E cure ako vam ista znaci. Prosla sam doktore uzduz i poprijeko i sad po preporuci od cura iz MPO odem ja do dr. VLASICA U OPATIJI. to je bio ponedjeljak, i taman osjetim ja one jake bolove ovulacije koje imam svaki mj, pregleda on mene , reko ja super taman ce vidit folikul i reci mi da je ovulacija. Kad on meni ovulacija je bila jutros rano ili sinoc. Jer 3 dana prije tamo smo vidjeli folikul na pregledu u kbc rijeka .znaci svakako ovulacijska bol znaci da je jajna stanica vec vani . Boli nakon sto se ovulira. A ja 35 godina uvjerena da kad boli tek tad ovuliram. Eto mozda vam pomogne vama koje pratite trakicama. I ja sam imala pik najjaci bas kad me bolio jajnik 14 ili 15 dan .

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
E cure ako vam ista znaci. Prosla sam doktore uzduz i poprijeko i sad po preporuci od cura iz MPO odem ja do dr. VLASICA U OPATIJI. to je bio ponedjeljak, i taman osjetim ja one jake bolove ovulacije koje imam svaki mj, pregleda on mene , reko ja super taman ce vidit folikul i reci mi da je ovulacija. Kad on meni ovulacija je bila jutros rano ili sinoc. Jer 3 dana prije tamo smo vidjeli folikul na pregledu u kbc rijeka .znaci svakako ovulacijska bol znaci da je jajna stanica vec vani . Boli nakon sto se ovulira. A ja 35 godina uvjerena da kad boli tek tad ovuliram. Eto mozda vam pomogne vama koje pratite trakicama. I ja sam imala pik najjaci bas kad me bolio jajnik 14 ili 15 dan .
E tocno tako sam ja 16 DC pisnula trakicu rano ujutro jer me pocelo jako boljeti i bio je pik. Mada znam da moze boljeti i prije pucanja folikula tako da tko će ga znati vise 😅 bitno da se pokrije
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Jer koliko se sjecam iz ginokologije kod ovulacijske boli bol postoji jer folikul jako naraste i svojim rastom pritišće okolna tkiva i/ili folikul puca, oslobađa jajnu stanicu i tekućinu koja ostaje slobodna u trbušnoj šupljini i izaziva bol. Tako da bol moze nastati netom prije ovulacije, za vrijeme ovulacije ili nakon ovulacije
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Wonderer vjeruj mi da više pohvala i čestitki dobijam ja nego cure s plusićima 😂😂 kako si mi?
Evo mi Loriiiiiii ❤️ znam da si najavila da ćeš rjeđe pisati, ali ispričnica ti ne vrijedi baš toliko dugo 🤔
Neka neka, pa ide ti savršeno, samo ti nastavi u tom ritmu, da sebe i sve nas spakuješ odavde na veselije teme 😘😘.
Ja sam super, ulazim u naaaajduži tjedan u ciklusu ali ok, pozitivna sam i ne zamaram se, nadam se plusiću do zadnjeg dana🤞😁!
Rio M., drago mi je za nalaze, bit ce to sve ok 🤗.
Jedna od cura je pitala ima li pusaca, ja sam pusac, zadnjih 2 mjeseca sam smanjila na 5 cigareta dnevno, odnosno neke 2 kutije tjedno i ne stvara mi to nikakvu nervozu so far 😊. Plan je prestati vrlo brzo, nadam se slj. mjesec (posudila od kolege neku cudotvornu knjigu zbog koje svi prestaju pusiti 😎).
Svim novim curama - dobrodosle!
Svim "starim" - sto prije otisle ❤🤗!

🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Heeej Inna,da se nadovezem. Ja sam ovaj ciklus bila kod dr baas pred samo pucanje folikula,rekao je da ce puci u toku dana. Tada me nije boleo jajnik, ali zato kasnije jestee poceo,i kod mene se izgleda ta bol stvara baas kad pukne folikul i kad je ovulacija. Izgleda da je kod svakog drugačije. 💋💋❤

🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sandričak i Ina85, tako sam i ja bila 15. dc, uvjerena sam bila da je O bila dan prije. A kad ono - folikul veliki, samo što nije puknuo. 🙈
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Aknes dodana na listu, odbrojavamo zajednp 🤗🤗🥰
Ina85 mislim da je to sve individualno :)
Wonderer kako sam ljubomorna na tu tvoju temp 🙈
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sandričak sta ima kod tebe? vidim da si 7dpo 😊💜
Inna kad ponavljaš briseve? Vidim da si gotova s terapijom 🎉
Lozice a kako si nam ti? ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Imam tako lijep pikić, a još danas imam antibiotik😭
https://ibb.co/rkPr6TJ
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*1/2025 - iznenadni ➕️
Lunamoon za cca 3 tjedna ću ponoviti bris.
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*1/2025 - iznenadni ➕️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji