Jutrooo☕
Ma preskočila sam test danas, bas je osjećam blah😏😶nemam neki feeling i mislim da niš od ovog mjeseca, da bar imam neki bolji simptom pa da mogu pišnut bez problema😁 niti se osjećam trudno niti da se nešto događa unutra nego mislim da ce me početi boljeti trbuh kao i inače par dana prije M. Al dosta moje negative, ak me pune drugačije napravim ga prije subote i u subotu.
Kako ste mi vi? Što ima? RioMare,Marty,kako je?😁💖
Angeleyes bas mi je jako žao 😔 grlim💕
Piški još netko danas?
Lunamoon gdje si nam?
Bebolinof93 pišni testić za nas sutra,pokazat će onda lijepi plus pa da te službeno upiše na vrh liste😁čestitke na sjeni💕💕💕
Iščekivalice O ,OIĆNU kak ide? Hopsate,pikovi?
Ugodan dan svima🤗
cure ja sam si naručila pripravak od Ramize Orman i imam jedan viška. Ja sam na naručila jer sam vidjela pozitivna iskustva na njenog stranici, a onda sam sama išla pitat cure okolo i sve su bile zadovoljne i nakon jedne ture su ostale trudne.
Ja sam jučer dobila test sa lijepom sjenom, pa mi je jedna viška :) ako netko iz Zg želi da mu dam nek se javi :)))
Jutrooooo i čestitke! 😊😊❤️❤️
Čisto informativno, koji je sastav tog pripravka? Da li je to u obliku čajne mješavine ili neka tinktura?
Cao curkeee,meni je danas i jučer lh trakica tamna skroz,tamnija od kontrolne linije znaci danas je tek 12 dan ciklusa trakica od jučer pozitivna skroz i danas isto
To bi trebao biti pik tako da će O vjerojatno danas 😁 pišni i danas trakicu da vidimo jel ista ili je počela svijetliti.
cure ja sam si naručila pripravak od Ramize Orman i imam jedan viška. Ja sam na naručila jer sam vidjela pozitivna iskustva na njenog stranici, a onda sam sama išla pitat cure okolo i sve su bile zadovoljne i nakon jedne ture su ostale trudne.
Ja sam jučer dobila test sa lijepom sjenom, pa mi je jedna viška :) ako netko iz Zg želi da mu dam nek se javi :)))
Jutrooooo i čestitke! 😊😊❤️❤️
Čisto informativno, koji je sastav tog pripravka? Da li je to u obliku čajne mješavine ili neka tinktura?
Preporučujem ti da odeš na njenu stranicu da pogledaš, sve su info kod nje dostupne...inače se stavi u lozovaču i piješ 7 do 10 dana...ugl pogledaj, voljela bih da ne propadne kada sam ga već platila i čekala dva mjeseca iz Bosne, jer ona pravi tek kada primi uplatu, a imala je masu narudžbi...čekala sam dva mjeseca da dođem na red...
pokušaji od 10/2020
Bella, 12. dc, piškim popodne drugi testić da vidimo situaciju, hopsanje sinoć obavljeno, sada bi napravili dan, dva pauzicu da ne forsiramo previše, vidit ćemo što kaže crtica.. 😄😄
Kako je kod tebe? ❤️
Bella, 12. dc, piškim popodne drugi testić da vidimo situaciju, hopsanje sinoć obavljeno, sada bi napravili dan, dva pauzicu da ne forsiramo previše, vidit ćemo što kaže crtica.. 😄😄
Kako je kod tebe? ❤️
Dobar plan😁 drzim🤞🤞 da uspije😘
Ništa kod mene bas ,čekam neke pozitivne simptome i izostanak negativnih simptoma😁
Dobro jutrooo ☕
Bella razumijem te :/ kad s budeš osjećala spremnom pišnut ćeš :) samo mi je žao štoimaš negativan stav. Aliiii, možda bolje i tako pa te na kraju plusić iznenadi :)
Riomare kad ti piškiš opet?
Bebolina uhhh oprosti, ne znam jesi li objavila ovdje svoj testić. Ako jesi oprosti nisam ga vidjela, izgleda da mi je promaknuo :/
.
Ja sam valjda oićnu, baš me ova moja temperatura nasekira na rano jutro 🙄
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobro jutrooo ☕
Bella razumijem te :/ kad s budeš osjećala spremnom pišnut ćeš :) samo mi je žao štoimaš negativan stav. Aliiii, možda bolje i tako pa te na kraju plusić iznenadi :)
Riomare kad ti piškiš opet?
Bebolina uhhh oprosti, ne znam jesi li objavila ovdje svoj testić. Ako jesi oprosti nisam ga vidjela, izgleda da mi je promaknuo :/
.
Ja sam valjda oićnu, baš me ova moja temperatura nasekira na rano jutro 🙄
t.loza nisam draga, ne znam kako ga uopće učitate hahahahaha tutek za to :/
pokušaji od 10/2020
Angeleyes bas mi zao...pribrati se sad, pretrage kad stignes, al prvo koji dan pauze da udahnes i saberes se 💞
Bebolino sretnooo! Cestitke 🥳
Bella ma najbolje tak nista pa ce te najljepse iznenadit plus 😋. Bez pritiska. E i samo me izbirisi s liste gore pri vrhu, eto me dvaput na listi 😜
Marty nista, jos se nisi odvazila pisnut?
Rio mare aj ti i danas testic da vidimo kak tamni 🤭
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
t.loza nisam draga, ne znam kako ga uopće učitate hahahahaha tutek za to :/
imgbb.com
Uploadaš i staviš nam link 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020