Pozdrav cure, nije me bilo malo duze
Sandricak cestitam od srca, koja pluscina 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 uzivaj i javljaj nam se
Ja sam jucer dobila M, ali ovaj mjesec nismo radili na bebi, izdesavalo se dosta toga.
Od ovog ciklusa cemo biti aktivni, narucila sam trakice sa aliexpresa, pa cu tek u 6 mj pratiti s njima. A ovaj ciklus cemo prakticirati kao i do sada.
E sad me zanima, samnom je sve ok ali zadnje dvije menstrucije imam bas ugruske u menstruaciji,komadice sto se kaze pa me zanima jel netko ima iskustva. Citala sam po forumima svasta, pa eto ako netko ima info iz prve ruke.
Moze na listu za ne dobiti 01.06. 🤞🏻❤️
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Pozdrav drage žene , loza sve će to biti super vidit ćeš ! Ugledat ćeš ti svoj plusic 😊 Sad akcija 😍
Wonderer i Aknes zao mi je zbog minusa ali nema predaje , sljedeći ciklus je vas !
Mene su danas sike počele boliti , iscjedak se vratio , vodenasto bijel, danas sam ga osjetila kako curka. 🙈
Imam taj neki sjaj u ocima 😂😂😂 mislila sam u nedjelju napraviti test pa sto bude . Svim curama koje čekaju želim veliki plus ! Sve ste mi u molitvama ! sandricek čestitam , kako je ovo divno vidjeti , sretna sam kao da sam ja ! Nadam se da ću ti se pridružiti idući tjedan - a ako ne onda uskoro . Puse svim curama i želim vam divan vikend 🌸
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Draga Wonderer jako mi je žao zbog snješkića iako, ne bih ti htjela ulijevati lažnu nadu, ali ipak..još ima dana do termina ne-dolaska kuye. ja se nadam da će te dobro iznenaditi plusić! ❤️
odlično što imate plan B, naš je isto sličan ukoliko opet dođe m.
ajde drži mi se, sve će to bit iza tebe uskoro
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro.. t. loza prvo se nadam da cete se sto prije riješiti problemcica i vjerujem brzo beba stize, na listu bih 18.05..imam jako duge cikluse..
Sandričak čestitam.
Iva J ja sam znala imati ugruške jednom kad sam to spomenula gink. rekla je da to nije ništa zabrinjavajuće, jedino ako su stvarno veliki i često dolaze da dođem na pregled
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
bijelooo 🙄 11 dpo
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
INA još nije gotovo , ja sam u drugoj trudnoći napravila test 2 dana prije očekivane M i bio je negativan ! Nakon 2 dana pozitivan . Tako da samo pozitivne misli - pa sto bilo na kraju - držim fige 🍀
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Hej Lori1988, danas mi napokon kasni. Nikad mi ne kasni tako da to je to. 🙈❤ morala sam i jutros uraditi testic da se uverim
https://ibb.co/Vx9wWQN
I ako sam radila pre neki dan test,ipak sad kad je zakasnilo je to to, tresle su mi se ruke. 🙈❤
Zvala sam doktora i neka glupa sestra mi je zakazala termin cak sledeceg petka,bas rano. Svakako cu zvati u ponedeljak da pomerim za onu tamo sedmicu.
Kako ste vi devojke? Ljubim i grlim ❤
Sandricak moj ovo je divno za gledat meni je to tako lijepo da mi je cijeli dan uljepsan,e sad nismo još gotove moras nam reći koliko ste često ono radili i ostale recepte ,cekam odgovor
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
bijelooo 🙄 11 dpo
Ima jos vremena koliko hoces♡♡♡♡
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Lunamoon - držim fige kad trebaš ne dobiti?
Cure bilo bi nam lakše pratiti se kad bi sve imale ove tickere dolje
Sandričak divan testićZnači danas si 4+1 trudna
Bit će to sve dobro. Slažem se za pregled da je idući tjedan prerano. Za neka 2, 2 i pol tjedna bi bilo idealno. Izvještavaj nas
Tloza bravo, to je taj spirit, nego šta nego happy end i to brzo
IvaJ super za trakice, nadam se da će pomoći Nemam iskustva s ugrušcima, zna mi biti onak malo sluzavo ali ne i ugrušci pa ti se ne bi usudila dati savjet.
Marinci ovo za traženje recepta od Sandričak Koliko dugo i na koliko stupnjeva molim
Ri hahaha sjaj u očima, to je možda taj trudnički sjaj Držim fige za ned
Ina85 ponovi za dan dva, možda je malo kasnije bila implantacija pa se ne vidi
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
MarijaAna- ja sam moju zvala jer mi je prosli put isto bili bas veliki ugrusci i rekla mi je da to nekaka zna biti kd se materinca oljusti u komadu, danas mi je drugi dan m i isto imam kao sluzave komadice, ali mi je rekla da to nije nista zabrinjavajuce dapace da se bolje da se sve ocisti.
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Sortiraj odgovore
Najstariji