Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Travanj 2021. 17:28

Malina , Mala kad vi trebate ne dobit M ?

05. Travanj 2021. 17:29

MiNiEl

Rea_30

MiNiEl

Cao cure…evo jos jedna trudilica koja vas uredno cita😄🙈 31.03.mi je bila ovulacija..i od tad me bas bole jajnici i to oba…inace me boli samo dva dana prije nego trebam dobiti…zadnji put kad me boljelo tako je bilo kad sam oko nove ostala trudna isto odmah me krenulo boljeti..ali samo jedan..na zalost zavrsilo je lose 6+1…Dakle ima li koje koju iza ovulacije bole oba jajnika naizmjenicno 🤔😩

Ja sam O imala sa 28 na 29.3. I od tad svaki dan po malo osjetim jajnike donji dio trbuha i leđa. Prekjucer me cak zabolilo u preponi. M ne ocekujem 10 ili 11.4. Danas sam dobila bijeli kremasti iscjedak.

Da i ja imam dana bijeli kremasti…a nikad me nisu boljela oba jajnika..uvijek bude ili jedan ili drugi…zadnje kad su me boljela oba je bila kad sam ostala trudna..i sad se sve nekako nadam nebi li opet bilo isto..i da jucer mi je bilo smeckasto crvenkasto malo na gacicama…ne znam jel rano za implatacijsko?

Ja sam imala na papiru tako nesto u sub i samo taj put. Tako da se nadam da je bila impl ? 
    Drzim i tebi fige da je to bilo 🤞🤞🥰

MiNiEl
    05. Travanj 2021. 17:29

RiO MArE🐟😅❣️

MiNiEl

Cao cure…evo jos jedna trudilica koja vas uredno cita😄🙈 31.03.mi je bila ovulacija..i od tad me bas bole jajnici i to oba…inace me boli samo dva dana prije nego trebam dobiti…zadnji put kad me boljelo tako je bilo kad sam oko nove ostala trudna isto odmah me krenulo boljeti..ali samo jedan..na zalost zavrsilo je lose 6+1…Dakle ima li koje koju iza ovulacije bole oba jajnika naizmjenicno 🤔😩

Hej hej.. Mene ti je prosli ciklus od O stalno boli pa sve do M… Bila sam i na pregledu sve je u redu tako da eto možda takav ciklus…to je sad moje iskustvo, nadam se netko da ce se javit jos😁😁

Ja se sve nadala da cu procitati da si docekala plusic na kraju😊

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

MiNiEl
    05. Travanj 2021. 17:33

Ja sam imala na papiru tako nesto u sub i samo taj put. Tako da se nadam da je bila impl ?

Jooooooj i ja se nadam za nas obe🥰🥰 jel ima pravila kada to mora biti?Svi nešto pisu oko 12 dana nakon ovulacij😒

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

05. Travanj 2021. 17:36

MiNiEl

Jooooooj i ja se nadam za nas obe🥰🥰 jel ima pravila kada to mora biti?Svi nešto pisu oko 12 dana nakon ovulacij😒

Neke ni nemaju to . Impl bude  6 do 12 dana tako sam ja citala. Ovisi koliko se brzo smjesta i da li je uspjela se smjestit.

*Buffy*
    05. Travanj 2021. 17:37

Bok, cure/žene Ja sam nova ovdje! Dragi i ja pokušavamo od veljače, ovo nam je 3. ciklus.

Trenutno sam 11dpo, jutarnji test je negativan, ali ne gubim nadu. Nadam se da će mi ovaj forum donijeti sreću!

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

05. Travanj 2021. 17:40

Buffy122

Bok, cure/ženeJa sam nova ovdje! Dragi i ja pokušavamo od veljače, ovo nam je 3. ciklus.

Trenutno sam 11dpo, jutarnji test je negativan, ali ne gubim nadu. Nadam se da će mi ovaj forum donijeti sreću!

Dobro dosla i jos brže otisla.  Držim ti fige da je to to 🤞🥰 ne gubi nadu. Kad bi trebala ne dobiti? Mozda ti je bila kasnija implatacija ali svejedno ti ponavljaj testice dok god se ne utvrdi suprotno..  ne znam da li si procitala mi se vodimo sa frazom Tićnu..

MiNiEl
    05. Travanj 2021. 17:46

Rea_30

MiNiEl

Neke ni nemaju to . Impl bude 6 do 12 dana tako sam ja citala. Ovisi koliko se brzo smjesta i da li je uspjela se smjestit.

Ja se sve nadam da je..jer ja nikakvih iscjedaka u boji nemam od jedne do druge menstruacije.Ovako mi je bilo i u trudnoci prije..i moze mi netko objasniti sto su hcg trakice?Joj i nakon spontanog od nazad 3 mjeseca...trudnoca bi nam bila pravi dar tim vise sta nam je vjencanje pocetkom 5 og mjeseca..🙏🏻

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

MiNiEl
    05. Travanj 2021. 17:47

Buffy122

Bok, cure/ženeJa sam nova ovdje! Dragi i ja pokušavamo od veljače, ovo nam je 3. ciklus.

Meni je kolegici dan prije ,na dan i dan iza sto je trebala dobiti menstruaciju pokazalo negativno...da bi otisli na poslovni put i tek nakon 4 dana od predvidene menstruacije je dobila plusic..😊

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

*Buffy*
    05. Travanj 2021. 17:49

Rea_30

Kad bi trebala ne dobiti? Mozda ti je bila kasnija implatacija ali svejedno ti ponavljaj testice dok god se ne utvrdi suprotno.

U četvrtak bi trebala dobiti. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.