak preporučila da 3 trakice piškiš jer je moje iskustvo da pik na istim trakicama uhvatim oko 12-13h i kasnije već počne svjetliti. Btw pitala sam te neki dan, jesi išla raditi hormone?
Lori moja draga, ma okej sam. Danas sam nekako malo tužnija pri pomisli na trudnoću i to sve. Ali zato se trudim ne razmišljati puno o tome, ionako neće biti ničeg još neko vrijeme (pripremila sam se na sigurno pola godine) tako da sam se i maknula s odbrojavanja. Imam momente kad bi cijelu listu prepustila nekom drugom ali što ako taj neko donese manje plusića 🙈 bolje da ne saznamo onda! Jesi mi ti dobro?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lozice primijetila sam da te nema na listi ali nisam htjela nista pitati. Zao mi je za pauzu ali nadam se da nece tako duga biti. Vjerujem da se to popravi u 2-3 mj. Uopstalom zasto ne pokusavati i u medjuvremenu, ne znaci da nece uspjeti ako ih je manje pokretljivih? Mozda sam u krivu, ja ovako laicki razmisljam🤷🏻♀️
Ja sam ok, za 10ak dana bi mi trebali biti gotovi nalazi trombofilije pa me pocinje vec nervoza hvatati
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji