Ancio😘
Delia dobrodosla🤗
Tijana cestitke!! Isplatilo se strpljenje🤗
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Hvala vam svima cure ❤️ ovaj mjesec smo extra aktivni pa valjda bude nesta 😂
Loza cekaj jos par dana kad budem u tićnu fazonu ima da me sve cudno gleda 😂😂
Netko je pitao za bolne o. Meni su uvijek bolne. Uvijek na lijevoj strani. Kad sam pricala sa gin rekla je da je to skroz ok.
Delia dobrodošla 👋
Tijana čestitam. Neka tamni ❤️
Svima 😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ne znam što je optimističnije vidjeti - plusiće na pik ili trudilice - novopećene trudnice 😍💌 cure samo jako!
Na pitanje o bolnim O... dap, meni bude par mj bolno na jednu stranu, pr na drugi jajnik... ovaj mjesec imam feeling da je doslovce s oba jer su me onako na 1-2 cm pikali naizmjence nekih 2 dana i to odmah kako je M zavrsila... manje me boli kako vjezbam redovito... sad na neki 8dpo me pika i škaklja ispod pupka...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Neka vaših plusicaaaaa,bas mi je drago pogotovo nakon sta se neke cure toliko trudee,svaka čast, lipo je ovako nesto procitat,
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Evo me nakon duzeg vremena, trebala pauze od trakica i opcenito prica o trudnoci. Na kraju sam izbacila trakice ovaj ciklus, dalje cemo vidjet.
Napravila sam briseve i izgleda da je vecinom sve u redu, no izgleda da je prisutna ureaplasma 10 na 4 i sad citam da ta bakterija nije bezopasna. Ima li tko iskustva s tim? Cekam da mi se gin javi, ovo sam skicnula nalaze preko e-gradjana.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
… sad na neki 8dpo me pika i škaklja ispod pupka…
I mene je sinoć, na 6dpo škakljalo i pikalo ispod pupka!! nek bude dobar znak!
Angeleyes - avatar ti je za puknit od slatkoće
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Evo da se javim bila na folikulometriji.
Ovulacija stize , folikul samo sto nije puknuo.Tokom noći bi trebala biti ovulacija.
Rekla je da moramo jos dans i u sri hopsnut. A dragi na kraju danas duze radi 😭 i ne moze doći tako da se nadamo da ce jucer biti dovoljno i sutra onako za srecu 🤣 eto problema kad dragi radi van hr 😶
Tsh mi je na drugo vađenje , sa tjedan dana pao sa 2.98 na 2.309 za nju je za sad ok nebi jos nista uvodila da vidi kako cemo ovaj ciklus.
Eto i evo moje slike jajceka 🤣 https://ibb.co/n88VrGX
I cujemo se oko 10.5. Kad nebi treba M doći. Idem se dalje hladit od foruma 😅 mozda i ranije ako pokleknem piskenju hcg trakica 😀😀
Ljubim vas sve 😘❤
Angel da zna napraviti dosta problema, ali se dobro rijesava antibioticima 🙂 tako da bez brige i sretno 😘
Reica tsh je promjenjiv hormon i jako varira cak i u jednom danu i dobar je nek te ne zabrinjava previse 🙂 sretno u hopsanju i sretna ovulacija 😁❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ovulacija stize , folikul samo sto nije puknuo.Tokom noći bi trebala biti ovulacija.
Rekla je da moramo jos dans i u sri hopsnut. A dragi na kraju danas duze radi 😭 i ne moze doći tako da se nadamo da ce jucer biti dovoljno i sutra onako za srecu 🤣 eto problema kad dragi radi van hr 😶
Tsh mi je na drugo vađenje , sa tjedan dana pao sa 2.98 na 2.309 za nju je za sad ok nebi jos nista uvodila da vidi kako cemo ovaj ciklus.
I cujemo se oko 10.5. Kad nebi treba M doći. Idem se dalje hladit od foruma 😅 mozda i ranije ako pokleknem piskenju hcg trakica 😀😀
Ljubim vas sve 😘❤
Opa vidi ti vodećeg folikula 🤩 vidim da nam je i dan neocekivane isti 😁
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ljubim vas sve 😘❤
Opa vidi ti vodećeg folikula 🤩 vidim da nam je i dan neocekivane isti 😁
Da da 10.5. 🥰🤞❤
Sortiraj odgovore
Najstariji