Tako smo se svi lipo gledale i slagale i grozno mi je da neke cure žele otići s teme,nadam se da ce vas proći za dan dva,ovde se bar nasmijemo i stalno o seksu pričamo bas nam je dobro
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Buhtlice beta ide 11-12. dan od oplodnje koliko se sjecam
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Buhtlica vidim sjenicuuuu samo neka i dalje tamni 😘😘😘
Sayuri ne znam iz koje si price ispala, nije ni bitno, moj komentar je bio dobronamjeran prema Anitram a vi to sebi protumacite kako zelite 😘

👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Marinči budemo opet pricale o seksu. Ne brini 😂 bas sam se nasmijala. Nadam se i ja da Ce se cure vratiti ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Buhtlice pfff ne možeš nam s ovakvom sjenicom pričekati dan 😂
Marinci ❤️❤️
Cure s LH teme - mislim da bi sad stvarno bilo dosta. Ne sudjelujete u našim raspravama, odjednom ste se pojavile nepozvane i unjele nemir. Sayuri želim ti ugodnu i mirnu trudnoću, kao što sam već rekla i Anitram.
Ulijetala je Masa nama sa svojim problemima, kako ce pauzirati i slicno…dobro se pauzirala 😛
Ne kuzim samo kak vama nije ponizenje da vas neko folira i pravi budalama, vi dajete podrsku, a sta cemo kad dodje plakati ako krenu problemi zbog te pape? Hocete li je i onda tapsati, ili cemo opet mi biti zloceste???😜
Njena trudnoća njena stvar. Ja joj želim sve najbolje i da se ništa loše ne dogodi. Ne daj Bože lošeg ishoda mislim da joj bilo čije pametovanje i "rekla sam ti" neće pomoći, jer ništa u takvoj situaciji ne pomaže.
I da, smatram izuzetno zločest onaj komentar jer nije prvi. Viđala sam ga i ranije kad je bio upućen drugim curama na drugim temama kojima ja ne pripadam, ali se nisam petljala jer, kao što rekoh, ja tamo ne pripadam i moji negativni ili obrambeni komentari nisu dobrodošli. Nekad nije loše zadržati stvari za sebe :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marinci ❤️❤️
Cure s LH teme - mislim da bi sad stvarno bilo dosta. Ne sudjelujete u našim raspravama, odjednom ste se pojavile nepozvane i unjele nemir. Sayuri želim ti ugodnu i mirnu trudnoću, kao što sam već rekla i Anitram.
Ulijetala je Masa nama sa svojim problemima, kako ce pauzirati i slicno…dobro se pauzirala 😛
Ne kuzim samo kak vama nije ponizenje da vas neko folira i pravi budalama, vi dajete podrsku, a sta cemo kad dodje plakati ako krenu problemi zbog te pape? Hocete li je i onda tapsati, ili cemo opet mi biti zloceste???😜
Njena trudnoća njena stvar. Ja joj želim sve najbolje i da se ništa loše ne dogodi. Ne daj Bože lošeg ishoda mislim da joj bilo čije pametovanje i "rekla sam ti" neće pomoći, jer ništa u takvoj situaciji ne pomaže.
I da, smatram izuzetno zločest onaj komentar jer nije prvi. Viđala sam ga i ranije kad je bio upućen drugim curama na drugim temama kojima ja ne pripadam, ali se nisam petljala jer, kao što rekoh, ja tamo ne pripadam i moji negativni ili obrambeni komentari nisu dobrodošli. Nekad nije loše zadržati stvari za sebe :)
Stvar je u sljedecem..posto vidim niko ne kuzi poentu...ovo sto je ona sebi dozvolila ( ako su testovi uopste njeni) je jako lose i rizicno...a vi to podrzavate...voila...

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
A masa25 tebi toplo savjetujem dobrog psihologa...ovakav ocajnicki vapaj da se zatrudni u kombinaciji sa svjesnim izlaganjem trudnoce komplikacijama je za par razgovora na kaucu 😉

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Marinci ❤️❤️
Stvar je u sljedecem..posto vidim niko ne kuzi poentu…ovo sto je ona sebi dozvolila ( ako su testovi uopste njeni) je jako lose i rizicno…a vi to podrzavate…voila..
Al postoji razlika ipak.. To sto joj cestitamo i sto sno sretne sto je trudna i dobila plus ne znali da smo ju podrzavale na sam cin seksa u vremenu kad nije smjela... Kako ne vidite razliku, ne razumijem...jel itko ovdje pročitao ičiji post kako mi nju podrzavamo u tome?

🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Buhtlice beta ide 11-12. dan od oplodnje koliko se sjecam
E super hvala na info 😁

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji