Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    27. Travanj 2021. 19:54

E curke trebam još jedan savjet ukocila su me ledja i doktorica mi je savjetovala normabel u brušenje da se malo opusti misic moze li to djelovati na zacece iako mi je tek danas menga došla tako da valjda će za par dana izaći iz mene al mi svejedno nije

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    27. Travanj 2021. 19:55

Marinci

E curke trebam još jedan savjet ukocila su me ledja i doktorica mi je savjetovala normabel u brušenje da se malo opusti misic moze li to djelovati na zacece iako mi je tek danas menga došla tako da valjda će za par dana izaći iz mene al mi svejedno nije

Joj kakvo brušenje brufen sam napisala mob pise svastq

👦38👩32

Marinci
    27. Travanj 2021. 19:56

lunamoon

t.loza 🎀

lunamoon

SAYURI

simba

t.loza 🎀

SAYURI

t.loza 🎀

Buhtlice pfff ne možeš nam s ovakvom sjenicom pričekati dan 😂
    Marinci ❤️❤️
    Cure s LH teme - mislim da bi sad stvarno bilo dosta. Ne sudjelujete u našim raspravama, odjednom ste se pojavile nepozvane i unjele nemir. Sayuri želim ti ugodnu i mirnu trudnoću, kao što sam već rekla i Anitram.

🙄 Koji vrag?

Ma pusti…
    Jel tebi danas o ili si 1dpo?😁

Imala sam jucer ovulacijske bolove cijeli dan. Tako mi je svaki ciklus. Tepicu ne mjerim jer radim u turnusima i imam bas neuredan bioritam. Tako da nemam pojma. Pretpostavljam da je bila gledajući zadnje cikluse.
    Hopsam sa svojim čovjekom pa sta bude 😁❤️

Ma zeno hopsaj ja i moj smo dogovorili da ga napadam odma nakon stvari 

👦38👩32

SAYURI
    27. Travanj 2021. 19:58

Sandričak

SAYURI

simba

t.loza 🎀

SAYURI

t.loza 🎀

Buhtlice pfff ne možeš nam s ovakvom sjenicom pričekati dan 😂
    Marinci ❤️❤️
    Cure s LH teme - mislim da bi sad stvarno bilo dosta. Ne sudjelujete u našim raspravama, odjednom ste se pojavile nepozvane i unjele nemir. Sayuri želim ti ugodnu i mirnu trudnoću, kao što sam već rekla i Anitram.

Ulijetala je Masa nama sa svojim problemima, kako ce pauzirati i slicno…dobro se pauzirala 😛
    Ne kuzim samo kak vama nije ponizenje da vas neko folira i pravi budalama, vi dajete podrsku, a sta cemo kad dodje plakati ako krenu problemi zbog te pape? Hocete li je i onda tapsati, ili cemo opet mi biti zloceste???😜

Njena trudnoća njena stvar. Ja joj želim sve najbolje i da se ništa loše ne dogodi. Ne daj Bože lošeg ishoda mislim da joj bilo čije pametovanje i "rekla sam ti" neće pomoći, jer ništa u takvoj situaciji ne pomaže.
    I da, smatram izuzetno zločest onaj komentar jer nije prvi. Viđala sam ga i ranije kad je bio upućen drugim curama na drugim temama kojima ja ne pripadam, ali se nisam petljala jer, kao što rekoh, ja tamo ne pripadam i moji negativni ili obrambeni komentari nisu dobrodošli. Nekad nije loše zadržati stvari za sebe :)

Evo i mene sa Lh teme, ali samo zato jer sam bila znatiželjna o čemu je riječ.😁 I imam samo jedno pitanje! Da li na ovom forumu postoji šerif iliti šefovi podgrupa da odlučuju tko i gdje šta može pisati? Mislim, čitam kako se tjera jedne druge iz grupa, kao da to netko ima pravo odlučivati. Da li se plaća članarina? kome?😂😂
    Na kraju krajeva, mene baš briga, ja sam Maši čestitala i drago mi je. A sad, da li je to napravila svjesno, pa nas laže, da li ti testovi mogu bit tako tamni na 9dpo i da li je ona ostala samo trudna da joj muž ne pobjegne ili pak ni nisu njeni testovi😱 i šta je to zapravo beštija, hoću odgovore na ta važna pitanja!!! 😁očekujem nastavak ove sapunice😂😂😂

I da li je dijete od muza uopste? 😂😂😂😂

Gospode!

Sta Gospode? Ne kuzis ironiju?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Bambina
    27. Travanj 2021. 19:59

Marinci

Marinci, da li ti je baš neizdrživo?
    Ne znam, ja ne bih pila, radije malo potrpiti, za svaki slučaj.. 

Loza 💙😇
    27. Travanj 2021. 20:01

Ooo Bambina nadam se da će nalazi biti super, svakako javi kako je prošlo 😁
    Lunamoon dobro kažeš, vi hopsajte pa nećete fulati 😁 ne znam jel to pravilo, ali meni uvijek bude o dan nakon što uhvatim pik 🤷‍♀️
    Marinci hmm nd znam, ne bi te voljela savjetovati krivo. Jesi li joj rekla da planirate trudnoću? Ma da nekako mislim tek si 1dc, daleko je o 🤷‍♀️ ako doktorica zna za planiranje t onda bi to valjda bilo u redu.
    .
    Kad će raditi spermiogram - trenutno nije kući m da mu prenesem da je doktorica pustila uputnicu (da, ja komuniciram s njom 🙄). Vjerojatno prvi dan kad bude bio slobodan ili radio drugu smjenu. Tj ne znam jel se treba naručiti ili što već 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

lunamoon
    27. Travanj 2021. 20:03

Marinci  mozes slobodno. Normabel se u malim dozama prema potrebi  koristi i u trudnoći, a ne smeta ciklusu ni začeću.
    Nadam se da ti bude bol prestala do ovulacije da mozes aktivno hopsati 🤩❤️

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    27. Travanj 2021. 20:04

Loza e pa to me i zbunjuje, mada znam i da ti bolovi mogu biti prisutni dan dva prije ovulacije, ne tocno za vrijeme ovulacije. Kako god. Sve je pokriveno 😂

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Bambina
    27. Travanj 2021. 20:05

t.loza 🎀

Ooo Bambina nadam se da će nalazi biti super, svakako javi kako je prošlo 😁
    Lunamoon dobro kažeš, vi hopsajte pa nećete fulati 😁 ne znam jel to pravilo, ali meni uvijek bude o dan nakon što uhvatim pik 🤷‍♀️
    Marinci hmm nd znam, ne bi te voljela savjetovati krivo. Jesi li joj rekla da planirate trudnoću? Ma da nekako mislim tek si 1dc, daleko je o 🤷‍♀️ ako doktorica zna za planiranje t onda bi to valjda bilo u redu.
    .
    Kad će raditi spermiogram - trenutno nije kući m da mu prenesem da je doktorica pustila uputnicu (da, ja komuniciram s njom 🙄). Vjerojatno prvi dan kad bude bio slobodan ili radio drugu smjenu. Tj ne znam jel se treba naručiti ili što već 🤷‍♀️

Mi smo se naručili za termin, pošalji upit na email i reci da ga želiš naručiti, da imaš uputnicu odnosno da ti napišu koji je daljnji postupak.. Uglavnom, unutar sat vremena od ejakulacije treba dostaviti uzorak u sterilnoj posudici, ona za urinokulturu.. 🙂

lunamoon
    27. Travanj 2021. 20:08

Eh i na Belin ❤️ prijedlog radim fertility jogu pa ako koga zanima proguglajte 😊 
    Loza  e to si provjerite jer mislim da je moguce sad zbog kovida da se narucuje

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.