Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    28. Travanj 2021. 22:49

Ajme bila na glupom njemackom i sta propustih mein Gott!!
    Cestitam Tijana a mislim da mogu cestitati i Lazy O jer ovo je super sjena!! To zenske!
    Buhtlice hahaha pa ti ga bas volis piskit😂 Bit ce kroz 2 dana sigurno to tamnije, znam da je koma ovo iscekivanje, vrijeme kao da stoji🤞🤞🤞

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    28. Travanj 2021. 23:08

t.loza 🎀

Marinci

t.loza 🎀

Heeeej Ameliee sjećam te se 😁😁 drago mi je da si se vratila!
    Šerif je odobrio tvoj ulazak i stavljena si na listu 👮‍♀️
    Hahahaha nasmijala si me s ovim štapićima za uši, dok pokazuju plus dobro je 😁 želim ti da čim prije ugledaš plusić. A btw, u bolje vrijeme nisi mogla doći jer mi se čini da sam donjela sreću preuzimanjem liste jer stalno upisujem neke plusiće 🥰🥰😁 nadam se da ću i tvoj uskoro ❤️

Loza kako je bit na poziciji serifaa

Bitchin' 😎

BOME!😂😂😂😂😂

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 23:34

Wonderer vjeruj mi da više pohvala i čestitki dobijam ja nego cure s plusićima 😂😂 kako si mi?
    Evo mi Loriiiiiii ❤️ znam da si najavila da ćeš rjeđe pisati, ali ispričnica ti ne vrijedi baš toliko dugo 🤔

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Zelenooka95
    29. Travanj 2021. 00:35

Radila sam papu danas, čekam rezultate. Taman dok to bude nadam se da ću odraditi briseve, pa ću vidjeti šta dalje. A ovulaciju nisam pratila, muž bude na terenu 3-4 sedmice pa jednu sedmicu kući, tako da smo svakako tu jednu aktivni, nekad se potrefi na plodne dane (po aplikaciji), nekad ne. Ciklusi inače na 27-28 dana. Znam da svašta nešto utiče al sam sad kao krenula nekim redom, ako već ne znam gdje je zapelo da bar saznam gdje nije. 

Inna_92
    29. Travanj 2021. 01:03

LazyO pa ovo je diiiiivna sjenica, vidi se iz aviona! 😍😍 Čestitam ti 😘😘 Neka samo tamni 😚

Tijana i Aurora čestitke žene na trudnoći😍❤

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Samoja6
    29. Travanj 2021. 01:07

TijanaB

Cure je li koja od vas pušač?
    Ja ne znam kako ću ostaviti jer nikad nisam prestajala evo već 15godina.

I ja sam pušač... Dan ne počinjem bez toga i kave...
    Kad sam ostala trudna, gin je rekla ne prestajati naglo jer ću napraviti više štete nego koristi, ali valjda čim sam saznala sam sama puuuuno smanjila... Nekako, kao da sam bila svjesna da nije dobro, nije me toliko vuklo i nisam htjela! Zapalila bi tako doslovno jednu ujutro uz kavu i 1-2 još kroz dan jer ipak nisam mogla totalno bez njih... Ali vidiš, moja kuma, i jedna frendica, njih je u trudnoći toliko vuklo za cigaretom da to nije bilo normalno! Stalno im je tražilo, samo kava i cigarete! I obe su rodile evo sad već 2 djece potpuno zdrave...
    I btw, što se tiče doktorice, došlo mi je da poludim, pobijesnila sam! Ovo zdravstvo u ovoj državi je stvarno otišlo da oprostite u krasan k! I baš nekako gubim volju više natezati se s njima, mislim da ću probati malo opustiti se... Imam feeling da ću na ovakav način totalno "otići"! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• aknes
    29. Travanj 2021. 01:30

Pozdrav svima! 
    Bila sam na podforumu ljetne bebe 2018. i ostao mi je u divnom sjećanju. Mama sam curice kojaće 1.8. 3 godine. Nju smo pravili prirodnim putem 3 godine. Oboje zdravi ali su bili ogromni stresovi prisutni, pa je zbog toga bilo otežano začeće. 
    U 36. tt dr. je vidjela "infarkt posteljice", slala me na d dimere i dijagnosticirala sumnju na trombofiliju. Budući da sam hospitalizirana u 37+6, dr nisu htjeli započinjati s terapijom. Porod izvrstan, posteljica uredna, sumnja otklonjena.
    Muž 33 godine, ja 35. 
    Budući da pokušavamo od 12.2020. odlučila sam se opet uključiti.
    Ne uzimam ništa, nismo krenuli na pretrage. Pratim ovulaciju i plodne dane i pokušavamo. 
    Svaki savjet je dobrodošao.

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

lunamoon
    29. Travanj 2021. 07:10

Jutro cure. Ne stignem se bas uključivati ovih dana, ali škicnem vas.
    Škicnem i padnem u trans od silnih ➕➕➕
    Pa cure čestitam vam svima od srca. ❤️❤️
    Očito je proljece svima probudilo jajnike 😁💪

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    29. Travanj 2021. 07:11

I dobrodošle nove cure 💜

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Bambina
    29. Travanj 2021. 07:28

Pa cure drage, plusići padaju na sve strane! Čestitam i držim fige! ❤️🤗
    T.loza, imaš neku magiju u sebi! 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.