Teška zbunjoza jutros , napravila sam test , pozitivan je , nisam mogla izdržati , jednostavno sam imala neki predosjećaj . Sreća je tu ali i strah veliki nakon 2 neuspjele. Neće da mi učita sliku s mobitela nikako
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Teška zbunjoza jutros , napravila sam test , pozitivan je , nisam mogla izdržati , jednostavno sam imala neki predosjećaj . Sreća je tu ali i strah veliki nakon 2 neuspjele. Neće da mi učita sliku s mobitela nikako
Drago mi je Ri iako razumijem strah. Biti Ce sve ok ❤️ koji si dpo?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Dobro jutro curke! 💕
Ri čestitaaam!! 🥳🥳 Uploadaj ovdje https://imgbb.com/ i bubni link da vidimo tu ljepotu!
Lunamoon nemam baš iskustva s digitalcima i koliko ih se ranije može piškiti. 🙈
Malina kada ti bacas pišpiš? 🤞
Svim vikend piškilicama sretno, držim fige da napunite listu plusićima!!! ❤️❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutro cure. Trebam dobiti u pon. Jel mi rano za digitalac danas ? Da potrošim sve sta imam od testova i zdravo 😂
Ti si onda ko i ja...😁 Pa nije ti rano.. Napravi pa nam uslikajjjjj
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jeai ovdje ucitala https://imgbb.com/
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro zenske😘
Ri cestitaaam i zelim ti od srca da bude sve super❤ Puno zena je imalo spontane pa nakon toga urednu trudnocu, nemoj se bojati, dan po dan i bit ce sve ok🤗 Vidim u potpisu da si imala bakteriju - mozda je ona uzrokovala spontane, sad si to rijesila i bit ce sve ok🤗
Amelie kuziiim, ma samo ti natavi s trakicama onda a ako ju i ne ulovis ovaj mj sljedeci nakon M budes🤗Lunamoon jel znas koji si dpo, ak si 12 ili vise mislim da mozes digitalca😊 cekamoooo!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Ma negativan je naravno. Ocekivano. Ne znam. 😞 Odlučila sam jos jucer da zaista radim pauzu od svega. Dok se posložim ... A onda cemo nastaviti jer ovo me iz mjeseca u mjesec zaista deprimira.
Svima vam želim punopuno plusića, a vama koje ste već ugledale plus mirne i uredne trudnoće ❤️
❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Jutro curke, treci dan ciklusa, smanjilo se krvarenje i ugrusci, i meni je moja rekla da je to normalno jer mi m traje 5-6 dana
Lunamoon- zao mi je zbog negativnog testa, ja sam ga otkad smo krenuli radila jednom zbog cudnih simptoma pa sam se razocarala ali sto je tu je, svaki novi ciklus nova nada ❤️
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Ma negativan je naravno. Ocekivano. Ne znam. 😞 Odlučila sam jos jucer da zaista radim pauzu od svega. Dok se posložim … A onda cemo nastaviti jer ovo me iz mjeseca u mjesec zaista deprimira.
Svima vam želim punopuno plusića, a vama koje ste već ugledale plus mirne i uredne trudnoće ❤️
❤️
😡😢😢😢
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Belliceeeeee ❤️❤️ ma samo ti odmaraj i javljaj nam se kad ti zafalimo, nadam se tvom plusiću čim prije 🥰
Lavanya žao mi je za m 😔
Amelie ma bit će o 😍😍
Lunamoon oooo baš mi je žao 😔😔😔 nadam se da je sljedeći ciklus dobitan ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji