Uradila sam danas digitalni i to ne sa prvim urinom 😁
https://ibb.co/3R0tPtJ
Cestitam draga💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Pozdrav ženicee. Mene nije bilo nekoliko mjeseci, od decembra ili januara, čini mi se. Muž na terenu pa smo bili vrijedni kad god je dolazio kući. Danas sam išla kod gin, msm da smo sebi dali dovoljno vremena, više od godinu. Danas mi dr preporučila da mm uradi spremiogram, a ja briseve pa po potrebi i prohodnost. Pa nam je tek sad neka frka. Šta bi mogao biti sljedeći korak?
PS čestitke na plusićima koje nisam ispratila. A ostalima podrška, da ubrzo bude još pozitive.
Uradila sam danas digitalni i to ne sa prvim urinom 😁
https://ibb.co/3R0tPtJ
Cestitam draga💜💜
Hvala ❤️🥰
100 testica 😂 a ja kad narucim po 10 kom se mislim dali sam pretjerala. Ahhaha prejake ste. Buhtlica meni su 10mlu testici uvjek pokazivali plusic navecer ili popodne. Ujutro ili bijeli ili sjene. Neznam imat cu neki alien urin. Uglavnom.ja piskim na 9 dpo i to unedoba nikad ujutro. A testova sam popiskila uhuhuhu. Sretno ti. Cestitam na pozitivnima
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
TijanaB ❤️
Buhtliceeeee kazneni bodovi za negativnr stavove!! 😤 Di je testiććć
Zelenooka95 dobrodošla :) super za ove pretrage koje si navela. Ako to sve bude uredno ja bi si dala vremena tipa još pola godine i nadat se najboljemu :) ne znam što bi bio sljedeći korak. Jesi li radila hormone i papu?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ljuta sam ko pas sada! Zvala sam doktoricu, ja neznam stvarno, kao da iz svog džepa plaćaju pretrage! Kaže da sam prošle godine vadila krv! E paaaaaa??! I neda uputnicu! Jbt oćeš napraviti kontrolu i ne daju ti!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ljuta sam ko pas sada! Zvala sam doktoricu, ja neznam stvarno, kao da iz svog džepa plaćaju pretrage! Kaže da sam prošle godine vadila krv! E paaaaaa??! I neda uputnicu! Jbt oćeš napraviti kontrolu i ne daju ti!
Zezaaas ?? 😳😳😳 koja debilkaa.
Jel mozes da promenis doktorku da predjes kod drugog i da ti da uputnice za sta god hoces. ?
Tijana cestitaaam ❤❤ sad sam isla na onaj link i narucila 50 testova. 😂😂🤣 ti si kriva 😋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Pozdrav drage dame!
Jedno sam se vrijeme kratko javljala na ovoj temi, no nizom nesretnih okolnosti koje uz malu bebu okupirale moje dane nisam bila u mogućnosti ništa pratiti, a bome niti natipkati. Kako je sve to iza mene (osim djeteta jel, ona ponosno kao pijanac baulja pored mene😂), a i napokon je stigla dugoočekivana prva gadura poslije poroda (vjerovatno prva i jedina kojoj sam se istinski veselila), mislila sam se pridružiti ovoj veseloj skupini u odbrojavanju. Kako nemam još pojma kakvi su mi ciklusi, vjerovat ću telefonu da zna što priča kada mi kaže da je sljedeći datum za (ne)dobit 16.5., pa bi molila cijenjenu voditeljicu liste (i koliko sam pohvatala zadnjih nekoliko desetaka stranica - šerifa ove teme🤦♀️😂)t.lozuda me ubaci kada uhvati cajta. Btw., i prošli puta sam taman upala kada je bila neka frka pa ozbiljno mislim da ovaj forum ima namjeru da me odvrati od piskaranja ovdje, ali ne dam se još. 🙈😝
Uglavnom, religiozno piškim sve vrste štapića, kada mi je pofalilo LH, ozbiljno sam pomislila da navike radi popiškim i jedan štapić za uši, ali sam se skulirala na vrijeme.😅Mislim da ću se i baciti na mjerenje bazalne kada krenem raditi, što je uskoro.😭😭
Svim trudnicama na vrhu liste želim sretnu, urednu i mirnu trudnoću.❤️Svim trudilicama želim da se što prije torpediraju na vrh s jednim debelim, masnim➕!!!🥰❤️
Isprike na dugačkom postu, ode se baciti na čitanje zaostataka.👋🏻
Dobrodosla nazad. Bas me je nasmejala tvoja poruka 😂😂❤❤
Da sto pre odes sa ove teme u lepse teme 🤞🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.