Ma tko je dobio m vise je nece dobit etooooo,odlučenoo je,ja sam vam super volje iako se ne trudim ni ne gledam nista ,opuštanje totalno,sad mi je najbitnije gledat vaše plusice nek nas ima ko cekat u zimske bebe, jadna grupa znaci prazna
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ma tko je dobio m vise je nece dobit etooooo,odlučenoo je,ja sam vam super volje iako se ne trudim ni ne gledam nista ,opuštanje totalno,sad mi je najbitnije gledat vaše plusice nek nas ima ko cekat u zimske bebe, jadna grupa znaci prazna
Zjapi prazna
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Bella, Ancio, Wonderer ajde pridružite nam se na fb. Imamo chat na messengeru. Možete napraviti neki lažni profil, ali čisto da ste tu sa nama . Dosta smo sve zanemarile forum . Nadamo se da ćete nam se pridružiti 💕💕
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Jutro cure. Kako ste mi?
Mene nocas odnosno ujutro probudili grcevi. Isti onakvi kakve imam taj dan kad procurim 😪. Malo mi je rano za M 😪
To može biti dobar simptom👌🤞
Nadam se ❤❤
Naravno i ostale koga sam zaboravila izvinjavam se 💕💋
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
Buhtlice žao mi je ♥️ kakav je plan za dalje?
Ma nema plana, gin je pustila uputnicu za humanu. To smo rekli pricekati do kraja godine. Nismo spremni na to.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro cure ☕🤗
Samo da vam javim da sam jutros piškila hcg, i naravno snješko samo takav 🤷🏼♀️ Očekivala sam to jer simptomi da mi dolazi m su nažalost na vidiku. Gdje su ostale piškilice, Ginny? Sandricak?🤞🍀
Bella srećo, ulovila si pik baš mi je drago da ste to lijepo i betonirali, sad kreće i tvoje odbrojavanje 🤗😘
Wonderer drago mi je za tatu da je bolje 🤗
Ima puno novih cura, pozdravljam vas sve i da se sve skupa prebacimo na onu ljepšu temu 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro curkee dragee❤️❤️
Buhtlice a misa mu maloga... Ako već vidis da ne dolazi sama od sebe onda kreni s tim tabletama... ❤️
Razumijem da klones totalno je shvatljivo, drzi mi se i nedaj se.. Doć će ona❤️❤️
Bellič jaooo daaa napokon.. Krenulo je odbrojavanje... 🤞🤞❤️❤️
Anciiii žao mi je bas... U nove pobjede ides.. Vidim makla si tiker..znači neža nista od praćenja ovaj ciklis.. Nadam se da ce tako bit dobitno❤️❤️🤞🤞
Wondererr kako to snjesko bez da mo vidimo? 😁😁❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ancio 😘😘😘
Dobrodosle nove cure 🥰❤️😘
I kod mene snjesko 🤣🤣🤣🤷♀️ idemo dalje. Kome ono pisu ciklusi pokusavanja u potpisu, evo mene na pragu 20og od kiretaze 🤔🤣🤣
Monstera 😘😘😘 jos je rano, jos moze nesto bit 🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro cure ☕🤗
Samo da vam javim da sam jutros piškila hcg, i naravno snješko samo takav 🤷🏼♀️ Očekivala sam to jer simptomi da mi dolazi m su nažalost na vidiku. Gdje su ostale piškilice, Ginny? Sandricak?🤞🍀Bella srećo, ulovilasi pik baš mi je drago da ste to lijepo i betonirali, sad kreće i tvoje odbrojavanje 🤗😘
Wonderer drago mi je za tatu da je bolje 🤗
Ima puno novih cura, pozdravljam vas sve i da se sve skupa prebacimo na onu ljepšu temu 🤗
Mostera naravno I ti da nam se pridruzis
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
Sortiraj odgovore
Najstariji