Pozdrav svim curama , mislim da meni treba malo vremena dok se uhodam ovdje , ovo je prvi put da sam na nekom forumu , i bas se lijepo ovdje osjećam-ali dok sve pohvatam 😂 . Znam da nisam sama u svemu ovome i divno mi je sto možemo razmjenjivati iskustva i biti podrška jedna drugoj . Uglavnom htjela sam vas pitati da li i neke od vas imaju pojačan iscjedak nakon ovulacije ( onako vodenkasto bijelkast bez mirisa čudnih ali gaće mokre sorry 🙈) ? Meni je sada 3 i dan nakon ovulacije i mislim da je prerano pričati o ičemu ali takav iscjedak mi se prvi put pojavio kad sam bila trudna 1 put , ali ne odmah , mislim nakon 10 ak dana nakon O . A i drugi put također . Znam da nam je svima najteže ovo iščekivanje nakon , ja ponekad mislim da nisam normalna 😂 ! A kako i bit sasvim normalna nakon svega ?! 😂 Ali super da se tu možemo olakšati jedna drugoj - ne znam vas ali sve ste mi divne i želim svima sreću u iščekivanju ! A sve koje imaju plusice neka bude u najboljem redu 😊 Meni se nekako čini da će 5 i mjesec biti baby Boom 👼
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
T. Loza sve mi je jasno. Sad već to uskoro i seks i odbrojavanje 😁❤️
Rio Mare onda super. Drzim fige da i ostalo bude dobro 🤞❤️
Skate zao mi je zbog M 💜
Buffy dobro ti kažu cure. Znas i sama da jos nije gotovo 🤞❤️
Amelie ❤️
Ri nemam takav iscjedak, ali nadam se da je to kod tebe opet simptom t 😁💜 I meni je najgore to čekanje nakon ovulacije i isto imam 10000 raznih simptoma, ali sta mozemo, osim biti strpljive 😁
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Pozdrav svim curama , mislim da meni treba malo vremena dok se uhodam ovdje , ovo je prvi put da sam na nekom forumu , i bas se lijepo ovdje osjećam-ali dok sve pohvatam 😂 . Znam da nisam sama u svemu ovome i divno mi je sto možemo razmjenjivati iskustva i biti podrška jedna drugoj . Uglavnom htjela sam vas pitati da li i neke od vas imaju pojačan iscjedak nakon ovulacije ( onako vodenkasto bijelkast bez mirisa čudnih ali gaće mokre sorry 🙈) ? Meni je sada 3 i dan nakon ovulacije i mislim da je prerano pričati o ičemu ali takav iscjedak mi se prvi put pojavio kad sam bila trudna 1 put , ali ne odmah , mislim nakon 10 ak dana nakon O . A i drugi put također . Znam da nam je svima najteže ovo iščekivanje nakon , ja ponekad mislim da nisam normalna 😂 ! A kako i bit sasvim normalna nakon svega ?! 😂 Ali super da se tu možemo olakšati jedna drugoj - ne znam vas ali sve ste mi divne i želim svima sreću u iščekivanju ! A sve koje imaju plusice neka bude u najboljem redu 😊 Meni se nekako čini da će 5 i mjesec biti baby Boom 👼
Hej dobrodošla... Ja imam takav iscjesak mislim da je savim on nakon O... Nadam se da tebi nesto dobro sonosi i da ces nam sto prije odletjet u ljepše temice💜💜🤞🤞

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Buhtlice kako si?😘
Hej, evo od jutros menga grcevi 🙄😏 za sad jedino to.
Ostalo sve isto, vidjeti cemo sto ce biti.😁

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
T. Lozasve mi je jasno. Sad već to uskoro i seks i odbrojavanje 😁❤️
Rio Mare onda super. Drzim fige da i ostalo bude dobro 🤞❤️
Skatezao mi je zbog M 💜
Buffydobro ti kažu cure. Znas i sama da jos nije gotovo 🤞❤️
Amelie ❤️Ri nemam takav iscjedak, ali nadam se da je to kod tebe opet simptom t 😁💜 I meni je najgore to čekanje nakon ovulacije i isto imam 10000 raznih simptoma, ali sta mozemo, osim biti strpljive 😁
Bas tako , strpljen spašen 😊 Lunamoon , vidim da i ti imaš hipotireozu , da li si na terapiji kakvoj ?
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Buhtlice oh. Nadam se dobromee ❤️ kad ces piskiti opet?
Ri ma moj tsh varira od 4.5-5.5 ostali hormoni stitnjace i antitijela su uredni. Pa zato nisam dobila nikakvu terapiju .Endokrinolog mi je je rekao da se u slučaju trudnoće javim odmah ili u obrati neplodnosti ako do toga dođe. Vidim da si ti dobila DG Hašimoto nakon spontanih 😔. Je li ti sad ok?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ri ma moj tsh varira od 4.5-5.5 ostali hormoni stitnjace i antitijela su uredni. Pa zato nisam dobila nikakvu terapiju .Endokrinolog mi je je rekao da se u slučaju trudnoće javim odmah ili u obrati neplodnosti ako do toga dođe. Vidim da si ti dobila DG Hašimoto nakon spontanih 😔. Je li ti sad ok?
Ne planiram do iduceg tjedna, ubi me trazenje sjenica 🤣 nadam se da cu bit karakter pa izdrzat 🤣🤣
Kako si ti?

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lunamoon draga taj TSH je jakoo visok ukoliko se radi na trudnoci, on mora biti ispod 2 ili 2. Moj je ljetos u augustu nakon vanmatericne bio 4.9 (usljed stresa) I kad sam ga u martu ponovo provjeravala bio je 2.9, sam se smanjio. I ginekolog mi je rekao iako je to 2.9 u normali za obicne ljude 🤣 za trudnocu mora biti nizi. Isla sam onda kod endokrinologa I dobila sam euthyrox tablete , pijem dnevno 12.5 mg odnosno 1/4 tablete od 50 mg. Ne znam da li si rekla endokrinologu da radiš na trudnoci. Ali to sto ti nisu nista dali za smanjenje TSH je van svake pameti .
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Slažem se sa su shine u potpunosti... 2 5 i ispod 2 cak.. Trebas to spustati... Posavjetuj se svakako sa gibekologom... Mislim da bi obavezno to trebala sniziti

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji