Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiNiEl
    05. Travanj 2021. 19:32

Buffy122

Bella🌟

Nove žene dobrodošle🤗 ako želite na listu javite datume 😘

Koje datume? :)

Sad mi lakse kad znam da nisam jedina neznalica🙈😂😂

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

MiNiEl
    05. Travanj 2021. 19:32

Romale

MiNiEl

Romale

MiNiEl

Romale

Ili smo sve trudne ili nas proljetni umor uhvatio..

😂😂😂 nadajmo se da je ovo drugo…imas i ti slične simptome?

Spavanje na veliko 🤣🤣i pojačan bijeli iscjedak, bile mi dva dana glavobolje,malo malo me štrecne jajnik i to je to

Meni je totalni down raspolozenja…A kad trebas nedobiti?

15.je dan za ne dobiti…

Joooooj pa to ko i meni🥰🥰 meni nadu daju ovi grcevi,umor i taj smede crvenkasti iscjedak..🥰

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

Sunshine10
    05. Travanj 2021. 19:41

Nove cure  dobro dosle I jos brze otisle 💓 a pišete datum kada trebate dobiti sljedecu menstruaciju, odnosno kada se nadate da nece doći 😆🥰

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

• Malina_10
    05. Travanj 2021. 19:49

MiNiEI Da štreckanje definitivno, no bas osjecam to nekako drugacije… uglavnom me škaklja, ali sad bas neke hladne iskrice 😂 jer koliko sam "simptoma" prosla to kao da "brusim nove"😂 

Meni zna zakasnit po 3-4 dana od dana kad ciklusom dolazi, pa po tome mozda mi treba i 7-8 dana a u subotu 10.4. Treba stići 😬 (evo datum sam natipkala da me i u listu ubacite 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Bella❤️

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

MiNiEl
    05. Travanj 2021. 19:50

Sunshine10

Nove cure dobro dosle I jos brze otisle 💓 a pišete datum kada trebate dobiti sljedecu menstruaciju, odnosno kada se nadate da nece doći 😆🥰

Hvala na lijepim zeljama i uzvracam🥰🥰
    To samo ovako ovdje napisemo ili ovaj sticker napravimmo?🤔☺🙈

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

MiNiEl
    05. Travanj 2021. 19:53

Malina_10

MiNiEIDa štreckanje definitivno, no bas osjecam to nekako drugacije… uglavnom me škaklja, ali sad bas neke hladne iskrice 😂 jer koliko sam "simptoma" prosla to kao da "brusim nove"😂
    Meni zna zakasnit po 3-4 dana od dana kad ciklusom dolazi, pa po tome mozda mi treba i 7-8 dana a u subotu 10.4. Treba stići 😬 (evo datum sam natipkala da me i u listu ubacite 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Bella❤️

Kazu cim je nesto novo dobro je😄 ja uredno mjerim i temperaturu..stalno mi je jucer bila 37,a danas 37,15...evo upisite i moj datum nedolaska 15.04.😊

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

curka93
    05. Travanj 2021. 20:14

t.loza

curka93

Boobamara

Cure, ima li vas jos koje imaju kasniju ovulaciju, znaci 3,4,5 dana poslije nego sto bi trebalo biti po normalnim izracunima?Da li je to normalno ili se trebam brinuti? Zaboravim pitati ginekologa. Inace nemam nikakvih ginekoloskih problema.

Hej ja imam kasnu ovulaciju i ginekolog mi je rekao da je sve to normalno💕 tako da se ne trebas brinuti

A zašto tebe sestro slatka nema u grupi na fbu? 🤔

Sestro slatka evo bas cu sad u grupu 😁😁😁

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

*Buffy*
    05. Travanj 2021. 20:26

Ja sam za ne dobiti 8.4. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

05. Travanj 2021. 20:29

Malina_10

Cure, a kako biste opisali te "bolove u jajnicima"? Znaci mene po prvi put kao da prolaze neki "hladni noževi" i to bas od jucer prilično… feeling potpuno suprotan od redovitih bolova pred mengu a brojim jos 4 dana do nje… ne znam kako opisati drugačije… onako pikne ali kao da me netko rashladi s ledom 😂 jao si ga meni opisivanja…

Mene onako ko probode tupa bol.. drukcije od O boli i drukcije od M boli .  S time da je meni taman mozda dan nakon ovul krenulo.. i to navecer pred spavanje i tu i tamo tokom dana.. i tako jos uvijek.. tu i tamo mi se javi ali navecer osjetim.. osjetim donji dio leđa tu i tamo . I jos jucer me zabolilo u preponi, zbrecnulo u lijevoj sisi .. i tako 😅

• skategirl
    05. Travanj 2021. 20:45

Sve nove cure dobrodosle 🥰
    Tu mozete napisat datum za ne dobit pa vas nasa Bellica uvrsti na listu da zajedno odbrojavamo.
    Stickers mozete napravit da se lakse pratimo koji ste dc tj dpo jer je tesko popamtit sve, puno nas je 🙈 i ako pratite bazalnu temp mozete isto upisivat u graf

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.