Cure, ima li vas jos koje imaju kasniju ovulaciju, znaci 3,4,5 dana poslije nego sto bi trebalo biti po normalnim izracunima?Da li je to normalno ili se trebam brinuti? Zaboravim pitati ginekologa. Inace nemam nikakvih ginekoloskih problema.
Hej ja imam kasnu ovulaciju i ginekolog mi je rekao da je sve to normalno💕 tako da se ne trebas brinuti
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Ja sam imala na papiru tako nesto u sub i samo taj put. Tako da se nadam da je bila impl ?
Drzim i tebi fige da je to bilo 🤞🤞🥰
Jooooooj i ja se nadam za nas obe🥰🥰 jel ima pravila kada to mora biti?Svi nešto pisu oko 12 dana nakon ovulacij😒
Neke ni nemaju to . Impl bude 6 do 12 dana tako sam ja citala. Ovisi koliko se brzo smjesta i da li je uspjela se smjestit.
Ja se sve nadam da je..jer ja nikakvih iscjedaka u boji nemam od jedne do druge menstruacije.Ovako mi je bilo i u trudnoci prije..i moze mi netko objasniti sto su hcg trakice?Joj i nakon spontanog od nazad 3 mjeseca…trudnoca bi nam bila pravi dar tim vise sta nam je vjencanje pocetkom 5 og mjeseca..🙏🏻
Hcg test za trudnocu
Cure, ima li vas jos koje imaju kasniju ovulaciju, znaci 3,4,5 dana poslije nego sto bi trebalo biti po normalnim izracunima?Da li je to normalno ili se trebam brinuti? Zaboravim pitati ginekologa. Inace nemam nikakvih ginekoloskih problema.
Hej ja imam kasnu ovulaciju i ginekolog mi je rekao da je sve to normalno💕 tako da se ne trebas brinuti
A zašto tebe sestro slatka nema u grupi na fbu? 🤔
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja sam imala na papiru tako nesto u sub i samo taj put. Tako da se nadam da je bila impl ?
Jooooooj i ja se nadam za nas obe🥰🥰 jel ima pravila kada to mora biti?Svi nešto pisu oko 12 dana nakon ovulacij😒
Neke ni nemaju to . Impl bude 6 do 12 dana tako sam ja citala. Ovisi koliko se brzo smjesta i da li je uspjela se smjestit.
Ja se sve nadam da je..jer ja nikakvih iscjedaka u boji nemam od jedne do druge menstruacije.Ovako mi je bilo i u trudnoci prije..i moze mi netko objasniti sto su hcg trakice?Joj i nakon spontanog od nazad 3 mjeseca…trudnoca bi nam bila pravi dar tim vise sta nam je vjencanje pocetkom 5 og mjeseca..🙏🏻
Hcg test za trudnocu
A tooo...da...hvala😊 Nova sam u ovom,a davno je bilo kad sam prvi put rodila😄
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Hcg test za trudnocu
A tooo…da…hvala😊 Nova sam u ovom,a davno je bilo kad sam prvi put rodila😄
A da nemam ni ja inace nikakvih iscjedaka. Ovaj mj prvi put da sam imala egg iscjedak pred O i sad ovaj bijeli kremasti bez mirisa. Inace je bilo nes malo pred O i to nebi nis bilo na papiru a nakon sve do M suha. I samo na M bih procurila. Sad semo vidjeti kako ce biti do subote 😅
Kad bi trebala ne dobiti? Mozda ti je bila kasnija implatacija ali svejedno ti ponavljaj testice dok god se ne utvrdi suprotno.
U četvrtak bi trebala dobiti.
Jos stigne on potamniti. 😀😀 ugl mi se vodimo mislju- trudne smo dok se suprotno ne dokaže 😀 samo strpljenja 🤞🤞🥰
Bok, cure/ženeJa sam nova ovdje! Dragi i ja pokušavamo od veljače, ovo nam je 3. ciklus.
Trenutno sam 11dpo, jutarnji test je negativan, ali ne gubim nadu. Nadam se da će mi ovaj forum donijeti sreću!
Dobrodošla! 🥳
Neka bude pozitivan test na kraju. 😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Hcg test za trudnocu
A da nemam ni ja inace nikakvih iscjedaka. Ovaj mj prvi put da sam imala egg iscjedak pred O i sad ovaj bijeli kremasti bez mirisa. Inace je bilo nes malo pred O i to nebi nis bilo na papiru a nakon sve do M suha. I samo na M bih procurila. Sad semo vidjeti kako ce biti do subote 😅
A u subotu ti treba ne doci?😁 Meni srijedu ili cetvrtak...Drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da ne dode...javljaj simptome...mene u sve ovo pere takav umor i ko neka depra...samo bi lezala i spavala🙄
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Hcg test za trudnocu
A u subotu ti treba ne doci?😁 Meni srijedu ili cetvrtak…Drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da ne dode…javljaj simptome…mene u sve ovo pere takav umor i ko neka depra…samo bi lezala i spavala🙄
Umorna i gladna od kad oci otvorim zadnjih 3,4 dana inace ne jedem prije 12 😅 zaspim navecer ko top inace bih blejala do 12, 1. Sad u 10 naveliko u krevetu 😀
Ili smo sve trudne ili nas proljetni umor uhvatio..
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore
Najstariji