Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 07:58

Jutrooo☕
    Ma preskočila sam test danas, bas je osjećam blah😏😶nemam neki feeling i mislim da niš od ovog mjeseca, da bar imam neki bolji simptom pa da mogu pišnut bez problema😁 niti se osjećam trudno niti da se nešto događa unutra nego mislim da ce me početi boljeti trbuh kao i inače par dana prije M. Al dosta moje negative,  ak me pune drugačije napravim ga prije subote i u subotu.
    Kako ste mi vi? Što ima? RioMare,Marty,kako je?😁💖
    Angeleyes bas mi je jako žao 😔 grlim💕
    Piški još netko danas?
    Lunamoon gdje si nam?
    Bebolinof93 pišni testić za nas  sutra,pokazat će onda lijepi plus pa da te službeno upiše na vrh liste😁čestitke na sjeni💕💕💕
    Iščekivalice O ,OIĆNU kak ide? Hopsate,pikovi?
    Ugodan dan svima🤗

Bambina
    16. Ožujak 2021. 08:00

bebolinoof93

cure ja sam si naručila pripravak od Ramize Orman i imam jedan viška. Ja sam na naručila jer sam vidjela pozitivna iskustva na njenog stranici, a onda sam sama išla pitat cure okolo i sve su bile zadovoljne i nakon jedne ture su ostale trudne.
    Ja sam jučer dobila test sa lijepom sjenom, pa mi je jedna viška :) ako netko iz Zg želi da mu dam nek se javi :)))

Jutrooooo i čestitke! 😊😊❤️❤️
    Čisto informativno, koji je sastav tog pripravka? Da li je to u obliku čajne mješavine ili neka tinktura? 

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 08:00

Marinci

Cao curkeee,meni je danas i jučer lh trakica tamna skroz,tamnija od kontrolne linije znaci danas je tek 12 dan ciklusa trakica od jučer pozitivna skroz i danas isto

To bi trebao biti pik tako da će O vjerojatno danas 😁 pišni i danas trakicu da vidimo jel ista ili je počela svijetliti. 

• bebolinoof93
    16. Ožujak 2021. 08:02

Bambina

bebolinoof93

cure ja sam si naručila pripravak od Ramize Orman i imam jedan viška. Ja sam na naručila jer sam vidjela pozitivna iskustva na njenog stranici, a onda sam sama išla pitat cure okolo i sve su bile zadovoljne i nakon jedne ture su ostale trudne.
    Ja sam jučer dobila test sa lijepom sjenom, pa mi je jedna viška :) ako netko iz Zg želi da mu dam nek se javi :)))

Jutrooooo i čestitke! 😊😊❤️❤️
    Čisto informativno, koji je sastav tog pripravka? Da li je to u obliku čajne mješavine ili neka tinktura?

Preporučujem ti da odeš na njenu stranicu da pogledaš, sve su info kod nje dostupne...inače se stavi u lozovaču i piješ 7 do 10 dana...ugl pogledaj, voljela bih da ne propadne kada sam ga već platila i čekala dva mjeseca iz Bosne, jer ona pravi tek kada primi uplatu, a imala je masu narudžbi...čekala sam dva mjeseca da dođem na red...

pokušaji od 10/2020

Bambina
    16. Ožujak 2021. 08:05

Bella, 12. dc, piškim popodne drugi testić da vidimo situaciju, hopsanje sinoć obavljeno, sada bi napravili dan, dva pauzicu da ne forsiramo previše, vidit ćemo što kaže crtica.. 😄😄
    Kako je kod tebe? ❤️

Bella🌟
    16. Ožujak 2021. 08:15

Bambina

Bella, 12. dc, piškim popodne drugi testić da vidimo situaciju, hopsanje sinoć obavljeno, sada bi napravili dan, dva pauzicu da ne forsiramo previše, vidit ćemo što kaže crtica.. 😄😄
    Kako je kod tebe? ❤️

Dobar plan😁 drzim🤞🤞 da uspije😘
    Ništa kod mene bas ,čekam neke pozitivne simptome i izostanak negativnih simptoma😁 

Loza 💙😇
    16. Ožujak 2021. 08:22

Dobro jutrooo ☕
    Bella razumijem te :/ kad s budeš osjećala spremnom pišnut ćeš :) samo mi je žao štoimaš negativan stav. Aliiii, možda bolje i tako pa te na kraju plusić iznenadi :)
    Riomare kad ti piškiš opet?
    Bebolina uhhh oprosti, ne znam jesi li objavila ovdje svoj testić. Ako jesi oprosti nisam ga vidjela, izgleda da mi je promaknuo :/
    .
    Ja sam valjda oićnu, baš me ova moja temperatura nasekira na rano jutro 🙄

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• bebolinoof93
    16. Ožujak 2021. 08:24

t.loza

Dobro jutrooo ☕
    Bella razumijem te :/ kad s budeš osjećala spremnom pišnut ćeš :) samo mi je žao štoimaš negativan stav. Aliiii, možda bolje i tako pa te na kraju plusić iznenadi :)
    Riomare kad ti piškiš opet?
    Bebolina uhhh oprosti, ne znam jesi li objavila ovdje svoj testić. Ako jesi oprosti nisam ga vidjela, izgleda da mi je promaknuo :/
    .
    Ja sam valjda oićnu, baš me ova moja temperatura nasekira na rano jutro 🙄

t.loza nisam draga, ne znam kako ga uopće učitate hahahahaha tutek za to :/ 

pokušaji od 10/2020

LazyO
    16. Ožujak 2021. 08:26

Angeleyes bas mi zao...pribrati se sad, pretrage kad stignes, al prvo koji dan pauze da udahnes i saberes se 💞
    Bebolino sretnooo! Cestitke 🥳
    Bella ma najbolje tak nista pa ce te najljepse iznenadit plus 😋. Bez pritiska. E i samo me izbirisi s liste gore pri vrhu, eto me dvaput na listi 😜
    Marty nista, jos se nisi odvazila pisnut?
    Rio mare aj ti i danas testic da vidimo kak tamni 🤭

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    16. Ožujak 2021. 08:27

bebolinoof93

t.loza nisam draga, ne znam kako ga uopće učitate hahahahaha tutek za to :/

imgbb.com 
    Uploadaš i staviš nam link 😁

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.