Cure moja temp me lagano brine. Nisam bolesna ni ništa, al nije mi se baš značajno spustila kad je došla M. Čitala sam malo po netu pa ima par zabrinjavajućih razloga. S medicinske strane može biti hormonalni problem, a s malo alternativnije strane kao blood clotting, što bi značilo ugruške i otežani menstrual flow, lošiju cirkulaciju i isto potencijalne probleme za začeće. Vidjet ćemo ako ne uspije ovaj ciklus definitivno idem s hormonskim testovima i svim po redu za sljedeći.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Dada jako mi je žao. Znam kroz što prolaziš. Držim fige da je ipak ovo što cure kažu, da se beta sporije dupla u početku. Ako ne - neka bude što bezbolnije, najbolje bi bilo da sama prokrvariš. I da se vratiš još jača nakon svega i brzo ugledaš svoj plusić
RioMare i ja vidim sjenicu! Baš mi je drago! Držim ogromne fige da je to to kroz par dana
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Dada šteka baš, al nije strasno, malo se strpimo i prođe😁sandričak prekokrašno je to.... Di je to?
LazyO hehehhe nebi da previse nade polažem u tooo... Ali ajde kad je več tu neka tamni💜💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
LazyO sto se tiče tempice stvarno neznam🙅♀️ al se nadam da nije bas tako tebi kako pišu🤞🤞💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Dada jako mi je žao. Znam kroz što prolaziš. Držim fige da je ipak ovo što cure kažu, da se beta sporije dupla u početku. Ako ne - neka bude što bezbolnije, najbolje bi bilo da sama prokrvariš. I da se vratiš još jača nakon svega i brzo ugledaš svoj plusićRioMare i javidim sjenicu! Baš mi je drago! Držim ogromne fige da je to to kroz par dana
💜💜💜😁😁😁😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Bokic susjede 🙋🏻♀️ pitala sam i svoje lh curke al da i ovdje postavim pitanje… Sto vise info to bolje 😁 one koje imaju iskustva, sutra idem na hsg, sta je sa odnosima prije hsg-a, jel se smije, ne smije, ako ubacimo spermice jel ce smetat sta sutra za zahvat 🤔
pusti čoeka da odmori malo :D
(nemam ti pojma)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Bokic susjede 🙋🏻♀️ pitala sam i svoje lh curke al da i ovdje postavim pitanje… Sto vise info to bolje 😁 one koje imaju iskustva, sutra idem na hsg, sta je sa odnosima prije hsg-a, jel se smije, ne smije, ako ubacimo spermice jel ce smetat sta sutra za zahvat 🤔
pusti čoeka da odmori malo :D
(nemam ti pojma)
Halo jel ti vidis da sam 7dc, odmaro se dovoljno 😈
bolje baci ses kad se podmažeš hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cure moja temp me lagano brine. Nisam bolesna ni ništa, al nije mi se baš značajno spustila kad je došla M. Čitala sam malo po netu pa ima par zabrinjavajućih razloga. S medicinske strane može biti hormonalni problem, a s malo alternativnije strane kao blood clotting, što bi značilo ugruške i otežani menstrual flow, lošiju cirkulaciju i isto potencijalne probleme za začeće. Vidjet ćemo ako ne uspije ovaj ciklus definitivno idem s hormonskim testovima i svim po redu za sljedeći.
Jel ti se ikako prije to događalo? Jer i ja sam o tome razmišljala. U dilemi sam ima li to u mom slučaju veze s koronom i after koronom pa da mi se nešto privremeno poremetilo, ili nešto ne štima. Ali imam samo 2 charta, tako da ne mogu usporedit s periodom prije korone, niti znam kako mi se tad ponasala bbt 🙈. Cudan mi je moj dpo+bbt period di evo i 13 dpo jos stoji gore temp, a samo sto nisam dobila 🤷♀️. Ako nešto saznaš na tu temu, (pri)javi 😊. A možda ti je neka upalica bilo cega, koju ni ne osjecas, a remeti bbt...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
LazyO prvi put čujem za to što si rekla vezano za temperaturu. Ja svoju ni ne pratim tijekom m, samo 1dc (pa dobijem u toku dana) i 5dc eto, da ne zaboravim idući dan kad skroz prođe 😅 svakako mislim da bi bilo dobro da izvadiš hormone jer je prošlo već dosta vremena otkako pokušavate i od biokemijske. Čisto zbog sebe da si mirnija i da znaš da si jedan dio riješila :) nemoj se tijekom ciklusa sad puno zamarati s time, jer m (ne) trebaš dobiti tek za cca 30 dana a u međuvremenu ne možeš ništa poduzeti jer msm da se hormoni vade od 2dc do 5dc,izludit ćeš do tada ako ćeš to čekati! A opet, ako zatrudniš ovaj ciklus vidit ćeš da je ipak sve okej, da to nije problem i da si se uzalud brinula :) 🤗
Tommy prekrasno mi je vidjeti tvoj ticker 😍
Lucky nemam iskustva s tim 🤷♀️ sretno na hcgu kako god 🤞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lucky ja sam sva u hcgu pa sam krivo napisala hahaha sretno na HSGu**** 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji