Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    29. Travanj 2021. 17:30

Rio, Wonderer neka čekanje što brže prođe i da nam osvanete na vrhu liste! ❤️
    Ri znala sam imati iscjedak nakon ovulacije, ali se ne sjećam nakon koliko točno vremena. Mislim da je to sve ok i nadam se da je ponovno simptom T. 🤞🥰❤️
    Lunamoon ufff baš je visok TSH, nisam se s tim toliko susretala izuzev ovdje na forumu, ali gotovo je uvijek bilo kako su ti Sunshine i Rio napisale, 2 ili ispod 2 za T. 

Znala sam da mi matematika nije jača strana, ali da ne znam brojati dane na kalendaru, joooj jooooj iznenadila sam samu sebe. 🤦‍♀️😂 Instalirala sam Premom, lijepo mi kaže da sam 12 dc (ne 10 kako sam ja pametna izbrojala), trakica mi je low, ali da počnem piškiti 2 dnevno, ooooh teško mi palo... 🙈 Još da se malo moderniziram pa ću pohvatati i vaše tempice i grafove i ostale bačkarije. 😘

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Travanj 2021. 17:40

Ameliee

Rio, Wondererneka čekanje što brže prođe i da nam osvanete na vrhu liste!❤️
    Riznala sam imati iscjedak nakon ovulacije, ali se ne sjećam nakon koliko točno vremena. Mislim da je to sve ok i nadam se da je ponovno simptom T.🤞🥰❤️
    Lunamoon ufff baš je visok TSH, nisam se s tim toliko susretala izuzev ovdje na forumu, ali gotovo je uvijek bilo kako su ti Sunshine i Rio napisale, 2 ili ispod 2 za T.

Znala sam da mi matematika nije jača strana, ali da ne znam brojati dane na kalendaru, joooj jooooj iznenadila sam samu sebe.🤦‍♀️😂Instalirala sam Premom, lijepo mi kaže da sam 12 dc (ne 10 kako sam ja pametna izbrojala), trakica mi je low, ali da počnem piškiti 2 dnevno, ooooh teško mi palo…🙈Još da se malo moderniziram pa ću pohvatati i vaše tempice i grafove i ostale bačkarije.😘

Piški svakako i ubaci nam sliku da pratimo skupa s tobom... 💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Angeleyes
    29. Travanj 2021. 17:41

Inna_

Ovo hopsanje s kondomom me skroz vraća u mladost.😄 Da ne spominjem da nam je prekjučer puknuo…🙈 Ulovila me takva panika, jedva sam se smirila.

Evo vidim da si i ti na terapiji, kod mene isto ureaplazma, dobili Doksiciklin. Kaze mi doktorica da je dosta jak taj antibiotik 🤦🏼‍♀️ kakva su tvoja iskustva? Mi necemo ni s kondomom, najezim se kad se sjetim te gumice.😖

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Ri
    29. Travanj 2021. 17:42

TSH zaista mora biti “savršen “ - kako je rekao moj ginekolog . Meni je stalno varirao ali sada sa poboljšanom terapijom je 1,8 i to je u redu . Boze , koliko stvari mi imamo za iskontrolirati 🙈

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

lunamoon
    29. Travanj 2021. 18:05

Ma hvala cure sto brinete. ❤️ Rekla sam da radim na trudnoci, ali obzirom da on jako varira rekla je da bi terapija donjelau vise štete nego koristi, a kad ostanem trudna da se onda obavezno javim.  To je bilo krajem prošle godine  Mislim moje sve probleme svi doktori pripisuju poslu koji radim  i sve je kao mlada si imas vremena 🤷 ali fakat. Vec me to nervira. Svakako cekam do ljeta. Ako se ne dogodi trudoća ići cu na detaljniju obradu svega i svačega.

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

🌈Wonderer🌞
    29. Travanj 2021. 18:06

Heeej curke!
    Lozice, kod mene temp. nista ne znaci (osim da je bila O), tek 3. dan sljedećeg ciklusa padne. Ali navukla sam se na mjerenje 😎.
    Rio Marice, vidjet ću sto će se događat u narednim danima, generalno sam misljenja da je sve prije 10 dpo rano jer svi mi zelimo sjenice pa ih cesto i umislimo od prevelike zelje 😊.
    Amelie, hvala ti, zelim ti isto to!
    Sto se tice TSH, meni je sredinom 11. mj. bio 2.03 a u 3. mj. ove godine 2.53. Nemam pojma zasto. Moja gin. misli da je i ovaj zadnji ok 🤷‍♀️.
    Sto se tice iscjetka, valungi, imam sve to tijekom dpo, iscjetke svih nijansi i gustoca, kulminiralo je prosli mjesec tragovima krvi na 7 dpo, ali sve to 0 bodova za sad. Valunge u noci imam vec od sinoc, redovite su mi nakon O. Zato ne dozivljavam previse simptome, nema smisla jer svi smo razliciti.
    Buffy, Buhtlice, samo strpljivo, pojavit ce se crtice.
    Bambina, super za nalaz 💪!
    Skategirl, zao mi je sto je dosla glupaca 😔.
    Lunamoon, Sandricak, Mare, Anci… javljajte novosti tijekom dpo dana 🤞🤞.
    Lozice btw, ocito mi je promaknulo, imas vec green light za ovaj ciklus 😃?
    Ginny, di si zeno?
    LazyO, kad stignes, javi seee 😘😘.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    29. Travanj 2021. 18:11

lunamoon

Ma hvala cure sto brinete. ❤️ Rekla sam da radim na trudnoci, ali obzirom da on jako varira rekla je da bi terapija donjelau vise štete nego koristi, a kad ostanem trudna da se onda obavezno javim. To je bilo krajem prošle godine Mislim moje sve probleme svi doktori pripisuju poslu koji radim i sve je kao mlada si imas vremena 🤷 ali fakat. Vec me to nervira. Svakako cekam do ljeta. Ako se ne dogodi trudoća ići cu na detaljniju obradu svega i svačega.

Ali ako ne dolazi do trudnoće taj TSH ti može bit razlog tofa sto ne dolazi... Ali ako si ti tako odlučila onda poštujem mada iskreno mislim da ti terapija nebi škodila jer sve mi koje imamo iznad 2. 5 svima dr ili gin dao terapiju da se mora spustiti... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Ri
    29. Travanj 2021. 18:13

sad je sve super , napokon, nako 3 put asto su mi mijenjali terapiju, sad je tsh 1,8.

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Inna_92
    29. Travanj 2021. 18:14

Angeleyes

Inna_

Ovo hopsanje s kondomom me skroz vraća u mladost.😄 Da ne spominjem da nam je prekjučer puknuo…🙈 Ulovila me takva panika, jedva sam se smirila.

Evo vidim da si i ti na terapiji, kod mene isto ureaplazma, dobili Doksiciklin. Kaze mi doktorica da je dosta jak taj antibiotik 🤦🏼‍♀️ kakva su tvoja iskustva? Mi necemo ni s kondomom, najezim se kad se sjetim te gumice.😖

Angeleyes
    Nije mi bio strašan doksiciklin, ali obavezno prije uzimanja treba nešto pojesti. Jedan dan sam ga popila natašte, užasna mučnina me uhvatila.
    Uzimam i probiotik 1x dnevno

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

lunamoon
    29. Travanj 2021. 18:20

RiO MArE🐟😅❣️

lunamoon

Ma hvala cure sto brinete. ❤️ Rekla sam da radim na trudnoci, ali obzirom da on jako varira rekla je da bi terapija donjelau vise štete nego koristi, a kad ostanem trudna da se onda obavezno javim. To je bilo krajem prošle godine Mislim moje sve probleme svi doktori pripisuju poslu koji radim i sve je kao mlada si imas vremena 🤷 ali fakat. Vec me to nervira. Svakako cekam do ljeta. Ako se ne dogodi trudoća ići cu na detaljniju obradu svega i svačega.

Ali ako ne dolazi do trudnoće taj TSH ti može bit razlog tofa sto ne dolazi… Ali ako si ti tako odlučila onda poštujem mada iskreno mislim da ti terapija nebi škodila jer sve mi koje imamo iznad 2. 5 svima dr ili gin dao terapiju da se mora spustiti…

Jasno. Zato mi je i rekla ako ne dolazi do t kroz godinu dana da se javim. Ginekologica nije reagirala taj nalaz endokrinologa. Tako da ne znam sta bih mislila. Mislim da su endokrinolozi cudni ljudi. 😂 Promijenila sam ginekologicu prije 2 mu.  pa se  spremam na razgovor sa novom pa cu joj naglasiti i ovaj problem. Jer ono u kolovozu Ce biti godinu dana kako pokusavamo. 😔

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.