Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    15. Ožujak 2021. 19:29

ivajurjevic92

Angeleyes- kada trebas dobiti M?
    Meni je ciklus 25-28 dana, danas bi po prosjeku zadnjih 6 M trebala dobiti ali nista jos.
    Radila prosli tj neki test ili mullera ali crte ni ma vidiku.
    Imam spreman digitalac za srijedu

Navijam za dve crtee 🤞🤞❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

15. Ožujak 2021. 19:33

▪Marty

Sandricakpreekrasnooo😍😍 odmah bi dosla k tebi!
    Bambinasamo strpljvo, bude to tamnilo sigurno uskoro, ja ti iskreno nikad ne zadrzavam urin, pisnem koliko imam za pisnut kad dodem s posla i trakica mi uvijek pokaze kaj pokaze i uvijek ulovim pik😉 ja kazem zene nemojte se muciti zadrzavati urin 4 h za piskenje lh trakica🙂
    Reanijeee moj hcg nego odMare 😁jaooooo zbunila sam pola foruma, ja se ispricaaavaaaam cure nisam bas konkretno napisala kaj sam izvela s Marinom trakicom pa se krivo protumacilo 🙈
    kaj se lh trakica tice, vidim da su ti ciklusi 28 dana, ako pretpostavimo da ti je o sredinom ciklusa onda je dovoljno poceti negdje 11 dc, (po jednu trakicu najbolje popodne jer je tada koncentracija lh hormona u urinu najveca) da se lijepo vidi kako tamni, i kad pocne dosta tamniti piskis barem dvije dnevno da ne propustis pik ako kratko traje, te kad je testna linija ista ili tamnija od kontrolne, to je pik na lh trakicama i onda pisnes jos jednu-dvije trakice prema procjeni dok ne pocne svijetliti opet, to onda znaci da o nastupa u roku od 12-48 h od pika. ako imas dosta trakica mozda cak bi bilo ok poceti 8.-9. dc za ne daj Boze ranu ovulaciju, nikad se ne zna 🤷

Na kraju sam skužila kad sam sve išla detaljno čitati- da je od RioMare. He he
    Jesam opskrbila sam se sa 30 lh trakica od Betty sutra valjda stižu i imam 10kom iz Muellera. Valjda će bit dovoljno. Stignem još u međuvremenu naručiti od Betty. Niš krećem onda lagano piškiti na 8dc što je u subotu. 🤣 hvala ti punoo 😀😀😀😀

15. Ožujak 2021. 19:38

Lucky7ŽMN❤️🍀

Belinda ja sam ga narucila jer bas nemam sluzi kad imam O, doduse ako je nema vani ne mora znacit i da je nema unutra, al reko idem ja na sigurno. Preeseed je spermfriendly lubrikant, sto znaci da ne ubija spermice cim dodu u dodir sa lubrikantom kao svi ostali. Napravljen je bas za nas koje radimo na bebi, pomaze spermicima da lakse i brze stignu do cilja, amerikanke su s njim uspjele, pa reko kud sve ajde jos cu i to probat 😂

Lucky O kakvom se lubrikantu radi.?
    . ajde rekoh kad se sa svime opskrbljujem da vidim ima li još što pametno 🤣

• ivajurjevic92
    15. Ožujak 2021. 19:39

Sandricak- hvala puno, toliko pozitivne energije na jednom mjestu, ima da nam svima pokazuje + i da se sto prije prebacimo na zimske bebe 😍🥰

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

Angeleyes
    15. Ožujak 2021. 19:49

ivajurjevic92

Meni je ciklus 25-28 dana, danas bi po prosjeku zadnjih 6 M trebala dobiti ali nista jos.

Meni su ciklusi isto kao i tebi, onda smo otprilike na istome. Ja sam jucer trebala dobit i bude uglavnom tocno. Sada nije, ali moguce je da je stres ili nesto, pa se ne nadam pretjerano. Svakako je pouzdaniji test kad kasni, pa imas jos nade 🤞🏻🤞🏻
    Jel imas kakvih simptoma?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Marinci
    15. Ožujak 2021. 19:58

Cao curkeee,meni je danas i jučer lh trakica tamna skroz,tamnija od kontrolne linije znaci danas je tek 12 dan ciklusa trakica od jučer pozitivna skroz i danas isto

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• ivajurjevic92
    15. Ožujak 2021. 20:37

Angeleyes

ivajurjevic92

Meni su ciklusi isto kao i tebi, onda smo otprilike na istome. Ja sam jucer trebala dobit i bude uglavnom tocno. Sada nije, ali moguce je da je stres ili nesto, pa se ne nadam pretjerano. Svakako je pouzdaniji test kad kasni, pa imas jos nade 🤞🏻🤞🏻

Jedino bolove u ledima i povisenu temperaturu, po kalendaru bi trebala danas, ne nadam se nesto pretjerano jer mi je test potpuno bijel bio prije par dana.
    Cak me ni sise ne bole kao pred M. Ti?? 

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

Sandričak
    15. Ožujak 2021. 21:00

ivajurjevic92

Sandricak- hvala puno, toliko pozitivne energije na jednom mjestu, ima da nam svima pokazuje + i da se sto prije prebacimo na zimske bebe 😍🥰

Ja bas volim ovaj forum.  Postao mi je i navika bas 😍 
    Nadam se da cemo svi uskoro preći na lepse teme. 🥰❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Angeleyes
    15. Ožujak 2021. 21:25

ivajurjevic92

Angeleyes

ivajurjevic92

Jedino bolove u ledima i povisenu temperaturu, po kalendaru bi trebala danas, ne nadam se nesto pretjerano jer mi je test potpuno bijel bio prije par dana.

Kod mene zadnja 2 dana nista posebno. Tu i tamo nesto probode dole i to je to. 🤷🏼‍♀️🤔

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• ivajurjevic92
    15. Ožujak 2021. 21:30

Angeleyes

ivajurjevic92

Angeleyes

ivajurjevic92

Kod mene zadnja 2 dana nista posebno. Tu i tamo nesto probode dole i to je to. 🤷🏼‍♀️🤔

Hoces raditi test ovih dana ? Ja sam odlucila u srijedu. Ja sam si sva cudna, mozda mi samo “kasni” zbog stresa i opterecenja svaki dan hocu li dobiti 

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.