Kod mene super zivahni zadnji dani, sto aktivnosti i veselja, proslava, druzenja 🙃🙂. Bas sam opustena cijeli ovaj ciklus koji je evo vec usao u drugu polovicu jer mislim da je jucer bila O. Imala sam pik opet tijekom dva dana, testirano s 2 razlicite vrste trakica. Drugi mjesec za redom. Pokrili smo skroz dobro, samo jutarnje prakticiramo ovaj ciklus jer nam je takav zivotni tempo trenutno 😊. Eto, sad cekam sto ce biti od svega, ali super neopterecena i pozitivna sam nekako. Pa kako bude, ima u Boga dana 😎.
Hugs&kisses 🤗😘
E duso nasaa... E bas super ste pokrili i da si opustena, to mora da bude dobitno... A da.. Trebala bi mi uskoro O, po trakicama ispada kao da je noćas bio pik, jos jednu cu popodne pa cu znat točnije❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Wonderer ma nema da ti se ne primi sad, čine mi se ti jutarnji seksići dobitni :P držim 🤞🤞🤞 ovaj ciklus! ❤️
E ja sam nekako uvijek mislila da ću u proljetne bebe tako da se ne sekiram, osim ako će to biti proljetne 2023. 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav cure, evo da vam se i ja pridružim 😊 Ukratko, pokušavamo od 01/21, danas došla M 😒 Sad opet u novi ciklus 🤗 Očekivani dan O 11.05.
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Pozdrav cure, evo da vam se i ja pridružim 😊 Ukratko, pokušavamo od 01/21, danas došla M 😒 Sad opet u novi ciklus 🤗 Očekivani dan O 11.05.
Dobrodosla delia, i jos brze otišla na ljepšu temicu😘😊
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Pozdrav cure, ukratko pokušavamo već 3g. Prvi put mi se pojavila sjena na testu dva dna prije očekivane. Pokusacu staviti sliku, šta mislite ?
https://imgbb.com/
Tijana mislim da je to to. Probaj opet sutra ili za dva dana ako tamni 😁🤞
TijanaB ja vidim sjenu, mozda da pokusas ponoviti test sutra. Drzim fige 🤞🏻
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Hvala cure, evo sad se malo posušilo slikala nakon dva minuta. Ja još ne vjerujem predugo čekamo .
https://ibb.co/gtMQVY4
Sortiraj odgovore
Najstariji