Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    *Buffy*
    28. Travanj 2021. 15:59

aurora12

Odnos je bio 11.4. a 24.4. sam imala implantacijsko krvarenje (tamno smede i sljedeca 2 dana jako slabo svijetlo smede). Po dr.impl.krvarenje ne moze biti tako kasno i narucila me na pregled 7.5. Zanima me sto mislite je li impl.mogla biti tada ili nesto nije u redu? 

Ne mora dan odnosa značit dan začeća  možda si ovulirala tipa 12.4. navečer, a oplodnja se desila 13.4.
    Jer ne računa se implantacijski spotting po ovulaciji, nego po začeću.. koliko ja znam  ako griješim, nek me cure isprave.

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 16:11

Buffy istina da vrijeme sporo prolazi, ja sam čak do 7dpo iole normalna, a od 7dpo pa na dalje ne garantiram za svoje postupke 🙈
    Samoja ma sve će to bit dobro, samo eto malo strpljenja treba 🤗
    Aurora čestitam! Želim ti mirnu i urednu trudnoću ❤️ za ostalo se ne razumijem pa ću ti samo zaželjeti sve najbolje 🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    28. Travanj 2021. 16:23

Pozdrav drage dame! 
    Jedno sam se vrijeme kratko javljala na ovoj temi, no nizom nesretnih okolnosti koje uz malu bebu okupirale moje dane nisam bila u mogućnosti ništa pratiti, a bome niti natipkati. Kako je sve to iza mene (osim djeteta jel, ona ponosno kao pijanac baulja pored mene 😂), a i napokon je stigla dugoočekivana prva gadura poslije poroda (vjerovatno prva i jedina kojoj sam se istinski veselila), mislila sam se pridružiti ovoj veseloj skupini u odbrojavanju. Kako nemam još pojma kakvi su mi ciklusi, vjerovat ću telefonu da zna što priča kada mi kaže da je sljedeći datum za (ne)dobit 16.5., pa bi molila cijenjenu voditeljicu liste (i koliko sam pohvatala zadnjih nekoliko desetaka stranica - šerifa ove teme 🤦‍♀️😂) t.lozu da me ubaci kada uhvati cajta. Btw., i prošli puta sam taman upala kada je bila neka frka pa ozbiljno mislim da ovaj forum ima namjeru da me odvrati od piskaranja ovdje, ali ne dam se još. 🙈😝
    Uglavnom, religiozno piškim sve vrste štapića, kada mi je pofalilo LH, ozbiljno sam pomislila da navike radi popiškim i jedan štapić za uši, ali sam se skulirala na vrijeme. 😅 Mislim da ću se i baciti na mjerenje bazalne kada krenem raditi, što je uskoro. 😭😭
    Svim trudnicama na vrhu liste želim sretnu, urednu i mirnu trudnoću. ❤️ Svim trudilicama želim da se što prije torpediraju na vrh s jednim debelim, masnim ➕!!! 🥰❤️
    Isprike na dugačkom postu, ode se baciti na čitanje zaostataka. 👋🏻

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 17:24

Heeeej Ameliee sjećam te se 😁😁 drago mi je da si se vratila!
    Šerif je odobrio tvoj ulazak i stavljena si na listu 👮‍♀️
    Hahahaha nasmijala si me s ovim štapićima za uši, dok pokazuju plus dobro je 😁 želim ti da čim prije ugledaš plusić. A btw, u bolje vrijeme nisi mogla doći jer mi se čini da sam donjela sreću preuzimanjem liste jer stalno upisujem neke plusiće 🥰🥰😁 nadam se da ću i tvoj uskoro ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Marinci
    28. Travanj 2021. 17:40

t.loza 🎀

Hahahaha nasmijala si me s ovim štapićima za uši, dok pokazuju plus dobro je 😁 želim ti da čim prije ugledaš plusić. A btw, u bolje vrijeme nisi mogla doći jer mi se čini da sam donjela sreću preuzimanjem liste jer stalno upisujem neke plusiće 🥰🥰😁 nadam se da ću i tvoj uskoro ❤️

Loza kako je bit na poziciji serifaa

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Loza 💙😇
    28. Travanj 2021. 18:16

Marinci

t.loza 🎀

Loza kako je bit na poziciji serifaa

Bitchin' 😎

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    28. Travanj 2021. 18:21

Ja cu se ubit vise sa ovim testovima 😅 nadobudno sam poslala muza u ljekarnu po test od 10 mlu on doneae digitalni clearblue koji pokazuje tjedne od 25 mlu naravno da je negativan. Da ne govorim da ga je platio 80 kn 🤣 kaze pa.ona fina zena je rekla d aje taj najbolji 🤣 reko ova fina zena ce te zadavit. Tako da sad idemo opet u pokusaj broj 2 po neki osjetljviji🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

TijanaB
    28. Travanj 2021. 18:22

Uradila sam danas digitalni i to ne sa prvim urinom 😁
    https://ibb.co/3R0tPtJ

buhtlica23
    28. Travanj 2021. 18:23

Iako mislim da nista od tog, noo mantram si onu kako zracis tako privlacis ! ticnu dok ne popiskim sve testove ovog svijeta 🤣😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    28. Travanj 2021. 18:23

TijanaB

Uradila sam danas digitalni i to ne sa prvim urinom 😁
    https://ibb.co/3R0tPtJ

Cestitaam 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.