Buhtlice vidim sjenicu. Nadam se da je to to 🙂😘
Anitrambas jako ružan način da se nekome ukaže na nesto. Zdravstveni sam djelatnik i zaista mi je jasno kakvu opasnost predstavljaju takve beštije i isto tako zaista razumijem sto si htjela reci, no definitivno to izražavaš na užasan način. Nije sad samo Masa u pitanju. Vidjela sam sto pišeš na puno tema kad cure objave pozitivan test. Bas tužnoWonderer ♥️♥️♥️
Joooooj buhtliceeeee njušim svoj treći plusić 😍😍😍😍😍😍 kad se ustaješ ujutro da očekujemo testić??
Cure moje znaci lebdim haha, a opet me tako strah sve u jednom, dizem se rano 🤣 vjv necu spavat hahahah
Jaaao trebala sam pricekat sad em cu bankrotirat em cu da izludim sa sjenicama hahahha
Ajmeeeee koja vijest, pa ovo je top top!!!
Draga Buhtlice, sjenicu vidim i ja corava, ma bravooo! Sjecam se da si davnih dana otpisala ovaj ciklus, vidis kako se nikad ne zna i cuda postoje 🙂🙃!
Znaci bas sam sretna zbog tebe, sad samo strpljivo, probaj se smiriti, ova sjenica ce sljedecih dana biti sve jaca ❤.

🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Anitrambas jako ružan način da se nekome ukaže na nesto. Zdravstveni sam djelatnik i zaista mi je jasno kakvu opasnost predstavljaju takve beštije i isto tako zaista razumijem sto si htjela reci, no definitivno to izražavaš na užasan način. Nije sad samo Masa u pitanju. Vidjela sam sto pišeš na puno tema kad cure objave pozitivan test. Bas tužnoWonderer ♥️♥️♥️
Joooooj buhtliceeeee njušim svoj treći plusić 😍😍😍😍😍😍 kad se ustaješ ujutro da očekujemo testić??
Cure moje znaci lebdim haha, a opet me tako strah sve u jednom, dizem se rano 🤣 vjv necu spavat hahahah
Jaaao trebala sam pricekat sad em cu bankrotirat em cu da izludim sa sjenicama hahahha
Hahahaha neka, veseli se, zaslužila si! 🥰🥰 Kakav dan s roliko plusića ❤️❤️
.
Pripisujem si zasluge, msm da je moje preuzimanje liste donjelo sreću 😎😁
Znaci tresem se, placem i smijem se bez pretjerivanja. Imam je clearblue onaj sa plavim plusom i imam jos jedan ovaj identican to je onaj Mullerov. Mislim da su ti od 25, nisam sigurna. I nisam sigurna da li da piskim ujutro ili da pricekam dan hahah

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Wonderer prenosim zuzujalicine pozdrave, kaže ds i ona tebe voli ❤️
❤

🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Ajmeeeee koja vijest, pa ovo je top top!!!
Draga Buhtlice, sjenicu vidim i ja corava, ma bravooo! Sjecam se da si davnih dana otpisala ovaj ciklus, vidis kako se nikad ne zna i cuda postoje 🙂🙃!
Znaci bas sam sretna zbog tebe, sad samo strpljivo, probaj se smiriti, ova sjenica ce sljedecih dana biti sve jaca ❤.
Pa bome ne mogu vjerovat. Znaci ko je pratio temu zna moju pricu. Gin mi je potvrdila da O nema. Vadila progesteron on 0.21, pocela pit tablete M nema. Prode 10 dana M i dalje nema. Odem piskik jednu lh kad ono crte ko pik, poslije 3 h trakica svijetli. To je bilo u proslu subotu. To nismo pokrili, vec nedjelju. I evo ako je ovo too, i ako me oci ne varaju i ne mogu vjerovat 🤣

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice cestitam!!! Jako jako jako mi je drago! Prava crta je! 🥳🥳❤
Wonderer cekamo i tebe s lijepim vijestima. Ja sam sljedeci mjesec na redu za pretrage pa cemo polako, redom. Nadam se da je sva korona situacija sa cijelom familijom gotova, da hvatas pik i da pokrivate 🥰. Ispricavam se sto ovako ulijecem, ali stvarno sam se maknula s foruma, a nakon ovog danas opet cu. Ali nadam se vidjeti uskoro tvoj plus, kao i od drage Anci ❤
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Buhtlice pfff ne možeš nam s ovakvom sjenicom pričekati dan 😂
Marinci ❤️❤️
Cure s LH teme - mislim da bi sad stvarno bilo dosta. Ne sudjelujete u našim raspravama, odjednom ste se pojavile nepozvane i unjele nemir. Sayuri želim ti ugodnu i mirnu trudnoću, kao što sam već rekla i Anitram.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marinci ❤️❤️
Cure s LH teme - mislim da bi sad stvarno bilo dosta. Ne sudjelujete u našim raspravama, odjednom ste se pojavile nepozvane i unjele nemir. Sayuri želim ti ugodnu i mirnu trudnoću, kao što sam već rekla i Anitram.
Jooj a sta mislite da idem vadit betu? Jel to prerano? Ili da pricekam sa time ?

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Marinci ❤️❤️
Jooj a sta mislite da idem vadit betu? Jel to prerano? Ili da pricekam sa time ?
hmm nisam još nikad došla do tog dijela pa ne znam 😂 pa mislim da ju možeš ići vaditi ali da je bitno nakon 2 dana ići opet da vidiš dupla li se pravilno
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Buhtlice eto draga takav cudan ciklus, kad ono ... Crtica 😁😍 predobro ❤️
Lozice eto tvoje vođenje liste je bome uzdrmalo forum plusićima 😁 ❤️
Ajmo tko je sljedeći. Tko treba piškiti? Da fino nastavimo ovaj lijepi niz 😊
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Marinci ❤️❤️
Ulijetala je Masa nama sa svojim problemima, kako ce pauzirati i slicno...dobro se pauzirala 😛
Ne kuzim samo kak vama nije ponizenje da vas neko folira i pravi budalama, vi dajete podrsku, a sta cemo kad dodje plakati ako krenu problemi zbog te pape? Hocete li je i onda tapsati, ili cemo opet mi biti zloceste???😜

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji