Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    26. Travanj 2021. 16:52

Ancio😘
    Delia dobrodosla🤗
    Tijana cestitke!! Isplatilo se strpljenje🤗

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

lunamoon
    26. Travanj 2021. 17:42

Hvala vam svima cure ❤️ ovaj mjesec smo extra aktivni pa valjda bude nesta 😂
    Loza cekaj jos par dana kad budem u tićnu fazonu ima da me sve cudno gleda 😂😂
    Netko je pitao za bolne o. Meni su uvijek bolne. Uvijek na lijevoj strani. Kad sam pricala sa gin rekla je da je to skroz ok.
    Delia dobrodošla 👋
    Tijana čestitam. Neka tamni ❤️
    Svima 😘

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Malina_10
    26. Travanj 2021. 18:12

Ne znam što je optimističnije vidjeti - plusiće na pik ili trudilice - novopećene trudnice 😍💌 cure samo jako! 

Na pitanje o bolnim O... dap, meni bude par mj bolno na jednu stranu, pr na drugi jajnik... ovaj mjesec imam feeling da je doslovce s oba jer su me onako na 1-2 cm pikali naizmjence nekih 2 dana i to odmah kako je M zavrsila... manje me boli kako vjezbam redovito... sad na neki 8dpo me pika i škaklja ispod pupka... 

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

Marinci
    26. Travanj 2021. 18:41

Neka vaših plusicaaaaa,bas mi je drago pogotovo nakon sta se neke cure toliko trudee,svaka čast, lipo je ovako nesto procitat,

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Angeleyes
    26. Travanj 2021. 18:52

Evo me nakon duzeg vremena, trebala pauze od trakica i opcenito prica o trudnoci. Na kraju sam izbacila trakice ovaj ciklus, dalje cemo vidjet. 
    Napravila sam briseve i izgleda da je vecinom sve u redu, no izgleda da je prisutna ureaplasma 10 na 4 i sad citam da ta bakterija nije bezopasna. Ima li tko iskustva s tim? Cekam da mi se gin javi, ovo sam skicnula nalaze preko e-gradjana.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

*Buffy*
    26. Travanj 2021. 19:12

Malina_10

… sad na neki 8dpo me pika i škaklja ispod pupka…

I mene je sinoć, na 6dpo škakljalo i pikalo ispod pupka!!  nek bude dobar znak!

Angeleyes - avatar ti je za puknit od slatkoće 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

26. Travanj 2021. 19:49

Evo da se javim bila na folikulometriji. 

Ovulacija stize , folikul samo sto nije puknuo.Tokom noći bi trebala biti ovulacija.
    Rekla je da moramo jos dans i u sri hopsnut. A dragi na kraju danas duze radi 😭 i ne moze doći tako da se nadamo da ce jucer biti dovoljno i sutra onako za srecu 🤣 eto problema kad dragi radi van hr 😶

Tsh mi je na drugo vađenje , sa tjedan dana pao sa 2.98 na 2.309 za nju je za sad ok nebi jos nista uvodila da vidi kako cemo ovaj ciklus. 

Eto i evo moje slike jajceka 🤣 https://ibb.co/n88VrGX

I cujemo se oko 10.5. Kad nebi treba M doći. Idem se dalje hladit od foruma 😅 mozda i ranije ako pokleknem piskenju hcg trakica 😀😀
    Ljubim vas sve 😘❤

lunamoon
    26. Travanj 2021. 20:45

Angel da zna napraviti dosta problema, ali se dobro  rijesava antibioticima 🙂 tako da bez brige i sretno 😘
    Reica tsh je promjenjiv hormon i jako varira cak i u jednom danu i dobar je nek te ne zabrinjava previse 🙂 sretno u hopsanju i sretna ovulacija 😁❤️

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    26. Travanj 2021. 20:47

Rea_30

Ovulacija stize , folikul samo sto nije puknuo.Tokom noći bi trebala biti ovulacija.
    Rekla je da moramo jos dans i u sri hopsnut. A dragi na kraju danas duze radi 😭 i ne moze doći tako da se nadamo da ce jucer biti dovoljno i sutra onako za srecu 🤣 eto problema kad dragi radi van hr 😶

Tsh mi je na drugo vađenje , sa tjedan dana pao sa 2.98 na 2.309 za nju je za sad ok nebi jos nista uvodila da vidi kako cemo ovaj ciklus.

I cujemo se oko 10.5. Kad nebi treba M doći. Idem se dalje hladit od foruma 😅 mozda i ranije ako pokleknem piskenju hcg trakica 😀😀
    Ljubim vas sve 😘❤

Opa vidi  ti vodećeg folikula 🤩 vidim da nam je i dan neocekivane isti 😁

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

26. Travanj 2021. 20:52

lunamoon

Rea_30

Ljubim vas sve 😘❤

Opa vidi ti vodećeg folikula 🤩 vidim da nam je i dan neocekivane isti 😁

Da da 10.5. 🥰🤞❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.