Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ri
    29. Travanj 2021. 16:02

Pozdrav svim curama , mislim da meni treba malo vremena dok se uhodam ovdje , ovo je prvi put da sam na nekom forumu , i bas se lijepo ovdje osjećam-ali dok sve pohvatam 😂 . Znam da nisam sama u svemu ovome i divno mi je sto možemo razmjenjivati  iskustva i biti podrška jedna drugoj  . Uglavnom htjela sam vas pitati da li i neke od vas imaju pojačan iscjedak nakon ovulacije ( onako vodenkasto bijelkast bez mirisa čudnih ali gaće mokre sorry 🙈) ? Meni je sada 3 i dan nakon ovulacije i mislim da je prerano pričati o ičemu ali takav iscjedak mi se prvi put pojavio kad sam bila trudna 1 put , ali ne odmah , mislim nakon 10 ak dana nakon O . A i drugi put također . Znam da nam je svima najteže ovo iščekivanje nakon , ja ponekad mislim da nisam normalna 😂 ! A kako i bit sasvim normalna nakon svega ?! 😂 Ali super da se tu možemo olakšati jedna drugoj - ne znam vas ali sve ste mi divne i želim svima sreću u iščekivanju ! A sve koje imaju plusice neka bude u najboljem redu 😊 Meni se nekako čini da će 5 i mjesec biti baby Boom 👼 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

lunamoon
    29. Travanj 2021. 16:21

T. Loza sve mi je jasno. Sad već to uskoro i seks i odbrojavanje 😁❤️
    Rio Mare onda super. Drzim fige da i ostalo bude dobro 🤞❤️
    Skate zao mi je zbog M 💜
    Buffy dobro ti kažu cure. Znas i sama da jos nije gotovo 🤞❤️
    Amelie ❤️
    Ri nemam takav iscjedak, ali nadam se da je to kod tebe opet simptom t 😁💜 I meni je najgore to čekanje nakon ovulacije i isto imam 10000 raznih simptoma, ali sta mozemo, osim biti strpljive 😁

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Travanj 2021. 16:22

Ri

Pozdrav svim curama , mislim da meni treba malo vremena dok se uhodam ovdje , ovo je prvi put da sam na nekom forumu , i bas se lijepo ovdje osjećam-ali dok sve pohvatam 😂 . Znam da nisam sama u svemu ovome i divno mi je sto možemo razmjenjivati iskustva i biti podrška jedna drugoj . Uglavnom htjela sam vas pitati da li i neke od vas imaju pojačan iscjedak nakon ovulacije ( onako vodenkasto bijelkast bez mirisa čudnih ali gaće mokre sorry 🙈) ? Meni je sada 3 i dan nakon ovulacije i mislim da je prerano pričati o ičemu ali takav iscjedak mi se prvi put pojavio kad sam bila trudna 1 put , ali ne odmah , mislim nakon 10 ak dana nakon O . A i drugi put također . Znam da nam je svima najteže ovo iščekivanje nakon , ja ponekad mislim da nisam normalna 😂 ! A kako i bit sasvim normalna nakon svega ?! 😂 Ali super da se tu možemo olakšati jedna drugoj - ne znam vas ali sve ste mi divne i želim svima sreću u iščekivanju ! A sve koje imaju plusice neka bude u najboljem redu 😊 Meni se nekako čini da će 5 i mjesec biti baby Boom 👼

Hej dobrodošla... Ja imam takav iscjesak mislim da je savim on nakon O... Nadam se da tebi nesto dobro sonosi i da ces nam sto prije odletjet u ljepše temice💜💜🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

lunamoon
    29. Travanj 2021. 16:22

Buhtlice kako si?😘

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

buhtlica23
    29. Travanj 2021. 16:27

lunamoon

Buhtlice kako si?😘

Hej, evo od jutros menga grcevi 🙄😏 za sad jedino to.
    Ostalo sve isto, vidjeti cemo sto ce biti.😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ri
    29. Travanj 2021. 16:40

lunamoon

T. Lozasve mi je jasno. Sad već to uskoro i seks i odbrojavanje 😁❤️
    Rio Mare onda super. Drzim fige da i ostalo bude dobro 🤞❤️
    Skatezao mi je zbog M 💜
    Buffydobro ti kažu cure. Znas i sama da jos nije gotovo 🤞❤️
    Amelie ❤️Ri nemam takav iscjedak, ali nadam se da je to kod tebe opet simptom t 😁💜 I meni je najgore to čekanje nakon ovulacije i isto imam 10000 raznih simptoma, ali sta mozemo, osim biti strpljive 😁

Bas tako , strpljen spašen 😊 Lunamoon , vidim da i ti imaš hipotireozu , da li si na terapiji kakvoj ? 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

lunamoon
    29. Travanj 2021. 16:48

Buhtlice oh. Nadam se dobromee ❤️ kad ces piskiti opet?
    Ri ma moj tsh varira od 4.5-5.5 ostali hormoni stitnjace i antitijela su uredni. Pa zato nisam dobila nikakvu terapiju .Endokrinolog mi je je rekao da se u slučaju trudnoće javim odmah ili u obrati neplodnosti ako do toga dođe. Vidim da si ti dobila DG Hašimoto nakon spontanih 😔. Je li ti sad ok?

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

buhtlica23
    29. Travanj 2021. 16:58

lunamoon

Ri ma moj tsh varira od 4.5-5.5 ostali hormoni stitnjace i antitijela su uredni. Pa zato nisam dobila nikakvu terapiju .Endokrinolog mi je je rekao da se u slučaju trudnoće javim odmah ili u obrati neplodnosti ako do toga dođe. Vidim da si ti dobila DG Hašimoto nakon spontanih 😔. Je li ti sad ok?

Ne planiram do iduceg tjedna, ubi me trazenje sjenica 🤣 nadam se da cu bit karakter pa izdrzat 🤣🤣
    Kako si ti?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sunshine10
    29. Travanj 2021. 17:17

Lunamoon draga taj TSH je jakoo visok ukoliko se radi na trudnoci, on mora biti ispod 2 ili 2. Moj je ljetos u augustu nakon vanmatericne bio 4.9 (usljed  stresa) I kad sam ga u martu ponovo provjeravala bio je 2.9, sam se smanjio.  I ginekolog mi je rekao iako je to 2.9 u normali za obicne ljude 🤣  za trudnocu mora biti nizi.  Isla sam onda kod endokrinologa I dobila sam euthyrox tablete , pijem dnevno 12.5 mg odnosno 1/4 tablete od 50 mg. Ne znam da li si rekla endokrinologu  da radiš na trudnoci. Ali to sto ti nisu nista dali za smanjenje TSH je van svake pameti . 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Travanj 2021. 17:26

lunamoon

Slažem se sa su shine u potpunosti... 2 5 i ispod 2 cak.. Trebas to spustati... Posavjetuj se svakako sa gibekologom... Mislim da bi obavezno to trebala sniziti

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI