Curke pišnila... zasad ništa... a da imam simptome da mi pamet stane, onako sacekat cu kraj tjedna...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Malina koji si dpo? Vjerujem da je još rano.
RioMare ma i ostali nalazi će ti biti dobri Meni stižu idući tjedan, nadam se isto da će biti sve ok
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Pozdrav, curke.
Evo mene opet. Nadam se da ste sve super i držim fige svima koje očekujete te dugoočekivane plusiće uskoro. Kod mene je čudna situacija pa da se posavjetujem.
Zadnja M je bila 26.3., prema kalendaru O je trebala biti oko 18.4. jer su mi ciklusi duži oko 35-38dna. Prema tome slijedeća M treba bit tek 3.5. Jučer sam primjetila roskasti iscjedak i mislila da sam dobila. No nista samo to i malo na papiru kad se brišem. Jel moguće da se nadam da je ipak bilo implatacijsko? Kad najranije mogu napravit test? Jel imala koja takvu situaciju?
Budite mi pozdravljenee.. 💙💙
04.09.2011. 👫
29.06.2019. 💒
PCOS - Gyinositol
28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
17.05.2021. UZV 🔜🔎
Bambinaduso, kako si sto se desava kod tebe?? 💜💜
Hej, draga Marice.. 😄❤️
Evo ja sam ok, čekam M pa da mogu ponovno na listu.. 😍
Ovaj ciklus smo napravili pauzu i baš mi je trebala psihički i fizički!
Četiri ciklusa koja smo pokušavali, imala sam bolove već par dana nakon ovulacije, znači nešto se događalo, ali očito nije uspjelo uhvatiti se..
Ovaj ciklus me ništa ne boli, nisam izmorena od tih čudnih simptoma, baš normalni lagani PMS..
Ma znaš što ja razmišljam, da li bi ja to trebala reći ginekologu, tu razliku što primjetim između ciklusa pokušavanja i nepokušavanja? 🤷♀️
Nešto se dogodi u nekom trenutku, možda iz nekog razloga implementacija ne uspijeva..
Baš ću vidjeti još jedan ciklus kako će mi biti i onda ću se naručiti..
I čekamo nalaz spermiograma, trebao bi danas doći.. 🤞
Kako si ti? U kojoj si fazi? ❤️
Jutroo ❤☕
Malina_10, kako test bez da postavis sliku tu ? 🤔❤
Monn3 moguće da je implantacija, drzim fige da jeste 🤞❤ A ako jeste msm da mozes da uradis test za dva dana. ❤
Svim novim devojkama zelim dobrodošlicu, da ne imenujem svaku posebno. 💋❤
Svima ostalima zelim lep dan ❤❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Lori samo nagađam jer smo pikali s dosta dana razlike, po prvom sam 11dpo, po drugom jedva 8dpo, tako da malo sam uvjerena da je mozda bol u jajnicima koja je trajala samo 1 dan (jucer) s naglim i malim žutim iscjetkom (a svo vrijeme imam bijeli) mozda bila impl...danas opet toga nemam, jer danas me apsolutno nista ne boli, a jucer od noci i do podneva bas oba su mi se meškoljila i boljela.. primjecujem da stalno moram piškiti, tempica mi je bila do sada 36.6, danas ujutro 36.0... tak da fakat ne znam... jos se nadam...
Sandričak haha a kaj da snješka bacam, obecajem kako god da bude, slikam za par dana 😇
-malo sam se i ražalostila na sve te testove, sad sam se opet vratila Muller-ovima, Clear blue mi je s evaporacijskima očaj, a nisam sigurna na First Sign od dm- a od zadnji puta jer sam na dva imala lijepe crtice i onda više ništa i nastupila je menga, tako da dokle god ne vidim crticu bez naočala onako crvenu i dokle god M fakat ne bude ciklusom dosla, do tada se bojim opet svih suza koje sam prolila do nedavno... tesko mi je vec psihicki, ne znam jel 8mj od 2020. Sad vec malo ili dosta...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Bambina obavezno javi nalaze spermiograma 🤞🤞🤞
Lori pfff ja otkad ne radim svaki mi je dan subota, ne mogu se požaliti 😂😂
Malina nadam se da je rano još 🤞
Monn heej nadam se da je, čekamp tvoj testić 🤗
Ancio nadam se da će te mrvica ipak iznenaditi 🤞🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure, hvala svima na dobrodošlici. Ne trebam dobiti 5.5. :) pratila sam po sluzi i aplikaciji. Proslu trudnocu sam isla na folikulometriju i tada je O isla 14 dan ciklusa. Tako sam navela i u aplikaciji. Terapiju za trombofiliju ne uzimam jer je suspecta otklonjena na porodu jer je posteljica bila uredna.
Za trakice sam čula, no o njima ne znam ništa. Prosvjetlite me. :) također i o vitaminima, čajevima itd.
Radujem se vašim plusićima.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Lori, Rio ma evo me. Danas idem u nocnu pa lagano kuliram danas 😂 iduci tjedan imam nabacanih smjena pa ce mi dobro doci da ne razmišljam o t previše. Danas sam 3dpo valjda .. i tako .. uglavnom kod mene su dosadni dani ciklusa i sve sporije prolaze 😂
A kako ste vas dvije? Rio super za briseve. ❤️ Sto jos čekas.. anaerobne?
Svim ostalim curama ❤️ da ne navodim sve redom 💜
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Malina nadam se da je jos rano i da vještica nece doći ❤️ ma ne znam meni to mjerenje tempice nikako ne sjeda. Mislim temperatura tako varira iz xy razloga.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji