Lori upravo to. Zakopan se u job i ne razmišljam o nisčemu 😂 ajde sretno da ti bude sve uredno i onda lov na + ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Inna samo strpljivo 🥳🥳 joooj puknuo kondom? 🤦♀️ Znači to mi se nikad nije dogodilo, mislila sam da je to nekakav mit 😂 ako se mrvica i primi sada nadam se da će sve biti u redu 🤞❤️
Lunamoon ma u onom sam dosadnom dijelu ciklusa, m traje, ništa ne odbrojavam i nema seksa. Užas! Tj odbrojavam do seksa 😂😂
Bambinaaaaaaa odlično! 🥳🥳🥳🥳 Presretna sam zbog dobrog nalaza kao da je od mog dragog, vi da znate koliko se radujem na vaše plusiće i dobre nalaze rekle bi da sam luda 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bok cure 🙂🙂
Nije me malo bilo, nisam sve stigla popratit nemojte zamjerit, svim novima zelim dobrodoslicu i da sto prije ugledate svoje plusice 😊😊
Bambina super za nalaz speemia, bas mi je drago 😀😀
Lori vidim pitala si za mene, tu sam, evo stigla vjestica dan ranije 😔 sta je tu je...mm ce ic na spermio ovih dana, ja idem kod hematologa 14.5 radi zeljeza sto mi varira, pa cemo vidjet za dalje....
Svima ostalima 😘

👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Lu super za ovulaciju, nadam se da će biti uspješan napad. 🥰
Monn nadam se da je implantacija u pitanju. 🤞
Malina nadam se da je rano još i da ćeš uskoro vidjeti svoj plusić. 🤞
Inna woooow koji pik, nadam se da će i sljedeći ciklus biti takav, ako ne i bolji. 😉🥰
Bambina super za dobar nalaz, jako mi je drago. 🥰❤️
Ancioo nadam se da su valunge u ovom slučaju dobar znak. 🤞❤️
Skategirl žao mi je zbog M. 😢
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Bambina a mislim da su ti ovulacijski bolovi individualni i nisu svaki ciklus isti, neznam bas dali to znači da se besto primilo iskreno... Nebi se u to pouzdala.. Sretno za nalaze danas💜💜 ja sam dobro evo mislim 1dpo krenulo hahahha takonda polako sada cekanje
Ancioooo uh uh ti i taj tvoj poznati pik hahaha. Ja i dakje mislim sa se tu nesto može desit iako pik nije pokriven... Javljaj nam svakkao promijene i drzimo naravno figice🤞💜
Akneshehehe kupis trakice i ja ti ih krenem piškit ful rano oko 8 dc već... Mislim da se krene inače od 11dc a sad neznam kako tebi otprilike idu ovulacije... Piško ti se od 11h ujutro pa do 20h navecer max... Al nemoj prije 11...i cekas da uhvatua da ti obadvije crtce budu jednake boje ili najbolje kad bi bila testna tamnija od kontrolne i to ti je onda naš famozni pik!! Nakon toga bi O trebala nastupit od 12-36h💜💜💜
Lunamoonn cekam hpv i ponovljenu papu.. Anaerobne su isto ok, kao i klamidija i urepplasma i mycoplasma... 💜💜
Wondererr 4dpo ha??! 💜🤞 Jos malo u veliko odbrojavanne... Kad si planira počet piškit?
Inna💜💜🤞🤞 ženice kako si mi ti? Juuu vidim jako lijep pikić.. 😭😭 Znači kolilo pauziras?
Loriiii💜💜💜
Bambinaaaa vidim sad nalaz...super odlično bravoi,!!
Bellaaaaa💜💜💜💜a duso mislimo na tebe nadam se da si ok i da nam se javis ponekad... Makar sa plusićem💜💜💜

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hvala puno, drage moje.. ❤️
Jedna nedoumica manje, idemo dalje sljedeći ciklus malo opuštenije nego prošle koji su me psihički baš izmorili, ali pišnut ću ja trakice bez obzira.. 😄
Javim za novi datum pa će me t.loza upisati na listu svojim magičnim prstićima! 😍
Rio Mare, problem je što su meni bolovi započinjali odmah nakon ovulacije i trajali do početka M plus štrecanja i preznojavanja preko noći..
Čudno, prečudno..
Oooo, sretan 1. dpo! Pratimo simptomčiće, haha! 🤞🤗
Skategirl, glupa M! Jeste bili pokrili prošli ciklus?

10 dpo, negativan kinez.
Baš sam tužna. Imam nekakav žućkasti spotting danas.

👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
10 dpo, negativan kinez.
Jos ti je rano za bit tuzna ima vremna za pojavit se 💜🤞

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
10 dpo, negativan kinez.
Hej, tek si 10 dpo, rano je još za otpisivati ciklus, ima još nade. Držim fige. 🤞🥰❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Buffy meni je na 10 i 12dpo kinez bio negativan a 13dpo sjenica koja je bolje crtica. Jasno vidljiva. Ima nade jos 🤞

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji