Ja sam imala na papiru tako nesto u sub i samo taj put. Tako da se nadam da je bila impl ?
Drzim i tebi fige da je to bilo 🤞🤞🥰
Jooooooj i ja se nadam za nas obe🥰🥰 jel ima pravila kada to mora biti?Svi nešto pisu oko 12 dana nakon ovulacij😒
Neke ni nemaju to . Impl bude 6 do 12 dana tako sam ja citala. Ovisi koliko se brzo smjesta i da li je uspjela se smjestit.
Ja se sve nadam da je..jer ja nikakvih iscjedaka u boji nemam od jedne do druge menstruacije.Ovako mi je bilo i u trudnoci prije..i moze mi netko objasniti sto su hcg trakice?Joj i nakon spontanog od nazad 3 mjeseca…trudnoca bi nam bila pravi dar tim vise sta nam je vjencanje pocetkom 5 og mjeseca..🙏🏻
Hcg test za trudnocu
A tooo…da…hvala😊 Nova sam u ovom,a davno je bilo kad sam prvi put rodila😄
A da nemam ni ja inace nikakvih iscjedaka. Ovaj mj prvi put da sam imala egg iscjedak pred O i sad ovaj bijeli kremasti bez mirisa. Inace je bilo nes malo pred O i to nebi nis bilo na papiru a nakon sve do M suha. I samo na M bih procurila. Sad semo vidjeti kako ce biti do subote 😅
A u subotu ti treba ne doci?😁 Meni srijedu ili cetvrtak…Drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da ne dode…javljaj simptome…mene u sve ovo pere takav umor i ko neka depra…samo bi lezala i spavala🙄
Umorna i gladna od kad oci otvorim zadnjih 3,4 dana inace ne jedem prije 12 😅 zaspim navecer ko top inace bih blejala do 12, 1. Sad u 10 naveliko u krevetu 😀
😂😂😂jooooj isto kao i kod mene...stalno gladna..samo bi spavala..cim legnem zaspem..i da u lijevu dojku mi zateze bas svaki put kad me proreze jajnik...citam jucer kad tako oba jajnika bole da je moguca viseplodna trudnoca🙈inace bi rekla samo to ne,al nakon spontanog na sve pristajem i na troje ne dvoje odjednom😅😂😂
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Ili smo sve trudne ili nas proljetni umor uhvatio..
😂😂😂 nadajmo se da je ovo drugo...imas i ti slične simptome?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
😂😂😂 nadajmo se da je ovo drugo…imas i ti slične simptome?
Spavanje na veliko 🤣🤣i pojačan bijeli iscjedak, bile mi dva dana glavobolje,malo malo me štrecne jajnik i to je to
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Cure, a kako biste opisali te "bolove u jajnicima"? Znaci mene po prvi put kao da prolaze neki "hladni noževi" i to bas od jucer prilično... feeling potpuno suprotan od redovitih bolova pred mengu a brojim jos 4 dana do nje... ne znam kako opisati drugačije... onako pikne ali kao da me netko rashladi s ledom 😂 jao si ga meni opisivanja...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Kako lijepo navijate za mene žene drage❤❤❤hvala vam💖💖😘😘
Veroma navijam da tamni💪❤❤❤😘
Bella si obavila duznost 😀😀 jer mi navijamo za tebe 😀😀🥰🥰
Jesam jesam😁😁🤭 😘😘😘
Nove žene dobrodošle🤗 ako želite na listu javite datume 😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Spavanje na veliko 🤣🤣i pojačan bijeli iscjedak, bile mi dva dana glavobolje,malo malo me štrecne jajnik i to je to
Meni je totalni down raspolozenja...A kad trebas nedobiti?
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Cure, a kako biste opisali te "bolove u jajnicima"? Znaci mene po prvi put kao da prolaze neki "hladni noževi" i to bas od jucer prilično… feeling potpuno suprotan od redovitih bolova pred mengu a brojim jos 4 dana do nje… ne znam kako opisati drugačije… onako pikne ali kao da me netko rashladi s ledom 😂 jao si ga meni opisivanja…
Meni osobno je neko strecanje...i to jako...ko da me neko nekim ubode🤔 i plus kao nekakav pritisak🤷🏻♀️ ono neka kao tupa lagana bol dole..ko da cu svaki sek dobiti,a trebam tek za 10 dana😩
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Kako lijepo navijate za mene žene drage❤❤❤hvala vam💖💖😘😘
Veroma navijam da tamni💪❤❤❤😘
Bella si obavila duznost 😀😀 jer mi navijamo za tebe 😀😀🥰🥰
Jesam jesam😁😁🤭 😘😘😘
Hvalaaa🥰🥰🥰super ste cure..i super vas je citati jer stvarno vidis kako simptomi i sve moze biti raznoliko bas...i kad vidis da nisi sam...bude ti lakse😊Na koju listu?🤔
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Koje datume? :)
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Meni je totalni down raspolozenja…A kad trebas nedobiti?
15.je dan za ne dobiti...
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore