Rea, kakva je kod tebe situacija? Ako je jucer bila implantacija, mozda bi vec sutra, a svakako preksutra mogla prvi hcg 😁🤞?
Ginny, jel mi promaklo ili kod tebe nema jos testica?
Koliko sam jutros vidila, imamo dosta cura na par dana do M, ocekujem jos bar poneki pozitivan test ovih dana 🙂🙃!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Cao cure...evo jos jedna trudilica koja vas uredno cita😄🙈 31.03.mi je bila ovulacija..i od tad me bas bole jajnici i to oba...inace me boli samo dva dana prije nego trebam dobiti...zadnji put kad me boljelo tako je bilo kad sam oko nove ostala trudna isto odmah me krenulo boljeti..ali samo jedan..na zalost zavrsilo je lose 6+1...Dakle ima li koje koju iza ovulacije bole oba jajnika naizmjenicno 🤔😩
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Wonderer ma daaa, rekla sam ja da ja nemam LH nego LHahaha. 🙈 posvijetlila je u meduvremenu, mi smo za svaki slucaj pokrili 😂 nisam imala iskustva s izmjenjivanjem bijeog i egg.. 🤔
Ancio draga, mozda jos nije izgubljeno ❤️
Veroma neka tamni ❤️❤️❤️
Cure, ima li vas jos koje imaju kasniju ovulaciju, znaci 3,4,5 dana poslije nego sto bi trebalo biti po normalnim izracunima?Da li je to normalno ili se trebam brinuti? Zaboravim pitati ginekologa. Inace nemam nikakvih ginekoloskih problema.
Ja sam bila uvjerena da je meni O bude na 14dc a ovaj mj je nakraju bila sa 16 na 17dc
Cao cure…evo jos jedna trudilica koja vas uredno cita😄🙈 31.03.mi je bila ovulacija..i od tad me bas bole jajnici i to oba…inace me boli samo dva dana prije nego trebam dobiti…zadnji put kad me boljelo tako je bilo kad sam oko nove ostala trudna isto odmah me krenulo boljeti..ali samo jedan..na zalost zavrsilo je lose 6+1…Dakle ima li koje koju iza ovulacije bole oba jajnika naizmjenicno 🤔😩
Ja sam O imala sa 28 na 29.3. I od tad svaki dan po malo osjetim jajnike donji dio trbuha i leđa. Prekjucer me cak zabolilo u preponi. M ne ocekujem 10 ili 11.4. Danas sam dobila bijeli kremasti iscjedak.
Cao cure…evo jos jedna trudilica koja vas uredno cita😄🙈 31.03.mi je bila ovulacija..i od tad me bas bole jajnici i to oba…inace me boli samo dva dana prije nego trebam dobiti…zadnji put kad me boljelo tako je bilo kad sam oko nove ostala trudna isto odmah me krenulo boljeti..ali samo jedan..na zalost zavrsilo je lose 6+1…Dakle ima li koje koju iza ovulacije bole oba jajnika naizmjenicno 🤔😩
Hej hej.. Mene ti je prosli ciklus od O stalno boli pa sve do M... Bila sam i na pregledu sve je u redu tako da eto možda takav ciklus...to je sad moje iskustvo, nadam se netko da ce se javit jos😁😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Kako lijepo navijate za mene žene drage❤❤❤hvala vam💖💖😘😘
Veroma navijam da tamni💪❤❤❤😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Rea, kakva je kod tebe situacija? Ako je jucer bila implantacija, mozda bi vec sutra, a svakako preksutra mogla prvi hcg 😁🤞?
Ginny, jel mi promaklo ili kod tebe nema jos testica?
Koliko sam jutros vidila, imamo dosta cura na par dana do M, ocekujem jos bar poneki pozitivan test ovih dana 🙂🙃!
A to se javilo to jednom u sub i nista vise. Tako da jos neznam da li je bilo ili nije 🤣🤣 ali eto danas sam dobila bijeli kremasti iscjedak.. mislim da cu ja za hcg cekati sub. Jer imam samo 2 testa ( dok sam se izucavala s lh trakicama nisam gledala da sam 2x uzela i hcg sva sreca pa nisam prolila i casice ). Tako da ja cekam do kraja. 🥰
Kako lijepo navijate za mene žene drage❤❤❤hvala vam💖💖😘😘
Veroma navijam da tamni💪❤❤❤😘
Bella si obavila duznost 😀😀 jer mi navijamo za tebe 😀😀🥰🥰
Ja sam O imala sa 28 na 29.3. I od tad svaki dan po malo osjetim jajnike donji dio trbuha i leđa. Prekjucer me cak zabolilo u preponi. M ne ocekujem 10 ili 11.4. Danas sam dobila bijeli kremasti iscjedak.
Da i ja imam dana bijeli kremasti...a nikad me nisu boljela oba jajnika..uvijek bude ili jedan ili drugi...zadnje kad su me boljela oba je bila kad sam ostala trudna..i sad se sve nekako nadam nebi li opet bilo isto..i da jucer mi je bilo smeckasto crvenkasto malo na gacicama...ne znam jel rano za implatacijsko?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Sortiraj odgovore
Najstariji