Evo ja jos nisam procurila, ali jutros sam na papiru uocila milimetarske tragove krvi. Sad se jos nista ne dogadja, nikakvih simptoma drugih. U svakom slucaju, negativa sam samo takva i ocekujem crveno kad tad 😅😅😅.
Ti testovi kad se osuse ne prikazuju vise pravo stanje, jelte?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sandričak ona duga je topppp ❤️❤️kod nas ružno vrijeme cj dan, baš je hladno a ja maštam o izletima i prirodi. Sad nagovaram dragog da idemo u Lonjsko polje ili Papuk čim prvo sunce svane 🙈
Nina spermići mogu preživjeti do 5 dana, tako da vjerujem da se imaš čemu nadati ovaj ciklus :) 🤞
Angel1991 ni ja ne vidim ništa, čekamo 20i :) 🤞
Angeleyes a jebemuuuu, nek gadura prođe čim prije!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sandričakvidis da je bolje tamo, kod nas hladno i nikakvo😣😣
Angell a ja ne vidim iskreno al ti si jos manje dpo od mene tako da nikakva briga❣️❣️🤞🤞💜💜ne sumnjam ja u tebea
Angeleyes. Javi kako dalje se kreće stanje... (kujica😣😣) moždaaa ne dođe kako ti to zamisljaš... 🤔🤔❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Evo ja jos nisam procurila, ali jutros sam na papiru uocila milimetarske tragove krvi. Sad se jos nista ne dogadja, nikakvih simptoma drugih. U svakom slucaju, negativa sam samo takva i ocekujem crveno kad tad 😅😅😅.
Pise na testu da se ne bi smio gledat nakon 10min,al moji uvijek ostanu bijeli. I nakon pol sata, sat, dan... Tako da neznam.. Ako ti se sto pojavilo, sve je moguće 😊
Tloza ma znam da nema niceg, ni ne noze se vidjet nista osim bijele boje 🥺 al ono.. Idem da stavim sliku jer sigurno bi netko napisal da vidimo 🤣😂
Pise na testu da se ne bi smio gledat nakon 10min,al moji uvijek ostanu bijeli. I nakon pol sata, sat, dan… Tako da neznam.. Ako ti se sto pojavilo, sve je moguće 😊
Tloza ma znam da nema niceg, ni ne noze se vidjet nista osim bijele boje 🥺 al ono.. Idem da stavim sliku jer sigurno bi netko napisal da vidimo 🤣😂
Uvijek treba stavit sliku!!!! Bez obzira na ishod 😁 tako da si dobro postupila :) pišnit ću i ja jedan za 12 dana čisto da se zabavimo 😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Isla sam cisto jednog kineza ispucat 4-5 dana prije neovekivane, jer ce se vec i pokvarit koliko dugo stoje u ladici. Kad se osusio sam vidjela blijedu crticu i samo ga bacila u smece jer kontam da nije pouzdano. Sad cekamo moje stvari pa cemo vidjet jel realno ili ne 🤷🏼♀️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sandricak preekrasnooo😍😍 odmah bi dosla k tebi!
Bambina samo strpljvo, bude to tamnilo sigurno uskoro, ja ti iskreno nikad ne zadrzavam urin, pisnem koliko imam za pisnut kad dodem s posla i trakica mi uvijek pokaze kaj pokaze i uvijek ulovim pik😉 ja kazem zene nemojte se muciti zadrzavati urin 4 h za piskenje lh trakica🙂
Rea nijeee moj hcg nego od Mare 😁 jaooooo zbunila sam pola foruma, ja se ispricaaavaaaam cure nisam bas konkretno napisala kaj sam izvela s Marinom trakicom pa se krivo protumacilo 🙈
kaj se lh trakica tice, vidim da su ti ciklusi 28 dana, ako pretpostavimo da ti je o sredinom ciklusa onda je dovoljno poceti negdje 11 dc, (po jednu trakicu najbolje popodne jer je tada koncentracija lh hormona u urinu najveca) da se lijepo vidi kako tamni, i kad pocne dosta tamniti piskis barem dvije dnevno da ne propustis pik ako kratko traje, te kad je testna linija ista ili tamnija od kontrolne, to je pik na lh trakicama i onda pisnes jos jednu-dvije trakice prema procjeni dok ne pocne svijetliti opet, to onda znaci da o nastupa u roku od 12-48 h od pika. ako imas dosta trakica mozda cak bi bilo ok poceti 8.-9. dc za ne daj Boze ranu ovulaciju, nikad se ne zna 🤷
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
https://ibb.co/ZLgGKhT što volim ove zalaske 😍😍😍
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Isla sam cisto jednog kineza ispucat 4-5 dana prije neovekivane, jer ce se vec i pokvarit koliko dugo stoje u ladici. Kad se osusio sam vidjela blijedu crticu i samo ga bacila u smece jer kontam da nije pouzdano. Sad cekamo moje stvari pa cemo vidjet jel realno ili ne 🤷🏼♀️
A slikaaaa?? Brzo vadi k slikaj❣️💜🤔🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
I jos vidim osetljivost 25 a ne 10