Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    15. Ožujak 2021. 16:14

Lucky sretno na HSG! 😊 I ja sam nabavila Preseed, ali ovaj ciklus stigla samo 1x koristiti 😄 Super je, više nemam osjećaj trenja i suhoće, muž isto zadovoljan 😄

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

▪Marty
    15. Ožujak 2021. 16:21

LazyO da slazem se s lozom, ne bi bilo lose da provjeris hormone ako jos nisi ❤ nadam se da bude sve doslo na svoje i da nije nista opako😘😘😘
    Inna, Loza, Mare predrage ste! 😘😘😘😘 
    Lucky heej, ja nazalost ne znam, bila je lavanya nedavno na hsg pa ako nas cita ce ti sigurno natipkati (najavila je off od foruma).. sretnooo ti! 🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 16:35

Lunamoon?? Draga naša sta ima?
    Marty💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    15. Ožujak 2021. 16:36

Di nam je zuzujalicaaaa😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Tommyfame
    15. Ožujak 2021. 16:39

t.loza

LazyO prvi put čujem za to što si rekla vezano za temperaturu. Ja svoju ni ne pratim tijekom m, samo 1dc (pa dobijem u toku dana) i 5dc eto, da ne zaboravim idući dan kad skroz prođe 😅 svakako mislim da bi bilo dobro da izvadiš hormone jer je prošlo već dosta vremena otkako pokušavate i od biokemijske. Čisto zbog sebe da si mirnija i da znaš da si jedan dio riješila :) nemoj se tijekom ciklusa sad puno zamarati s time, jer m (ne) trebaš dobiti tek za cca 30 dana a u međuvremenu ne možeš ništa poduzeti jer msm da se hormoni vade od 2dc do 5dc,izludit ćeš do tada ako ćeš to čekati! A opet, ako zatrudniš ovaj ciklus vidit ćeš da je ipak sve okej, da to nije problem i da si se uzalud brinula :) 🤗
    Tommy prekrasno mi je vidjeti tvoj ticker 😍
    Lucky nemam iskustva s tim 🤷‍♀️ sretno na hcgu kako god 🤞

aaa hvala srecice :) još samo da se malo pomakne hahhaha <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sandričak
    15. Ožujak 2021. 17:11

RiO MArE🐟😅❣️

Dada šteka baš, al nije strasno, malo se strpimo i prođe😁sandričak prekokrašno je to…. Di je to?
    LazyO hehehhe nebi da previse nade polažem u tooo… Ali ajde kad je več tu neka tamni💜💜💜💜

Hej Mare. Cirisko jezero, tu saam 🙋‍♀️🤭💋

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Bambina
    15. Ožujak 2021. 17:13

Ja pišnula prvu trakicu najviše iz znatiželje da vidim kako izgledaju kod mene te crtice.. Zbuki.. 😄 Clearblue kaže da ne smijem piškiti 4h prije, a ja nisam 2h.. Sad, koliko je to bitno, nemam pojma.. Uglavnom, neka slabašna crtica se vidi, ali s obzirom da sam 11. dc, očekivano.. 
    https://ibb.co/Yh4Jr2Z

15. Ožujak 2021. 17:20

Hojla curke.. wuhu vec toliko stranica . Nisam stigla prije radi posla . Sad bacila malo pogled na stranice prije da vidim što se izdogađalo.
    Nisam shvatila kome se crtica pokazala Marty ili Rio Mare.. ajme morat cu tu visiti 0-24
    Ima kakvih pozitivnih testića 😀
    Sad vidjela sorry Dada .. šaljem Big Hug 🥰
    E sad kako sve to hvatam.. može pitanjce.. vezano za te lh trakice ( skroz sam nova u tome i smotana) kad se s tim kreće, koliko puta na dan se piski, do kad.. 😜 totalno sam zbunjena.. iako sam 3dc strah me da ne krenem prekasno 🤣 ili prerano .. ili da propustim taj neki pik koji spominjete.
    Zao mi je sta odmah nisam skrinala onaj opsežni odgovor mislim da je od zuzuzujalice . Sad listam i tražim 🤣

• nina5
    15. Ožujak 2021. 17:24

Tloza i bella i Marty da ne zaboravim,hvala vam na odgovorima,puno pomognete 😊👍 evo i danas sam radila s trakicom,15dc je i danas je sjena vidljivija nego jučer i ako to još nije da se može reci da je PIK ali sigurno će uskoro. E sad je pitanje kad jer muž sutra popodne ide ba put i imamo još priliku večeras i ujutro pokušavati,kolike su šanse kad npr dan ili dva prije pika imamo odnos?? Jer na dan O sigurno nećemo moći jer on tada neće biti kući a PIK će tek za dan ili dva 🙈🙈🙈

31god
    Pokusavamo od 10/20

Angel 🌼
    15. Ožujak 2021. 17:31

RioMare tolko sam bila sretna dok sam vidjelada neke cure vide sjenicu na tvom testu da sam morala i ja pis pis za svaki slucaj 😂🤣😂🤣 jer mi ciklusi malo variraju pa mi moze danas biti 10dpo ili 9dpo ili 8dpo. I test mi je taaaako bijel da ne moze biti bolje, tako da racunam da je prerano i cekam dalje 20 za pisat 🙏🤩
    https://ibb.co/7tHJKjm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.